Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

Cytrynki to były w gimnazjum Kinky:classic_cool: Kuźwa jak ma rosnąć z udami, to ja nie chcę:D Bo już całkiem będę wyglądać jak młoda hipopotamica:O

Na razie podziękuję:D Przyjdzie czas i na tę kurację, ale póki co nieodpowiedzialny ze mnie gówniarz:classic_cool: A poza tym nawet teraz nikt by nie chcial ze mną:(:D

Chrupciu Podeślij mi swoją fotełe proszę na @ :) Fajnie się gada a lubię wi(e)dzieć z kim gadam ;) Nooo i zobaczę czy masz co narzekać ;)

Zasadniczo nie wysyłam swojego fotełe, rozumiesz chyba:) Przyznam szczerze, że nawet nie mam, ale jak coś to się odezwę;)

Coś ty Kinky za dużo się juz nasłuchałam o moim ryjku, żeby wierzyć w swoje ,,piękno'':)

Chrupeczku, ludzie lubią puszczać famy. Nie przejmuj sie opiniami ludzi mniej życzliwych. Olewaj zdanie tych co dla Ciebie znaczą mniej. Sugeruj sie zdaniem ludzi ważnych, bliskich.

Bliscy tez nie są sprzyjający w tym temacie:) Właściwie juz przestałam się przejmowac, ale wiesz to zostaje w czlowieku:)

Chrupek Ale się nie przejmuj, ja też się nasłuchałam o sobie i koło dupy mi to lata.. mogę być brzydka, choojowa i wogóle... Wkurwia mnie mój za duży nos ale zawsze to jakaś pamiątka po tatusiu ;) Trzeba znaleźć plusy w swoich wadach ;)

:) Na razie staram się o tym nie myśleć, dzięki wam za slowa wsparcia🌻 Jak mnie ktoś zechce kiedyś to dam wam znac, ale póki co moja wątpliwa uroda odstrasza potencjalnych kandydatów:classic_cool::)

Za duży nos ? Co wy baby macie z tymi nosami :D Kompleks rośnie na kompleksie, noski są seksi :classic_cool: takie garbate, duże :P

A ja nie mam garbatego, tylko takiego kartofla:O:D:D Jak to mój brat określił: pijacka truskawa, ja pierdolę:O:O:O

Chrupeczku, bądź soba. NIe udawaj nic. Lepiej być samemu niż z kimś na siłe. Młoda dupa jesteś :P Nie jeden pewnei marzy żeby w nią wejść :classic_cool: tak, wiem jestem obleśny :D

Ja też mam właśnie kartofla :D Nie garbaty bo ogólnie kształtem normalny tylko no duży po prostu ;) Zawsze do taty mówiłam że on ma kartofla no i u mnie z wiekiem on się coraz bardziej ukazuje ;) Czasami na zdjęciach to widzę TYLKO NOS :D

Blondi ja to samo mam:D Aczkolwiek właściwie wszystko mam duże- oczy usta i nochal i to on sie wybija na pierwszy plan:D Juz niedługo zdjęcia będę podpisywać ja i mój nos( o ile sobie jakies zrobię, bo baaardzo tego nie lubię). Kinky, jakby marzyli to zagadałby ktoś, a nie tak:( PS. Ile wy macie lat:)?

21. Chrupek , no sory nikt na ulicy nie podejdzie i zagada do Ciebie, dlaczego ? bo sie wstydzimy ? Od takich spraw jest klub, pub. :)

Chrupek Ja mam jeszcze 23 ;) Kurde no mój też na pierwszym planie, kiedyś pamiętam nawet kolega skomentował moje zdjęcie " K.. i jej nos :D " Kinky Eee no nie gadaj, nie każda ma tak duży nos a ja akurat widzę to, że mam :P Ale spoko nie jest to mój kompleks tylko stwierdzenie ;)

To co mi się uwidziało, ze masz 19:D Tak mówisz:)? A ja weekendy na Kafe spędzam zamiast szaleć:D Czas to zmienić, ale oczywiście nic z tego nie wyjdzie, bo nie mam z kim chodzić- wszystkie koleżanki zajęte, pewnie już ślubne wiano szykują:O

Mała, to miły ten kolega:) A ja tez mam zatwierdzony ten fakt przez osoby trzecie( chodzi o nos):D Masakra, no ale przeciez się nie powieszę:) Poczekam na Księcia co polubi mój nochal:D

to wasza wyobraźnia, noski macie piękne :) pupcie tez niczego sobie... 🖐️.... najs :classic_cool: To idź do klubu chrupeczku, na kafe nie znajdziesz nikogo. No dobra, tylko mnie znajdziesz :P Ja powinienem starczyć :classic_cool:

No takie żarty się go trzymają widzisz... ale czekaj czekaj... Kiedyś tu na kafe mi ktoś napisał że mam nos jak szatan penisa :D :D :D Hahaha teraz mi się przypomniało :D No a wiesz jak na kafe tak powiedzieli to musi tak być przecież :D