Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

Gość samsung1982
Jankesa- NAROBILAM:) jestem kobieta:PPPP Przeciez pisalam wyzej w formie zenskiej:) a takie sorbeciki z alko polecam:)Zawsze tak robie gdy nie mam lodu:))) kinky....te druty czasem sa sktrzywione tak samo jak ich posiadacze;P

Kinky Hahaha weź mnie nie strasz bo ja się serio zacieszałam do kolesi :D Ale nie no dobra, tak serio to chyba nie pod Twoimi oknami bo nie pamiętałam gdzie dokładnie Ty mieszkasz, ale szłam od siebie koło okrąglaka do biedronki, zaliczając jeszcze kilka sklepików i dalej na wyspę ;) Wpadnij któregoś dnia na wyspę bo ja ostatnio codziennie tam z moją młodą chodzę karmić łabędzioki - poznasz mnie po tym, że prawie do Odry wchodzę bo lubię wprost do pyska dawać :D

Gość samsung1982
Mala ....tez bardzo fajny link:) Ale sie odchamiamy:)))) jakby powiedziala gowniarzeria.... a my zwyczajnie tacy wrazliwi jestesmy na piekno:)))Prawda?:)

Gość samsung1982
Z Wroclawia jestescie?:) ps.jesli tak to jak do jasnej cholerki w tym miescie mozecie siedziec w domu w sb i nie korzystac z urokow zycia nocnego:)

Kurwa żebym wiedziała, że jest po co czekać to i do rana bym siedziała :D A tu chuj net padł i dupa :O Jesuuuuuuuuuuuu jak nigdy, tak dzisiaj kurwica mnie bierze bo w połowie zdania ważnej rozmowy rozłączyło :O

Mała ,... dobrze,że napisałas Odry -nie Obry , bo u mnie podobne klimaty i rzeka i łabądki :P :D

Gość samsung1982
kinky...krzywy i krotki:) Ty biedo kafeteryjna:)

Kinky Hahaha CÓRKA! Myślałam, że w temacie jesteś, że ja mamuśka :P Samsung Ano ja w domu bo dzieciaczka mam i już nie te możliwości :)

Gość samsung1982
Jankesa a Ty gdzie meza poslalas?:)ze tu dzis samotnie siedzisz?:)

Gość samsung1982
Mala....fajne utworki tegi kolesia z linka;) Jak ten moj sie zakocha w mojej wrazliwosci jak mu to posle,to bedziesz swiadkowa na moim slubie hehehhe;)

Kinky Malutka nazywa się Robak... a nie sorry to tylko tak wołam, w akcie ma Martyna ;) Samsung Ciesze się, że się podoba :) River.. u mnie może lecieć w kółko :)

Kinky Hhahahahahhahaha nie mogę :D Wiesz no ja się po prostu do naga nie rozbieram :D Jak gaci nie ściągniesz to Cię raczej nie ujebie ;)

No ja lubie karmic nago, wiesz takie obcowanie z natura relaksuje i zbliża :P I tak małe szanse ze łabądź złapie akurat a NIEGO, pałka mała wiec stres też mały :O :P

Gość samsung1982
kinky....jak masz krotkiego to mozesz calkiem blisko podejsc:) heheh...