Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdgzdgb

ILE MOZNA ZAROBIĆ BĘDĄC KONSULTANTKĄ AVON CZY ORIFLAME?

Polecane posty

Gość jbdiuwdiowqhfbnveédl
avon to gowniana marka, nie zarabiacie bo nikt tego nie kupuje, tylko zeby kolezance przykrosci nie zrobic zamowi sie zel czy tanie mydlo, avon to klebek chemi i konserwantow, mieszkam za granica i o zadnym avon nie slychac, tylko takich biednych polaczkow da sie nabrac na tandete, ze niby avon to super luksus marka, to badziewie i tyle, wole polska Ziaja, czy Herbapol, a ta sama cena a moze i tansze

Gość gość
AVON Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: monika-adamska22@wp.pl Składając swoje pierwsze zamówienia z katalogu nr 2 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy Femme! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!!

Gość gość
W katalogu 4 passion dance jest w cenie 19,99. Cena jest ekstra! zapraszam do zapisania się:) Składając swoje pierwsze zamówienia z katalogu nr 4 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy Femme! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 5 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy Fleur! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 10 na min. 160zł otrzymasz 30% UPUSTU NA PIERWSZE ZAMÓWIENIE!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 14 na min. 160zł otrzymasz perfumy Parisian Chic Nowość za 1zł!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 14 na min. 200zł otrzymasz perfumy Zestaw kosmetyków (tusz +szminka) z serii LUXE za 1zł!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 15 na min. 200zł otrzymasz perfumy AVON LUCK NOWOŚĆ!!!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Chcesz zostać konsultantką Avon? Ogólnie fajna sprawa tylko szkoda, że Avon już ma prawie każdy… Osobiście polecam FM Group. Rejestrując się u mnie zyskujesz: -30% rabat niezależnie od wielkości zamówienia na zawsze + możliwość wypracowania sobie więcej do nawet 43% -zamówienia składasz kiedy chcesz i jakie duże chcesz -brak kar za nieskładanie zamówień (o czym słyszałam w innych firmach) -możliwość tworzenia zespołu konsultantek od samego początku pracy z FM i zarabianiu na tym! Jesteś zainteresowanya bądź masz jakieś pytania napisz, a odpowiem na wszystkie Twoje pytania werka2201@wp.pl

Gość MaciekLP
Chcesz zostac konsultantka i zarabiac na sprzedazy nawet 26 zł na jednym produkcje ? Napisz do mnie na email: maciejwojciak2@gmail.com a przesle ci dalsze instrukcje. Gwarantuje szybki kontakt i pomoc kazdemu nie wazne czy dopiero zaczynasz czy juz masz doswiadczenie w sprzedazy

Gość askamojeori
Chociaż temat raczej już nie poruszany to mimo wszystko chcę napisać coś od siebie :) To prawda, że bycie konsultantką to nie jest prosta sprawa. Związane to jest z wymieniona już wcześniej konkurencją, ilością konsultantek i ogólnym nastawieniem do przedstawicieli tych firm. Trzeba też pamiętać, że Oriflame to nie tylko sprzedaż kosmetyków, czy suplementów diety. Ja właśnie zaczynam budować własna strukturę. Wiem, że nie jest to proste i wymaga dużo czasu. Dopiero się uczę, więc na efekty poczekam. Wiele osób zniechęca się na samym starcie, bo zapisały się, a pieniążki nie lecą z nieba (dziwne, prawda?). Jeśli zakładamy firmę i nic nie robimy efekt jest ten sam - nie zarabiamy (a nawet tracimy, bo działalność gospodarcza wymaga sporego wkładu własnego). Jeśli ktoś naprawdę chce zarabiać to niestety-stety musi się zaangażować. Nie mówię o wciskaniu produktów na siłę potencjalnym klientom. Trzeba rozeznać się w temacie, poznać asortyment, trochę samemu zasięgnąć wiedzy na temat kosmetyków, pielęgnacji skóry. Jeśli jest to możliwe to korzystać ze szkoleń organizowanych przez Oriflame, biura. I być żywą reklamą - korzystać z kosmetyków. Można by pisać i dyskutować, ale jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz, a zawsze można zrezygnować w każdej chwili bez żadnych kar i kosztów. Na początku nie zarabia się wiele, a po sobie wiem, że zarobek często przeznaczamy na kosmetyki ;) i także dlatego zapisałam się do Oriflame, w końcu mam mnóstwo kosmetyków za które płacę grosze albo nic :) Jeżeli jest ktoś zainteresowany zapraszam na moją stronę www.aska.mojeori.pl . Można pobrać tam darmowe Vademecum 1, z którego można dowiedzieć się więcej szczegółów. Pozdrawiam!

Gość gość
30zl miesięcznie. Plus parę próbek i kosmetyk za darmo