Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Panie, Panowie i Kafeterianie...

Polecane posty

powiem Ci,ze z pokoju nadje:) Ale zaraz wybywam do kuchni umyc gary z 2 dni:P kinky a Ty z Tych:P czy z łodzi:)?

Wrocław cudny:) Bylam tak na dlugi weekend majowy a potem na festiwalu dobrego piwa. Na pewno jeszcze przyjade bo ładneiejszy od Krakowa:)

A leci pomału... gotuje sobie właśnie :) A co u Ciebie? Nie widziałam wczoraj od razu Twojego pytania o mój kolor włosów i nie wiem czy później czytałaś - siwulec jestem teraz znowu :)

Co pysznego gotujesz? :D ja dzisiaj zostanę przy filetach z kurczaka bo mi się nic więcej nie chce robić... i jak tam te sprawy, poukładało się, wyjaśniło coś? Mam nadzieje, że już jest w porządku wszystko :) a wczoraj jakoś zmęczona byłam i zasnęłam, zapomniałam nawet cokolwiek napisać, że idę, wybacz 🌻 u mnie nic ciekawego nie słychać, załatwiłam świetne zlecenie na całe fasady więc zbliża się dla mnie super okres jeśli chodzi o finanse :) co się dobrze składa, bo beemka jest robiona już. Poza tym zastanawiam się nad kupnem drugiego psa, z polskiej hodowli.

Zupę z fasoli szparagowej i piekę karkówkę z żurawiną :classic_cool: Nic się nie poukładało i chooya ja już na to kładę :O Ooo no to fajnie, gratuluje zlecenia i powodzenia :) A ta beemka to ta co po dzwonie nie byłaś pewna czy robić czy sprzedawać? Ja qrwa mam wygrany przetarg na garaż a kluczy dalej nie dostałam i nie mogę swojego auta tam wstawić 😭 A już chyba zdecydowałam się na jego nowy image http://lh6.ggpht.com/-vW-9urMZFFo/Sn7eioJtK9I/AAAAAAAAAc4/ytU1K2UTXag/s720/2781801479_ceabba7793_b.jpg Tylko ja mam drzwi z tyłu i alusy z prostymi szprychami, rzadziej rozstawionymi :classic_cool:

hmmm.. u mnie tak było często jak był problem i rezygnowałam, baa już się zdążyłam pogodzić z daną sytuacją i z nią sobie radzić to nagle np osoba której to dotyczyło zaczynała coś robić w kierunku aby to naprawić.... nie powiem, że to jest wkurfiające :o człowiek już poważnie olewa sprawę a komuś się jednak przypomniało ''ojej...'' :o Ten wóz ze zdjęcia sie fajnie prezentuje, kolor śliczny, jak Twojego odpicujesz to się będziesz wyróżniać na ulicach :classic_cool: i beemka właśnie ta ''poobijana'' :D myśląc rozsądnie - po co miałam ją sprzedawać i kupować inną w podobnej cenie, skoro mogę trochę mniej włożyć w naprawę a tak czy inaczej w przyszłym roku zmieniam auto. Bez sensu od początku się bawić w szukanie, kupowanie, latanie żeby pozałatwiać przerejestrowanie, ubezpieczenie etc - a tu naprawią, wsiadam i odjeżdżam :)

No i wiesz chociaż co było zepsute, co naprawiłaś itepe.. a tak kupisz i nie wiesz co będzie stukać pukać... No kurde też mi się to autko podoba :classic_cool: Każdy mi mówi, żebym go na złom oddała, ale jak zrobię to nie jednemu szczęka opadnie :classic_cool: Co do sytuacji... ehhh już nawet brak słów :O Najbardziej wkurwia mnie, że druga osoba udaje, że jest ok i się dziwi czemu nie jest normalnie :O I tak właśnie... za tydzień, dwa będą 🌻 a ja będę miała wyjebane na to, to oczywiście moja wina będzie , że się nie układa :O Koniec tematu 🖐️ ;)

To jest właśnie to!!! Każdy z góry spisuje auto na straty a potem będą podziwiać i pomysłowość i wytrwałość :) w mojej ponoć tylko blacha ''ucierpiała'' a tak jest wszystko ok. Najbardziej mnie interesował akumulator, bo wymieniłam go a na nowy wydałam prawie 200 euro, miał może tydzień i już wypadek, myślałam, że przy takim uderzeniu został uszkodzony ale na szczęście jest nienaruszony :) Tak się zastanawiam czy nie będzie problemów z elektroniką albo, że będzie ściągać może na boki czy coś? Wszystkiego się przekonam, jakby co to zawsze będę mogła ją sprzedać ale jestem naprawdę dobrej myśli. Tak w ogóle to smacznego już życzę jeśli chodzi o obiad jak już zaczniesz wcinać :classic_cool:

A dziękuje bardzo :) Właśnie zmodyfikowałam przepis na zupę :D Nie byłam pewna czy zabielać czy zostawić rosołową, a wujek gugle podpowiedział mi, żeby zmieszać z buraczkami.. mam botwinkę to zmieszałam i mam teraz zupę botwinka-fasola szparagowa :classic_cool: Fajnie, młoda lubi f.s a ja b. to obie sobie dobrze pojemy dzisiaj :classic_cool: No widzisz u mnie to duże auto też cała strona poszła a teraz prezentuje się całkiem całkiem :) A też już myśleliśmy czy patrzeć za nowym czy robić to... ciesze się, że zostaliśmy przy tym bo wydaliśmy połowę odszkodowania i chociaż wiemy co w aucie jest ;)

robisz mi smaka 😭 i ja mam się teraz zadowolić filetami z piersi kurczaka? 😭 :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! 😭 Pierdziele zaraz zmienię zdanie i odwalę obiad jak ta lala. Ciekawe tylko kto to wszystko ze mną zje :P

Mieliby później do czynienia z moim Ochroniarzem osobistym :classic_cool: wiesz w pakiecie ochrony znajdują się również listy polecone, poza tym pewnie sam by z takiego listu obiadowego coś miał :P Nie zdziw się jak kiedyś wpadnę tak w porę obiadową, ale bez obaw nie odwiedzam z pustymi rękoma więc wezmę jakąś flachę ze sobą :classic_cool:

Jak z flachą to zapraszam nawet dzisiaj :classic_cool: Zapomniałam, że mi jeszcze sos kurkowy został w wczoraj i właśnie wyjadam... Qrwa jakie to jest dooobre