Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Gość ytytytytyt
u kobiet też są różne gusta - znajdź jedną kobietę na świecie, która powie "lubię niskich". z miejsca nobla dostaniesz i to we wszystkich dziedzinach

Gość ZUO wszendzie
i widzis zGoGo masz od razu temat do pracy z psychiatrii...

Gość pasztetówa3456
Pisałam już, że nie mam wygórowanych wymagań, to mi nikt nie wierzy. :(

no mam. psychiatrii i braku godnosci ludzkiej. mowisz im zeby wypierdzielali, a oni nie sluchaja :)

idzcie mi stad !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Gość ytytytytyt
pasztet - w to że nie masz wymagan co do wzrostu to faktycznie ciężko uwierzyc. każda kobieta ma

i co, bedziecie dalej mi smiecic w temacie ? !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Gość ZUO wszendzie
Olewactwo na trudne przypadki to jest to co moze pomóc.... A masz zamiar (tak z czystej ciekawosci pytam) ubrać te nasze forumowe wypociny w ramy badań statystycznych?

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Gość ZUO wszendzie
to znaczyw s umie ich moich jets w sumie kilka

Gość inny44444
a ja mam inny problem. nie jestem wysoki a mam duże wymagania. tzn. podoba mi się niewiele dziewczyn po prostu nie pociągają mnie fizycznie

Gość pasztetówa3456
Taki wzrost jak Twój jest normalny dla mnie. Na poważnie, ale jak ktoś ma 165 cm to rzeczywiście pewnie by mi się mało podobał.

Gość ZUO wszendzie
Wrzuć na lu zczłowieku

!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Gość ZUO wszendzie
Ciekawa sprawa ......ale czy ten temat będzie dobrą probą ? no ciekawe ciekawe naprawdę

Gość ytytytytyt
goguś - mi pasuje, nawet fajne urozmaicenie

Gość pasztetówa3456
Ja już w takim razie idę, bo GoGo czuje związek emocjonalny ze swoim topikiem i broni go jak lew. Życzę miłego wieczoru i spokoju psychicznego autorowi tematu. :)

Gość ZUO wszendzie
Chciałabym ta pracę przeczytać powiem Ci, po Twoejej obronie naturalnie....

rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki. rozwalają mi temat jakies forumowe prawiki.

Gość ytytytytyt
pasztet - no niech Ci będzie, szkoda tylko, że jesteś wyjątkowym wyjątkiem:/

moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty. moja praca bedzie zajebista. ale nie bedzie o prawikach typu ytytyty.

Gość ytytytytyt
goguś - co ty masz z tymi prawikami? straciłeś cnotę z proboszczem i teraz innym zazdrościsz?

ytytytytyt, tobie proboszcz widac zabronił ruchańska, skoro smnedzisz na forum dla bab :)