Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana/nie

JESTEM W POLSCE OD 3CH DNI I MAM DOSC

Polecane posty

Gość zainteresowana/nie
szoruję szparą po dywanie :D i się tego nie wstydzę

Gość druuuuuuga
ja też szoruję szparą, ale po panelach :D

Gość zyje tu
ZALOSNY POLSKI POP

Gość zainteresowana/nie
SYF KILA I MOGILA /POLUSY

Gość dlaczego ty sie nasmiewasz
z tym swoim malym mozdzkiem daleko nie zajdziesz za granica :-O

Gość zyje tu
HA HA

Gość zainteresowana/nie
SMIESZNY UPOKORZONY NAROD UBRANY JAK DZIEDY I BEZ AMBICJI

Gość zainteresowana/nie
DZIADY ZA 1300 ZL I BEZ AMBICJI

Gość weneda
a ty się za kogo masz tępa kobieto? Pewnie dupe podcierasz albo jestes sprzataczką. kiedys zobaczysz co cie spotka za to nasmiewanie. zycze ci aby ciebie ktos wysmial idtiotko prosto w oczy,

Gość dajcie spokój
przecież to prowokacja. celowo ktoś tak pisze żebyście wypisywali takie pierdoły ;/ niedowartościowanych debili nigdzie nie brakuje.

bananowa idiotko siora pojechala z swoim facetem...a ty dlaczego nie odpowiesz na pytanie czym sie tam zajmujesz? dajesz dajesz? czekamy na bajeczke o doradztwie finansowym

Gość bananowa malina
przeciez nie mnie baranie pytales co robie tylko autorke. Ale prosze bardzo, pracuje na heathrow. Nie sprzatam, nie myje kibli, bo zapewne zaraz wysuniesz taki wniosek. Sam jestes idiota i na dodatek kretyn. Guzik mnie obchodzi, ze siostra pojechala z chlopakiem. Moze sie puszczaja oboje. Widzisz jak fajnie oceniac jest kogos o kim nie ma sie pojecia?? Osiol

Gość booja kasza
a ja studiuje za granica i do Polski już nie wrócę :(

Gość booja kasza
a w wakacje pracuję w sklepie i się tego nie wstydzę bo studenci też potrzebują kasy

Gość OneTwo
Tylko głupcy nie potrafią się dostosować. Mam jedną radę, zmądrzejcie.

Gość kajana lkj
ja tez mieszkam i pracuje z agranica. I tak sie zastanawiam: ten topik to bez watpienia prowokacja. tylko jest jeszcze wiele innych takich topikow. Skad tyle jadu? w Polakach w Polsce i tych za granica? Wyjazd za franice juz dawno nei jest zadna sensaacja, posiadanie pozwilenia na prace w Anglii czy Neimczach to rzecz prosta, osiagalna. Kazdy moze wyjechac, kto chce. Dlaczego niektorzy Polaca, ktorzy dobrze sie urzadzieli za granica, patrza z gory na tych, co zostali-i odwrotnie? Skad tyle niecheci? PRzeciez to jest juz tylko kwestia wyboru. A jesli komus tak bardzo Polska sie nie podoba-to neich nie przyjezsza. A jak przyjezdza-niech nie jeczy.

Gość booja kasza
ja się też kiedyś nad tym zastanawiałam, nad tym jadem z obu stron. myślę że ludzie czuja się za bardzo pewnie w internecie, są anonimowi więc wyładowują swoje frustracje tutaj, niestety...

Gość Maruta
a pieniadze nie są tu najwazniejsze. Polska ma bogatą historie, piękny język i swiatowych geniuszy. Mamy też piękne miejsca, stare miasta, morze góry, najważniejsze to, że mamy tu przyjaciół. A Ci ktorzy tak miłują cudzoziemszczyznę są poprostu frajerami. I na siłe pokazują to, jacy oni wielcy bo nie mieszkają w Polsce. Takim zachowaniem pokazują swoją słabość, bo właśnie czują się słabi i takimi tekstami jak Twoje chcą sie po prostu podbudować. Ja rozumiem, że można wyjechac do inneog kraju, ale tu się powinno chętnie wracać. Bo mamy piękny kraj, do którego przybywa dużo cudzoziemców, z Francji, Japonii i wielu wielu innych obcokrajowców, którzy zakochali się w Polsce :)

Gość gruuuu_basss
Fakt to prawda ze w Pl jest drogo,zazdrosc i ploty. Ja tez mieszkam poza Polska i przyjezdzajac w odwiedziny tez to zauwazam. Ale wcale sie nie dziwie takie czasy ludzie pracuja za marne pieniadze(nie wszyscy) .Najbardziej mnie wku***a kasjerki w supermarketach ...ordynarne ,nieusmiechniete i robia wielka laske ze wogole nas obsluguja. A co im szkodzi powiedziec dzie dobry czy dziekuje Typowa mentalnosc polaczka...:jeczenie i narzekanie...temat rzeka

Gość booja kasza
ja lubię Polskę za krajobrazy, piękne miasta i moich przyjaciół. Zawsze bronię Polski (a wyjechałam z niej jako dziecko więc nie za wiele pamiętam), mimo to zawsze o to by Polacy nie mówili źle o swoim kraju.

Gość dzizas co za masakra
ja lece do PL na 4 dni w poniedzialek podpisac kilka dokumentow i wracam... i tez sie pewnie zdaze powkurwiac, bo jakze by inaczej. Na nic innego nie licze

bananowa pytalem co robisz, a nie czego nie robisz, tak trudno to zrozumiec? innych wyzywasz od kretynów a sama nia jestes. Pracujesz na heatrow a nazwy linii lotniczej prawidłowo napisac na potrafisz. Chyba o roznym heatrow rozmawiamy

Gość bananowa malina
pisze sie heathrow baranie:o

Gość kajana lkj
pieniadze to rzecz wzgledna, Ja zarabian bardzo dobrze, bo taki jest przelicznik franka do zlotego. ale place z agranica podatki i w sumie zycie jest tak drogie, ze w efekcie nie mam taki sam standrd zycia jak moja rodzina czy znajomi pracujacy w dobrych firmach w Polsce. Sporo moich znajomych ma tez zle platne prace, ale nigdy nei poronujemy zarobkow! Tpo nei jest zaden temat,bo po co? Gdyby bardzo chcielo, tez mogliby wyjechac. Uwielbiam wracac do Polski, zobaczyc sie z rodzina, z orzyjaciolmi, zjesc polskie jedzonko. A kasjerki w supermarketach? Ktos napisal, ze sa niemile i nigdy sie nie usmiechaja-sprobuj usmiechnac sie pierwszy.

Gość bananowa malina
"ten co wie a ty dlaczego nie odpowiesz na pytanie czym sie tam zajmujesz?" nie rozumiesz nawet tego co sam napisales?? Jak dla mnie ewidentnie pytanie o to czym sie zajmuje. To ci napisalam. A, ze masz obiekcje. Coz. Poza tym Ryanair (cobys sie znow nie czepial polonisto) nie laduje ani nie startuje z HeatHrow

Gość gruuuu_basss
Probowalem sie usmiechac i co...nic zero reakcji

Gość gruuuu_basss
Ale z drugiej strony nie dziwie sie za takie pieniadze dlaczego maja sie usmiechac ,naprawde szkoda mi tych dziewczyn...

Gość booja kasza
Pewnie pomyślały że się z nich śmiejesz a nie uśmiechasz

Gość Tylko narzekać potrafi
ta nasza emigracja i uciekać w podskokach bo tu tak źle. Najbardziej wkurza mnie jak tu kończą studia, nierzadko biorą stypendia za podatki POLACZKÓW, a później pracują na dobro swojej nowej ojczyzny, plując w twarz Polsce przy byle okazji.Ludzie zrozumcie że to jak jest i będzie w naszym kraju zależy również od nas.

Gość booja kasza
dziwne, jakbym studiowała w Polsce a potem po studiach nie byłoby dla mnie pracy to nie oglądałabym się na miliony podatników polskich tylko jechałabym tam gdzie praca. bez przesady, aż takim patriota w tych czasach chyba nikt nie jest :)