Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana/nie

JESTEM W POLSCE OD 3CH DNI I MAM DOSC

Polecane posty

Gość zainteresowana/nie

JW...KTOS TEZ TAK MA ? nudy, drozyzna i zazdrosc nawet o glupi samochod, juz slyszalam pierwsze ploty o mnie i oceny/ludzie ogarnijcie sie troche i dajcie zyc

Gość gwoli wyjasnienia...
no to wracaj do swojej nowej "ojczyzny", na co czekasz?

Gość zainteresowana/nie
moją ojczyzną jest arabia saudyjska :)

Gość kiok
no to wypierdalaj to swojej nowej ojczyzny i nie siedz na polskim forum nudna frustratko:D

Gość zainteresowana/nie
wlasnie nie moge musze odsiedziec kilka tygodni a wam wspolczuje zyc w tym gownie na stale/podszywek zaraz aktywny ale hoooje z was

Wracaj skąd przyjechałaś i to nie jest wcale złośliwa rada, polaczki żyć ci nie dadzą :(

Gość kiok
nic nie musisz glupi polaczku, taki syf polski robi nam zagranice zla opinie:O

Gość druuuuuuga
rozumiem Cie doskonale, wroclam do Polski z musu na AŻ 5 miesiecy (3 juz minely), i nie moge sie odnalezc :O odliczam dni do wyjazdu, wariuje, mam dość :O samotnie mi, wszedzie wkolo zawiść, zazdrość, polaczkowe smęty i frustracje.....

Gość zainteresowana/nie
banda zlodzieji i nieudacznikow z dala od kraju gorsi niz tutaj, naciagacze i kretacze a do tego pijaki , baby to dziwy na szmacie za kilka euro /wstyd ze pochodze z tego syfu i nawet sie nie przyznaje

Gość zainteresowana/nie
a za dobre auto to ci na maske wejda/dziwki polskie

Gość kiok
to co prymitywie robisz na polskim forum? a dobry samochod na nikim nie robi wrazenia, bo polaczki za granica sa tak glupie, ze wezma wielgachny kredyt, nie dojadaja, ale do polski zajezdzaja super autem i tylko to sie liczy:D my nie chcemy takich polakow, zmien narodowsc i wypieprzaj stad.

Gość zainteresowana/nie
pierdole was i ten kraj ale musze udawac rodzinna gre wiec jestem a tutaj czytam takich przegrancow jak wy i fffeeeeee okropnosc, prawiczki, dziwy malolaty i anal/polskie nowe pokolenie

Gość Jedz do siebie jak się
nie podoba.

Jedz na Zachód,tam jak obywatel Zachodu sra to pachnie.

Gość ja bylam cale dwa tygodnie
w PL :O Spieprzalam stamtad w podskokach i nigdy wiecej :O

Gość zainteresowana/nie
jak sra to sra ale nie we wlasne gniazdo jak tutaj wilkami jestescie jeden dla drugiego a dajecie soba pomiatac za 1300 zl na miesiac a tacy wspaniali sie czujecie, nikt sie nie buntuje i jak w kieracie za komuny to teraz za Tuska macie/ceny obledne a zarobki goowniane jak mozna sie tak dawac traktowac Narod bez ambicji

Gość eveileve
Jezeli wam tak zle, to tylko swiadczy o waszych bliskich i znajomych, skoro macie takie negatywne odczucia..naprawde w tym kraju jezdzi masa zajebistych samochodow i watpie,zeby wasz az tak zwracal na siebie uwage i wzbudzal taka zazdrosc..nie jestescie w kraju trzeciego swiata!

Gość zainteresowana/nie
mieszkanie i samochod to szczyt dla polusa z kraju i z wygnania tez/nisko sie cenicie i ja gardze wami za to

Gość kkijij
ja bylam cale dwa tygodnie w PL Spieprzalam stamtad w podskokach i nigdy wiecej Niech mi ktos wreszcie odpowie na to pytanie. Skoro w polsce wam tak zle, polacy sa tacy beee, to dlaczego nie siedzicie na zagranicznych forach, tylko na zajebiscie polskim forum?? No hipokryciki, odpowiadajcie:D

Gość bezrobotnyzzadupia
dajecie soba pomiatac... to niezbyt trafne spostrzezenie? czemuz wiec ty wyjechalas zamiast sa ba pomiatac "niedawac" trzeba bylo isc do szefa i twardo zarzadac 10 tys podwyzki

Gość kkijij
typowe polactwo za granica, tam jestescie nikim, jedynie szarymi emigrantami o 5 szczebli nizej w hierarchii spolecznej, wiec trzeb przyjsc na polskie forum i tu wyladowac swoje frustracje. Nienawidze takiego polactwa, szkoda, ze hitler nie wymordowal waszych przodkow, to nie byloby was na swiecie

Gość zainteresowana/nie
bo tutaj poznajemy realia polski i przechodzi nam nostalgia powrotu do tego dna europy/proste i logiczne szarosc smutek i depresja to pomaga sie otrzasnac z resztek sentymentow

A nie przyszło ci do głowy,że PKB na jednego mieszkańca jest w Polsce 4-5 razy mniejszy niż na Zachodzie,jakimś buntem to się zmieni.

Gość kkijij
siedzisz tutaj chwascie, bo na forum zagranicznym nikt nie mialby ochoty rozmawiac z polaczka, do tego trzeba znac super jezyk, co jest dla ciebie nieosiagalne. podcierasz dupy starcom, a potem przyjezdzasz do polski i wmawiasz sobie jak to ci wszyscy zazdroszcza, aby sie dowartosciowac. Jestes kompletnym zerem.

Gość ten co wie
w polsce jestem kims a nie imigrantem obywatelem drugiej kategorii. Nie zapominajmy ze z kraju wyjechali sami wykształceniu zaradni pracowici obywatele zostali sami nieudacznicy, a moze bylo odwrotnie?