Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana/nie

JESTEM W POLSCE OD 3CH DNI I MAM DOSC

Polecane posty

Gość Jedz do siebie jak się
więc chyba logiczne,że minimalna płaca w Polsce będzie wynosić 1200 złotych a nie 1200 euro,też nienawidzę takiego polactwa

Gość zainteresowana/nie
przyszlo mi tylko do glowy ze benzyna kosztuje 5 zl tyle ila na godzine zarabia przecietny pracownik czyli moze sobie kupic 8 litrow na dzien a moj samochod pali 9 na 100 wiec nie mozna sie nigdzie ruszyc dalej niz 50 od domu/ obled jak tak mozna zyc i wegetowac /moze sie ogarniecie ..czlowiek po studiach zarabia grosze i morda w kubel bo sie boi

Jak ci tylko tyle przyszło do głowy,to dobrze,że tak spostrzegawcze osoby opuściły tenm kraj i już tu nie wrócą.

Gość ten co wie
a powedz mi kolezanko czym sie w tym twoim raju zajmujesz? sprzatasz? myjesz kible, podcierasz tylki jak napisał przedmówca? czy jezdzisz na wozku widłowym?

Gość zainteresowana/nie
nigdy wiecej nie wroce jesli matka mnie nie zaciagnie ale to sila, jak wy sie ubieracie, jak sie odnosicie do siebie i jacy jestescie denni /zyjecie w syfie i juz a i na to sie godzicie /zal mi was polusy bez przyszlosci

Gardzisz Polską to idz sobie stąd.Tutaj ludzie naprawdę żyją,uczą się,firmy mają.

Gość kkijij
pewnie zapierdala na tasmie, bo zaden normalnie pracujacy czlowiek na etacie nie ma kilku tygodni wolnego albo w ogole nie pracuje i daje dupy facetowi w zamian za utrzymanie

Gość zainteresowana/nie
tak i pisza ze nie maja przyszlosci a ich zycie sie skonczylo, zajebiste tematynawet nie wiecie co to zycie szczyt szczescia to autko i mieszkanko i ubranka z reeboka jak nie z lumpexu gdzie my wywalamy a wy ubieracie sie w to /syf

Gość ten co wie
a i zapomnialem zapytyac jak mieszkasz? domek z ogrodkiem w dobrej dzielnicy czy jedno ciasne mieszkanie na dwie rodziny czy we dwie w jednym zagrzybialym pokoju w murzynskiej dzielnicy?

Gość kkijij
moj sasiad to wlasnie przyklad takiego polaczka. Zapieprza fizycznie, ale czasami wlasnie pracodawca robi im przerwy i wtedy wraca na kilka tygodni do Polski swoim 10 letnim audii, ktory pochlania mu wiekszosc kasy i udaje zajebistego biznesmena:D Jak wraca z powrotem do niemiec, to zabiera kupe zarcia od mamusi, aby nie wydawac kasy na jedzenie.

Gość ten co wie
autorko odpowedz gdzie pracujesz? i jak mieszkasz?

Gość bananowa malina
buhehehehe ja sie zgadzam z autorka. A ten co zapytal jak autorka mieszka wiesz co ptasi mozdzku mozna mieszkac normalnie. A nie od razu na kupie w murzynskiej dzielnicy. Ale wlasnie pokazujesz jak bardzo ci zal dupe sciska bo ty zapewne zyjesz na kupie w dwie rodziny u mamusi

W każdym kraju są ludzie,którym ciężko się odnalezc,a samobójstw w Polsce nie ma wcale najwięcej.

A wiecie,jak bardzo przestępczość spadła po waszym wyjezdzie,w niektórych prokuraturach nawet o połowę mniej spraw mieli.

Gość ten co wie
ta zal mi dupe siska, takiecj chaty to mozesz mi tylko mi pozazdroscic A jak polacy mieszkaja w UK to wiem bo bylem w odwiedzinach, i jak sie zachowuja to sam dobrze wiesz o czym mowie

Gość kkijij
Ulubiony sposob dowartosciowania sie polaczkow za granica - wmawianie sobie, ze wszystkich "zal dupe sciska". Powtarzaja to do porzygania i naprawde w to wierza. Im bardziej sfrustrowany polaczek, tym czesciej:D

Gość bananowa malina
jasne bo wszyscy polacy w UK mieszkaja i zachowuja sie tak samo. Napisze ci tylko jedno w dupie byles gowno widziales:D

Gość bananowa malina
kkij cos tam polaczka widzisz w lustrze:D

Gość kkijij
jesli stoisz za mna, to tak, widze najgorszy sort polaczka:D Ludzie, ktorzy zyja na normalnym poziomie za granica nie przychodza na polskie fora, aby zionac jadem i nienawiscia w stosunku do polski.

Gość bananowa malina
widzisz siebie kretynie:o czyli takie zero

Gość ten co wie
babanowa mam kumpla w Redich, siostre w "Londku" drugiego kumpla w Leeds, myslisz ze wszyscy sie myla? Wiesz o czym najwiecej opowiadaja jak sie widzimy i zachowaniu polaków w szczegolnosci polek, tak takich jak ty, gdzie pracuja jak mieszkają, cud miód i orzeszki

Gość ej polaczki z PL
zlapcie sie za slowniki ortograficzne :D bo takie byki sadzicie, ze wstyd :P

Gość zainteresowana/nie
zal mi was i tyle poluski bez perspektyw

Gość zainteresowana/nie
nabijamy sie z was jak hooj zal i mogila i kola/dziwki za 5 euro i leca na wsio nawet na araba aby miec pobyt i papiery /zdziry

Gość dlaczego ty sie nasmiewasz
z ludzi ktorzy mieszkaja w PL i nie maja mozliwosci na wyjazd????????? ty jestes jakas chora czy co? jak mozesz wyzwywac od poluskow itp? ja od 25 lat nie bylam w PL ale by mi do glowy nie przyszlo nasmiewac sie z Polakow. jestes rowno porabana.

jesli jestes osoba pelnoletnia to pakuj manatki i wypierd...tam skad przyjechalas idiotko! trzeba miec naprawde nasrane we lbie :-O chcesz tu produkowac jako Polka antykampanie przeciwko Polakom? Poyebalo cie???????

Gość bananowa malina
ten co wie serio?? Buhehehehe gowno wiesz o mnie i innych a sie wypowiadasz:D zalosne

mi jest nieraz tylko zal niektorych ludzi ze tak marnie zarabiaja a nic po za tym. nie wiem jak mozna takie cos wypisywac :-O idz sie leczyc.

Gość bananowa malina
a siostra w Londku to pewnie tez latwa suczka co??:o A moze lepsza od innych bo twoja siostra?? Heh