Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white-perla

KOREKCJA NOSA - WARSZAWA - szukam dobrego chirurga

Polecane posty

Gość white-perla

jak w temacie , chce wyszczuplić sobie nosek i dodatkowo zrobić przegrode nosową ale znam rozne opinie na roznych lekarzy, zawsze na + i na - moze wy macie swoje doswiadczenia kogos polecacie, odradzacie jaki mniej wiecej to koszt ? ?? dodawajcie od razu linki :) thanks

Gość Jak dla mnie jesli
Warszawa to tylk dr Marek Szczyt

Gość ELITKTTKA
no wlasnie ja slyszalam ze jesli chodzi O NOSY TO JEST REWELACYJNY ALE TYLKO W NOSACH ...MOJEJ KOLEZANCE OSTATNIO SPIEPRZYL BIUST....MIALA WADE KREGOSLUPA I NIE POWIEDZIAL JEJ WCZESNIEJ ZE PIERSI BEDA KRZYWE...I SA KRZYWE..JEST ZALAMANA..NATOSMIAT NOSY TAK

Gość nie takie tylko
Rownie dobry jak nie lepszy jest np dr Broma.

Gość Jak dla mnie jesli
Broma moze byc dobry ale nie jest lepszy wg mnie. Ogladalam nosy jednego i drugiego i na 100 % zWarszawy wybralabym tylko Szczyta. Pozdrawiam;-)

Gość a ja nie i tyle w temacie
i tak to już jest co osoba to inna subiektywna opinia :)

Gość white-perla
zdecydowalam sie na konsultacj eu Szczyta :)

Gość smetka
Z tego co słyszałam to w IQ Medica mają dobrych lekarzy, może warto umówić się na konsultacje. Generalnie z nosem trzeba bardzo uważać, źle przeprowadzona korekta może niesamowicie uprzykrzyć życie. Ja do swojego nosa mam małe zastrzeżenia,ale raczej nic z tym nie zrobię ( uszy to mój problem)

Gość to żle słyszałaś
i przestańcie w końcu reklamować sie z tym samym durnym tekstem pt: "słyszałam" na wszystkich forach!

Ja robiłam w Centrum Malia u dr. Kociszewskiej. W tej samej klinice operuje dr. Jaworski (podobno bardzo dobry), ale ja jakoś wolałam do kobiety ;D Nie powinnaś się ceną sugerować, ponieważ to jest bardzo indywidualne. Musiałabyś iść na konsultację i się dowiedzieć. Osobiście jestem bardzo zadowolona, ale wiem, że dopiero po ok. roku będę widziała efekt ostateczny

Ja robiłam w Centrum Malia u dr. Kociszewskiej. W tej samej klinice operuje dr. Jaworski (podobno bardzo dobry), ale ja jakoś wolałam do kobiety ;D Nie powinnaś się ceną sugerować, ponieważ to jest bardzo indywidualne. Musiałabyś iść na konsultację i się dowiedzieć. Osobiście jestem bardzo zadowolona, ale wiem, że dopiero po ok. roku będę widziała efekt ostateczny

Gość iuw84wge
a gdzie w warszawie znalezc lekarza korzy zrobi komputerowo symulacje ??