Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feendii

Weekendowa najebka:D Kto dołączy:D

Polecane posty

Gość Feendiii
Dziś byłam odebrać już obrączki! A z terminem to wygląda tak, że albo idziemy w przyszłym miesiacu umówić cywilny, albo kościelny. To wszytsko zalezy szczerze mowiac od mojego ojca ktory jest przeciwny temu malzenstwu bo dla niego najwazniejsza jets nauka i nie rozumie z emoge isc na studia zaoczne a pracowac w tygodniu

Gość Jamala song
aha ale bedzie cywilny z koscielnym czy to jeszcze nie przesądzone? duze planujecie wesele? poniekąd rozumiem Twojego ojca, ale ja jestem przykładem, że tak można w sensie, ze pracować i studiować zaocznie :)

Gość Feendiii
To zależy. Jeśli duże wesele - Kościelny. Jeśliz aś skromne przyjęcie - Cywilny. Zobaczymy jak to się ułozy. PS co studiujesZ?

Gość Jamala song
nic ciekawego, administracje

Gość Feendiii
hah tez sie na to wybieram. nie mam zadnej alternatywy. Przed zareczanymi chcialam isc do wojska lub do policji...

chetnie sie przylacze, celebruje okragle urodziny mojego eks (z ktorym nadal pod jednym dachem ale juz wkrotce spadam na swoje) - on w swoim pokoju a ja w swoim :D Popijam lekkie rensko-heskie wino (Liebfraumilch z Aldi, tanie a dobre - kiedys mieli St. Amandus w niebieskich butelkach), najlepsze letnia pora - w zimie racze sie czerwonym pol lub wytrawnym (Zinfandel, Tempranillo, Pinotage, Primitivo itp). Lubie czasem wypic cider - gazowana jabczanke - ale to za duza objetosc, wypijesz dwie-trzy butelki, we lbie ni humora a bebech pelny ;) Bylam we czwartek na weselu i tego sie trzymalam, a jak pozarlam obiadu to Smirnoffa dozylnie (w kieliszku) zeby strawilo szybciej. Potem byly hulanki i zarcie i picie sie zuzylo ;) W przyszlym tygodniu powinnam parapetowe pic ale przekladam po 23-cim bo mam wizytacje corki 17-23, w weekend jedziemy na Dingle pozwiedzac i poogladac plaze (Inch, na Iveragh najpiekniejsza plaza w Europie - Derrynane Beach), na wyspe Valentia polazic bo tam jest po prostu przepieknie; w pensjonacie ktory zarezerwowalam mamy internet, bilard, mozna grilla zrobic. W zeszlym tygodniu bylam z synem w Anascaul, fajne miejsce, mala wioska, kilka pubow, mozna gdzies pojsc a tam gdzie teraz bedziemy nie ma nic w promieniu co najmniej 5 km ;) do Camp i ja powoze wiec picia nie bedzie, najwyzej wieczorkiem jakis lajcik bo rano po sniadaniu pakujemy sie do bryki (peugeot 206 :D :D :D) i hajda zwiedzac! Wieczorami (u nas jest jasno do 23) zaliczamy trudniejsze trasy (bo nie ma zbyt wielu chetnych na drodze) - taki Slea Head drive albo Connor Pass :D - gdzie czlowiek robi w gacie zeby tylko mu z naprzeciwka autobus wycieczkowy nie jechal, wez cofaj do najblizszej zatoczki czasami z 300 metrow - miodzio, ja tam smigalam kiedys toyota celica, toz to krowa byla, i lusterko mi upierdzielili na tych mijankach ;). Szlam tez od ostatniego wyjsciowego parkingu na butach az do Slea Head, robilam zdjecia, potem zlapalam okazje powrotna. Musze zaliczyc powtorke z rozrywki kiedys. Oj, rozgadalam sie jak to przy "najebce" :D

Gość Feendiii
oneill z Tobą wszystko w porządku ?

Gość Jamala song
nie wiem czy cokolwiek dadzą mi te studia... ale nie jest źle, prace mam i jest git. witamy oneill, sorry ale tyle czytac mi sie nie chce :classic_cool:

Gość Cocovoe
oneill jak lubisz wypić to dolacz do nas witamy w gronie najebkowiczow;ddddd jamala pewnie studia ci chuja dadza bo jak sie plecow nie ma to ciezko o prace. chyba ze pracujesz gdzies?

lubie wypic ale nie zawsze moge ;) Wychodzi na to ze wieczorem w weekend i to tez do ok 24 bo rano trza byc trzezwym i za kolko... Mieszkam na wsi i nie mamy tu komunikacji publicznej ;) Wkrotce przeprowadzam sie do miasteczka ale to tez nie znaczy ze bede sobie czesciej pozwalac.. Obowiazki...

Gość Feendii
Kurwa coz a nudy ! Żyjecie?

Gość Jamala song
zyjemy :D oneill ale z lekka chorą sytuacje macie z eksem co. ale wązne, ze sie nie dołujesz :) a ja zgłodniałam coś

Studia, praca - to juz nie moj temat ale jestem na biezaco bo moje dzieci maja takie problemy.

Zyjemy Feendi :D Z eksem to ch*jnia z grzybnia bo juz dawno powinnam wyoptowac stad ale z przyczyn obiektywnych wciaz tu kibluje z moimi dwoma synami. Kupowalam dom i w ostatniej chwili sprzedajacy zrezygnowali. Zdolowalam sie strasznie. Ale juz jestem w trakcie zakupu fajnego domku :D

Gość Jamala song
na szczęście w moim życiu aż tyle sie nie dzieje :classic_cool: załączyłam se Nagą broń, uwielbiam śp. Leslie Nielsena , a Wy?

Gość Feendii
oneill gdzie mieszkasz?

Gość Feendii
Leslie Nielsen jest świetny ! Uwielbiam filmy w których występuje. A ja wlansie jem kolacje (2 bułki )

Gość Jamala song
kocham cie jak irlandieeeee :classic_cool: jak sie tam żyje? ja mimo wszytskoe nie chciałabym opuszczać Polski. Fendi smacznego :) tez se zara cos pojde zrobic

Gość Feendii
Co kierowało Tobą / Skłoniło Cię by się wyprowadzić z Pl ? A twój eks mąż jakiej jets narodowości ?

Gość Feendii
Jamala dzięki ale jem z wieeeeelkim wyrzutem. Mam 180 cm wzrostu a waze 70 kg wygladam jak gruba kobza

Gość Feendii
Tez słucham tego co ty. Czemu nie odpowiadas zna moje pyatnia?

Trudno teraz powiedziec co mnie sklonilo... Ale jestem tutaj i to jest moja druga ojczyzna, co nie znaczy ze nie tesknie za Polska.. "Gdzie bursztynowy swierzop, gryka jak snieg biala Gdzie panienskim rumiencem dziecielina pala"

Gość Feendii
oneill co to za shit?