Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfsdafdsag

każde przejście ulicą w rodzinnym miasteczku to źródło upokorzeń

Polecane posty

Gość asfsdafdsag

czemu? bo byłem prymusem w szkole a potem poszedłem do najlepszego w okolicy liceum i na studia na które bardzo trudno się było dostać - 6 kandydatów na miejsce a teraz nie mam pracy ani nawet samochodu i nie stać mnie na przeprowadzkę do dużego miasta, ani nawet na jeżdżenie na rozmowy kwalifikacyjne zdrowie też nie dopisuje a tłumoki z którymi chodziłem do szkoły mają własne mieszkania, samochody, rodziny

a tak poważnie , to muszę Ci powiedzieć, że ja mam ten sam problem. nie mam mieszkania, rodziny, samochodu ani pracy... z tym , że ja jestem akurat w tej grupie tłumoków :D urzekła mnie twoja histeria

Gość właścicielka kocura
a no wlasnie tak to bywa w tych czasach. ludzie pchaja sie na studia a potem nie maja pracy, a ci co poszli do zawodowki, maja zawod, maja prace wlasne mieszkania samochody itp, dlatego studia w tych czasach sa gowno warte!!

Gość dfsgdfgdfsgdsgfd
ostatnio bylem u fryzjera - takiego najgorszego męskiego co ma syf i bierze dychacza i on sobie buduje wlasny domek :) a ludzie po studiach wynajmują dalej pokoje

Gość ffdhhhhhhhhhhhh
zalezy jakich studiach. JAk technicze to maja dobra dobrze paltna robote. Jak wydzial humanistcyzny to seoryy ale tak jest. Socjologowie, psycholodzy, histerycy, ci od europeistyki, storuskow miedzynarodowych, politolodzy itd ;) bezrobocie

Gość dfsgdfgdfsgdsgfd
kolejny mit znaw bardzo wielu bezrobotnych programistow tak naprawde to czy sie komus powiedzie bardziej zalezy od szczescia niz od wiedzy

Gość dfsgdfgdfsgdsgfd
ze o fizykach chemikach czy biologach nie wspomne

Gość ffdhhhhhhhhhhhh
tak ale statystyka jest bezlitosna jesli studia konczy np 100 socjologow ile znich bedzie miec prace w zawodzie wstosunku do stu absolwentow informatyki/ budownictwa/ architektury/ mechaniki/ budowy maszyn?

Gość ffdhhhhhhhhhhhh
Zawsze moze byc wyjatek ale konczenie w obecnych czasach studiow humanistycznych jest glupota

Gość ffdhhhhhhhhhhhh
Zawsze moze byc wyjatek ale konczenie w obecnych czasach studiow humanistycznych jest glupota

Gość chińska zupka26
najgorzej jest, kiedy gimnazjaliści wypowiadają sie na tematy, o którychnie maja zielonego pojęcia. weż ty się dziewczyno/chłopkau dobrze rozpędź i przyrżnij w ścianę z baranka, to może ci trzeźwe myślenie wróci. dla fizyków, chemików i biologów nie ma pracy... swietny żarcik.

Gość leeee a ja myslalam
ze naprawde masz powod by sie czuc upokorzonym? :D