Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

Mam na koniec roku średnią 4.0

Polecane posty

Gość olalalalalayyuty
Słabo. W maturalnej mialam 4,8 :P

słabo to 1.0 :P ja też dostanę nagrodę :D w mojej szkole nawet z 3.9 dostałam nagrodę :D

Gość dgsdgrfe
Słaby poziom bo zawodówka ?! w niektórych zawodówkach jest wyższy poziom niż w niejednym liceum.Ja byłem w takiej zawodówce, poziom był mega wysoki że ledwo co egzaminy zawodowe zaliczyłem.To już w liceum wieczorowym miałem łatwiej.

Gość olalalalalayyuty
Kultura nie byłam kujonem. Nigdy nie uczyłam sie historii, polskiego,angielskiego czy wosu. Raz przeczytalm i wszystko wiedzialam. Taki mialam umysl. Mialabym większa srednia,ale z matmy mialam 2:)

Gość dgsdgrfe
Tak i ludzie którzy z średnią 4,8, 5,0 poszli specjalnie do zawodówki żeby zdobyć fach też nie dawali rady ? Skoro nie wierzysz to nie musisz ale mówię prawdę, byłem w zawodówce w której poziom był wyższy niż w liceach i to wszyscy gadali i wiedzieli.

dgsdgrfe, no co Ty gadasz?;) A serio to i tak Ci nikt nie uwierzy, taki los, bo większość zawodówek to taki zbiór elementów które nigdzie indziej się nie nadają, które są przepychane z roku na rok po łasce i znajomości. I bulwers tu nic nie da

olalalalalayyuty, żarcik taki, spoko mała :D Byłam w lo gdzie każdy powyżej średniej 4,5 był totalnym kujonem, w stylu nauka od 16 do 2 w nocy w dnie powszednie, weekendy calutkie, monotematyczność i jaranie się ocenami. Skaza na umyśle mi została :classic_cool:

Gość Kassisik
Zbiór elementów które nigdzie się nie nadają ? i to piszą ludzie niby "wykształceni" ? co za wstyd..Sama jestem po zawodówce mimo że spokojnie mogłam iść do liceum, wolałam zrobić zawód i teraz przynajmniej mam pracę i fach w ręku a po liceum miała bym gówno jak większość moich znajomych.

Ale niestety jak jadę autobusem i wracają ze mną ci z zawodówki to to naprawdę jest " element " :O śmierdzący, brudni, z jakimś przyje.banym wzrokiem ...

Jezuu, patrz jak to napisałam zanim zaczniesz gadać. Ja w przeciwieństwie do wielu osób uznaje, że są podstawówki które faktycznie mają poziom. Ale prawda jest taka, że większość nie jest zbyt dobrze oceniana. Zwłaszcza w małych miejscowościach. A to, że Ty akurat taka jesteś nie inna to wcale nie potwierdza, że wszyscy po zawodówkach są.

Gość Kassisik
To młodzież licealna zachowuje się jak bydło, piją, palą trawkę, śmierdzą i robią burdel ! naśmiewają się z tych co chodzą do zawodówek a sami nie są od nich lepsi.Dziewczyny w liceum wielkie kurwa damy, malują się i udają niezależne pizdeczki a jak przyjdzie co do czego to cnotka niewydymka się z niej robi.Pamiętam swoje czasy licealne i doskonale wiem że Ci z liceum to największe skurwysyny pod słońcem, niewychowana banda debili.

Gość Al a
Ja też poszłam do zawodówki i zrobiłam zawód.Później liceum w trybie eksternistycznym a obecnie jestem na trzecim roku studiów więc nie piszcie że Ci co chodzą lub chodzili do zawodówki to elementy i degeneraci ok ? Zwyczajnie smutno mi się robi że ludzie potrafią być tak chamscy i ograniczeni.

Parę wyjątków niestety nie obala reguły. System szkolnictwa tak działał, teraz ulega to zmianom (potrzeba osób z zawodem a nie kolejnych magisterków), jednak przez lata właśnie tak przesiewano by do zawodówek szli Ci którym się nic nie chce itp A te lepsze zawodówki i tak są tylko w dużych miastach

Gość a ja najbardziej na świecie
żałuję, że nie poszłam do zawodówki za fryzjerkę a bardzo chciałam nią być to koleżanki się naśmiewały, że z takimi dobrymi ocenami będę chodziła z tumanami :o I głupia poszłam do liceum, później na studia jednak po dwóch latach stwierdziłam, że nie będę studiowała byle gówna żeby mieć papierek bo nie interesował mnie żaden kierunek nie interesował, studia przerwałam, w tym roku zrobiłam 2 kursy fryzjerskie i od września idę do 2 letniego studium fryzjerskiego i w między czasie będę robiła jeszcze innne kursy w tym kierunku i gdyby nie moja głupota to już pewnie miałabym swój salon a tak to dopiero zaczynam :o

Gość Al a
No proszę ale Ty mądra jesteś.Ja od zawsze myślałam że do zawodówek idą ludzie Ci którzy najpierw chcą mieć zawód żeby pracować i zdobywać doświadczenie a później jak ktoś chce to zawsze dorobi sobie liceum i pójdzie na studia ale nie :D właśnie dowiedziałam się że byłam elementem w dodatku słabym, nie chciało mi się, śmierdziałam, byłam brudna i miałam przyjebany wzrok :D Powiedz mi jeszcze że studiujesz albo jesteś już po studiach to się załamie że człowiek wykształcony pisze i gada takie pierdoły.

Gość Meczeteee
Do "Kultura mam na drugie" Ty chyba nie wiesz co to znaczy słowo kultura więc nie profanuj tego pięknego słowa.

Nie chcę być złośliwa, ale naprawdę czytanie ze zrozumieniem to ważna umiejętność. A ja jestem kolejnym humanistycznym gównem które będzie marnować polskie zasoby i co? To, że większość może i taka jest nie świadczy o mnie, ale Ty sobie uważaj co chcesz. Takim czepianiem się słowek nie zwracając uwagi na resztę tylko utwierdzasz innych, że mają rację.

Z kulturą nie mam nic wspólnego, ironia też jest fajna A mam to gdzieś, znam osoby po najróżniejszych szkołach i się z nimi dogaduję, to co Wy pomyślicie wychwytując parę słówek i niestety bolesną (uogólnioną rzecz jasna) prawdę to Wasz problem.

Gość Al a
Skoro dla Ciebie kierunek który skończyłaś to humanistyczne gówno to serdecznie Ci gratuluję.Każdy decyduje o swoim życiu samemu i nie powinno Cię obchodzić to czy ktoś zrobił zawodówkę czy poszedł do liceum bo człowieka nie ocenia się przez pryzmat wykształcenia ale Ty pewnie tego nie praktykujesz i uważasz ludzi po zawodówce za społeczny plebs.Ja już wiem że nie chciałabym mieć z Tobą nic wspólnego , bo to w jaki sposób gadasz o ludziach i zawodówkach świadczy tylko o tym że gówno wiesz o życiu.Twoje humanistyczne wykształcenie jest tylko idealnym przykładem na to jaki chory system nauczania panuje w Polsce.Masz wyższe wykształcenie a zachowujesz się gorzej od tego plebsu, zastanów się nad tym kobieto.

Gość KonnrraddooNIEmoreno
Kultura mam na drugie, zgadzam się z Al ą.