Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona luciola

BEZ BIELIZNY do slubu ??

Polecane posty

Gość szalona luciola
ale kogo to obchodzi że akurat jestem po prawie i koncze aplikacje radcowska ale coz przeciez orpcz sexu nic innego nie potrafie

Gość ale kogo to obchodzi że
ewentualnie facet od przedawkowania viagry dostanie zawału a wy z wielkim wiadrem między nogami będziecie szukały szczęścia gdzie indziej ;) krzyżyk na drogę 🖐️

Gość szalona luciola
na aplikacje dostałam się bo obciągnęłam odpowiednim osobom

Gość szalona luciola
ale kogo to obchodzi że tobe tez krzyzyk na droge strasznie sfrustrowana jestes co w zwiakzu sie nie uklada ?? ja akurat przez rok borykalam sie z ciezka choroba i sexu nie bylo prawie wcale i zwiazek sie nam nie rozpadl ani nasz milosc nie oslabla ale jak ktos jest tak nieszczesliwy jak ty to potem pluje jaden na lewo i prawo pozdrawiam

tobe tez krzyzyk na droge strasznie sfrustrowana jestes co w zwiakzu sie nie uklada ty musisz być zdesperowana jak dla ciebie miernik szczęścia w związku to tylko seks :) odezwij się za 20 lat jak nie będziecie w stanie 🖐️

sztrasznie was ta zazdrosc zzera i z powodu moich osiagniec i z powodu mojego szczesliwego zwiazku jakie to plytkie ale taka natura Polkow ze sa zazdosni i zawistni kiedy widza ze ktos ma to czego oni sami nie maja a chcieliby miec

skąd wiesz że jestem nieszczęśliwa hmmm? dziecinne wywody i zakłanie bezgustowego tematu o braku majtek świadczy raczej o twojej głupocie niż moim nieszczęściu :D

czy dla ciebie osoby o innym zdaniu niż twoje są nieszczęśliwe i płytkie? dziecinada dla mnie wychodzenie bez bielizny gdziekolwiek jest obrzydliwe co nie oznacza że jestem zakonnicą ;) ale pluj sobie dalej miej coś z życia :)

Gość kaskadaaaaaa
ja się założę że gdyby autorka miała raka macicy i doszłoby do zabiegu usunięcia jej związek nie przetrwałby ani minuty. Chyba że poratowałaby go ręką albo ustami ;) Tobie też można napisać że facet przez ten rok chodził na szmaty bo nie miał baby do seksu

Gość kaskadaaaaaa
i dziwować się że faceci przez takie jak wy wrzucają wszystkie do jednego wora. Dlaczego nie potrafiłyście odpisać tu osobie która jest aseksualna i żyje w takowym związku? bo dla was to nie do pojęcia jak można budować związek i szczęście na czymś innym niż seks :) taka jest prawda inaczej potrafiłybyście normalnie dyskutować

Gość Aga.......25......
żeby tak już wszystko się kręciło wokół seksu żeby aż do ślubu bez majtek iść z zamiarem poruchania w kiblu jak goście będą akurat chusteczkę haftowaną uskuteczniać:D to już chore chyba:D ale niech każdy żyje jak chce co komu do tego.

Gość śmiech na sali a nie wyuzdanie
zgodzę się z agą :D autorko wcale nie jesteś aż tak spontaniczna jak na wakacje za 3 tyg myślisz co by tu wziąć z zabawek do seksu. Naprawdę spontanicznej osobie wystarczyłby zwykły banan czy ogórek pod ręką :classic_cool:

Przeczytałam cały temat i nie rozumiem czym się tak ludzie bulwersują. To że ktoś ma udane i obfite życie sexualne nie znaczy że jego związek tylko na tym się opiera. Fajnie że wam się tak układa i jesteście szczęsliwi i wydaje mi się że nikomu nic do tego jak czesto to robicie jakie macie preferencje i czy założysz te majtki czy nie. Jeśli przyszłemu mężowi spodoba się też taki pomysł to czemu nie. A zabawy z ogórkiem czy babanem no cóż na pewno nie dają tyle satysfakcji co wibrator albo hardcorowy seks.

Gość bachacha
A mnie tam zwisa i powiewa jakie masz osiągnięcia i jak bardzo udany seks. Serio. Jesteś mi jako anonimowy wpis w necie totalnie obojęta. Ale w kwestii majtek do śluubu mówię NIE. I wogóle w kwestii chodzenia bez majtek. Bynajmniej nie ze wstydu czy pruderyjności. Ja bym się po prostu źle czuła fizycznie i niekomfortowo bez majtek i tyle. Ale Ty możesz sobie nawet nago iść - ani mnie to ziębi, ani grzeje. Nie rozumiem tylko, dlaczego rzucasz się tutaj i miotasz i za wszelką cenę chcesz udowodnić, że to TY jesteś lepsza. A jakieś takie wysnuwanie dalekoidących wniosków na podstawie tego, że ktoś nie lubi latać bez bielizny to już zdecydowanie nadinterpretacja i wybitna głupota.

Gość ananamana
No jestes super spontaniczna, nie ma to jak ledwie na poczatku lata planowac szybki seks na weselu ktore sie odbedzie jesienia. Coz za spontanicznosc....

A zabawy z ogórkiem czy babanem no cóż na pewno nie dają tyle satysfakcji co wibrator albo hardcorowy seks. jak nie rozumiesz wypowiedzi to lepiej nie pisz nic :classic_cool:

Gość fik mik fik mik
autorko tematu - zajebistym można być pod każdym względem a nie tylko nie nosząc bielizny. To jest niesmaczne jak można dobrze się czuć jak nawet zwykły pot będzie się kleił do sukni czy tyłka. Od tego są majtki aby to miało sie gdzie zatrzymać. I nie pisz, że nic takiego nie będzie miało miejsca bo człowiek poci się zawsze, mniej czy więcej.

Gość to wg ciebie
każda co nosi majtki jest nieszczęśliwa w związku i facet ją zdradza bo potrzebuje ognia? ilu ludzi tyle temperamentów seksualnych a jak widać są osoby które i tego seksu nie potrzebują. Nie wiem co w tym takiego dziwnego? za wszelką cenę chcesz pokazać jaka jesteś fajna ale wg mnie nie masz nic do zaoferowania prócz głupoty.

Gość sks
bedzie padac bo stereotypow tu dzis !!! ojojoj :) kto zmieni polski bilon z 2.50 na jakdrobniejsze

niech autorka po prostu się nie ośmiesza :) -jestem super bo kończę aplikację -jestem super bo mam wyuzdanego faceta pieprzę się z nim dzień i noc -jestem super bo wy jesteście nijakie, głupie i mi zazdrościcie zaiste typowe dla pustego lachociąga nic więcej ;)

Gość beata112
no i tak,a teraz wszyscy faceci na weselach będa zastanawiać się czy PM ma majtki czy nie,i będą kłaść lusterko na czubek buta aby się o tym przekonać

Gość a nijakaaaaa
pozatym uprawialam sex np na plazy pelnej ludzi wiec czemu mam sie wstydzic na weselu ze okazuje sie ze nie mam majtek to po co na co dzień nosisz ubranie? to musi być b. niewygodne wg ciebie. seks na plaży pełnej ludzi? to się nazywa kultura i wychowanie nie ma co :)

Mnie widok pary uprawiającej sex na plaży bardzo by podniecał a nie gorszył ale tyle ile ludzi tyle zdań na dany temat. Autorko tak trzymac my też często uprawiamy sex co nie znaczy że nasze małżeństwo opiera się tylko na tym. Jak macie jakieś pomysły to je realizujcie.

19:42 Morska_Bryza kolejna która nie rozumie tematu :D widać czytanie ze zrozumieniem cienko.

Gość ja idę
w majtkach do ślubu a raczej szortach z koronki + stanik. Dodatkowo zawsze chodzę w majtkach nie ważne czy upał czy co. Facet mnie nie zostawił i ja dla niego jestem atrakcyjna w majtkach , stringach czy bawełnianych galotach. Nie potrzebujemy mega ognia kochamy siebie kim jesteśmy. Jak ktoś uważa że wie lepiej za niego powinien udać się chyba do psychologa. To tyle.

śmiech na sali a nie wyuzdanie Jesteś strasznie agresywmna kobieto. Autorce się zarzuca że jej jedynym celem jest sex a Twoim jedynym celem jest siedzenie na kafeterii. Opanuj się kobieto znajdź sobie jakieś zajęcie bo Ci się już mózg lasuje od udzielania się na tym topiku.

Gość super autorki, właśnie takie
kiedy mamy sie cieszyć seksem jak nie teraz, u mnie w małzeństwie nie tylko to się liczy, znamy sie 5lat, 2lata po ślubie, jesteśmy młodzi to kożystamy z tego, a wy to naprawdę was nie rozumiem, jak wam nie jest to do życia potrzebne to bo co się tak wtrącacie?????wg mnie to czysta zazdrość, i aby dogryść drugiej osobie, polska mentalność, jak ktoś ma lepiej to trzeba go zjechać, morska bryza-- witaj, kolejna osoba która jest po naszej stronie, a reszta to chyba zaraz zawału dostanie z tej zazdrośći,

jesteście śmieszne :) jedna klepie wiecznie o zazdrości a druga nie rozumie nawet co piszę :D:D parodia

bryza raczej tobie się lasuje :D po ilości postów widać że siedzisz tu często ja raz na tydzień więc stałego nicka nie potrzebuję