Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana/nie

JESTEM W POLSCE OD 3CH DNI I MAM DOSC

Polecane posty

Gość lilikk
Mówi się że Polacy to pijacy i chamy, a wiecie jak zachowuje się hołota z Anglii w Krakowie na popularnych dla nich wycieczkach.Chamskie zaczepki, głupawe zachowania i ogólna wulgarność. Nie wiem ale oni chyba przywykli do faktu że Polacy to dla nich sługusy i nawet w naszym kraju chcą by tak było.

Gość do lilik nie
to nie chodzi o to ,ze slugusy , oni sie tak zachowuja wszedzie , we wlasnym kraju rowniez . Mowi sie ,z polki k...y , ja mysle ,ze moze i ida z innymi , ale przynajmniej sie zakochuja ( wiekszosc) , ale angielki ( nie obrazajac nikogo ) to dopiero puszczalskie i dupodajki !!!!

Gość lilikk
To dlaczego Polacy są tacy zakompleksieni, i wypominają wady tylko swoim. Wkurza mnie to.

Gość lilikk
My sami przerysowujemy swoje wady, a na tle innych nacji wcale nie jest z nami najgorzej.

Gość lilikk
Rzeź w Gazie się nie skończy bo z tego jest KASA.

Gość lilikk
W dzisiejszych czasach wojny wywoływane są celowo, aby mocarstwa zarabiały, a przez różne dziwne sojusze Polska musi to wspierać.

Niech mi ktos wreszcie odpowie na to pytanie. Skoro w polsce wam tak zle, polacy sa tacy beee, to dlaczego nie siedzicie na zagranicznych forach, tylko na zaj**iscie polskim forum?? No hipokryciki, odpowiadajcie Może laska chciała pogadac po polsku? To wy się tu obrażacie i nie chcecie przyjąć do wiadomości pewnych oczywistych rzeczy. Niestety to co pisze autorka jest prawdą. Uważam, że należy sobia zdac z tego sprawę i tępic jakoś te nasze głupie cechy a nie unosic się niepotrzebnie. Jak będziemy siedziec w gównie i udawac że pachnie to nigdy z tego gówna się nie wygrzebiemy. :(

Gość na setke zgadzam sie z pupą
polska smutna i szara rzeczywistość,tępić wszystko i wszystkich ,którym sie cos udało a już nie daj Bóg jak im sie swietnie powodzi :O zaraz jest ,że pewnie ukradł ,robił przekręty albo co gorsze kogoś zabił ... i tego sie nie pozbędziemy .Prowadze w kurorcie nadmorskim niewielki pensjonat i widze różnych ludzi ...to co niektórzy sobą prezentują to zgroza :O i co gorsze mają sie za nie wiadomo co ... Autorka ma racje i tyle !