Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

Mała, nie wstydzę sie nagości dla mnie to natura :) Jankesa, mówisz, masz :classic_cool:. Pamiętaj Kinky mały ale wariat robi dużo mimo małego talentu :D :P

Kinky , nie szukam -czekam . a ,że czasem sobie to musze wrzasnąć(napisac ) . sorki.

Gość samsung1982
Jankesa:) Jak mozemy Ci pomoc?:) MI sie zawsze chce :P

Qrwa ja już takie byki sadzę że masakra :D Najlepsze że zauważam dopiero jak już wyśle :D Ok humor poprawiony :D Kinky To ja się jeszcze zastanowię czy przyznawać się do Ciebie ;) Ale wpaść możesz, chętnie popatrzę ;)

ja bym chyba nie wytrzymała , wiedząc ,że osoba z kafe mieszka tak blisko . musiałabym sprawdzic jak wygląda itd(zołza jestem ) . ale Mała nie daj sie :D

Gość samsung1982
Mala sprawdz z jakiej odleglosci on te labedzie moze karmic;) heheh;)

Jankesa Czekaj kochaniutka, czekaj... jeszcze trochę i wyciągnę go na spacer ;) Kinky Ej no wiesz.. ten .. no ... ;) Tam mam @ na dole to weź tam się odezwij :classic_cool:

Samsung Sprawdzę i zdam raport wraz z załącznikami :D Ja pierdole nie no właśnie MŁODY , jeszcze mnie posądzą o demoralizację młodzieży :D :D :D Eeee nie no mała różnica to chyba mogę?

Gość samsung1982
Jankesa ja tez juz bym czaila pod kazdym okem ktory to:)ten CWaNIAK Z KAFE:)

oj ty niedobra dziewczyno .przed drzwiami masz wycieraczke . posłuchaj starszej 'CIOCI " idż dziecko bez majtek na klatke i usiądż na "karnym jeżyku":P

"Chodząca za dnia" :D a co boisz sie że Kinky jest Kinky i wywiniejakis numer :D :P zaufaj mi :) masz świadków, moje ip, krzywdy Ci nie zrobie przecież :classic_cool: