Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Gość pasztetówa3456
Widzę, że topik się kręci pod moją nieobecność. :) ytytytytyt, a powiedz ile dokładnie masz wzrostu?

Gość druga pasztetówa
ojj ytytyt, Ty swoje, ja swoje :P to ja na koniec coś Ci powiem. bardzo zależy mi na facecie, który jest Twojego wzrostu. i co? ;) oczywiście On o tym nie wie i się nie dowie, z racji tego, że boję się porażki i odrzucenia.

Gość pasztetówa3456
Jak już zrezygnowałam z podrywu, wiem że nie mam szans, bo co denerwować człowieka. Wypowiadali się tu faceci na kafeterii, że każdego tylko wkurza, jak pasztet się zaleca.

Gość ytytytytyt
pasztet pierwszy - 174,5 pasztet drugi - jak jest taki niski, to pewnie będzie skakał z radości. ja bym dał się pokroic za względy jakiejś sympatycznej brzydulki

Gość ytytytytyt
tyle, że ci kolesie z kafeterii są wysocy, więc oni mogą byś palantami oceniającymi po wyglądzie i ich to może wkurzac. ale nie bierz wszystkich pod tą miarę

Gość pasztetówa3456
To masz całkiem dobry wzrost, nie masz na co narzekać. Niski mężczyzna to coś koło 165 cm. A zalecała się do Ciebie kiedyś jakaś paszteciara?

Gość Zuzanna Ameliiia
ytytytytyt tyle, że ci kolesie z kafeterii są wysocy, więc oni mogą byś palantami oceniającymi po wyglądzie i ich to może wkurzac. ale nie bierz wszystkich pod tą miarę Tyle ze wiekszosc tych kolesi z kafe to prawiki

Gość pasztetówa3456
Ale w prawdziwym życiu też mi się to sprawdziło. To już jest naturalne, że nikt nie zakocha się w pasztetówie. Sympatyczni przeciętni faceci też mi dziękowali za zaloty.

Gość druga pasztetówa
pasztetówo pierwsza - właśnie, wypowiedzi Panów :O z kafe również do mnie trafiły. no i generalnie to się sprawdza w życiu. miałam parę sutyacji, że próbowałam dać do zrozumienia, że mi się jakiś chłopak, mężczyzna podoba i co? :) wiadomo. uciekali, reagowali złością. ytytyt - ale wzrost dla tego kolesia to nie problem. przynajmniej nigdy na to nie narzekał.

Gość pasztetówa3456
Jeden nawet wprost powiedział mi "spierdalaj",a nawet mnie jeszcze nie znał prawie w ogóle. :O Ale to był burak, miałam go wtedy za innego człowieka. Teraz już w ogóle nie daję do zrozumienia, że ktoś mi się podoba.

Gość ytytytytyt
jak to nikt się nie zakocha?! ja bym się chętnie zakochał, zresztą takich jak ja jest wielu... to nie prawiki piszą takie teksty

Gość pasztetówa3456
Jakoś nie trafił się do tej pory żaden, który chciałby się we mnie zakochać- niestety doświadczenia w prawdziwym życiu mówią co innego. ytytytytyt, a powiedz szczerze, byłeś kiedyś zakochany w jakimś pasztecie?

Gość ytytytytyt
pasztet - a bo to raz...ale one zaraz potem przestawały byc dla mnie pasztetami

Gość druga pasztetówa
ytytyt - hmm, naprawdę, jesteś chyba jakimś wyjątkiem skoro tak mówisz. szkoda, że ludzie oceniają się po wyglądzie. ja rozumiem, że coś musi zaskoczyć, spodobać się. ale skreślanie drugiego człowieka bo jest za niski, za gruby, taki siaki i owaki, to smutne każdy zasługuje na miłość i bliskość drugiej osoby tylko, że niestety, jest jak jest. a nasze kompleksy nie pomagają nam walczyć o szczęście topik dodaję do ulubionych trzymajcie się 🖐️

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, w zasadzie miałam podobnie. Faceci, w których się kochałam na początku wydawali mi się brzydalami, bo byli na prawdę koło przeciętnej, a z czasem nie widziałam już w nich żadnego mankamentu. Wyjątek stanowił ten, który kazał mi spierdalać, ten mi się wydał jeszcze brzydszy.

Gość ytytytytyt
szkoda ze we mnie się żadna nie kocha:(

Gość pasztetówa3456
A nigdy nie wiadomo, może jakiś pasztet z Twojego otoczenia skrycie marzy o Tobie. :)

Gość ytytytytyt
ech dobra ja też już lecę,powodzenia dziewczyny, na pewno znajdziecie kogoś , tylko dajcie czasem szanse jakiemuś niskiemu kolesiowi:)

Gość pasztetówa3456
Miłego dnia. 🖐️ :) Ja na pewno dam szansę, jeśli tylko będzie normalny.

Gość ytytytytyt
pasztet - marzy o niziołku? eee raczej nie

Gość pasztetówa3456
174 cm to jeszcze nie niziołek. :)

Gość ytytytytyt
na dzisiejsze czasy to niziołek

Gość pasztetówa3456
Nie ma nigdzie wypisanych wytycznych teraźniejszości.

Gość ZUO wszendzie
174,5 Chyba s facet chory że to mało, :/

Gość ZUO wszendzie
U nas w grupie był facet 1m60 coś babki z anim szalały (choć sie dziwie - nie chodzi o wzrost - kolo miał tak wredny i fałszywy charakter że głowa mała. )

Gość pasztetówa3456
No ja mu to samo piszę. Normalka całkowita.

GoGoSmart jest najlepszy :) Dzieki ze mi nakrecacie temat. Hiehiehie. Trzeba przeciez byc inteligentnym żeby założyć chodliwy temat. Brzydkie babki nie mają szans. Ale żeby nie było - brzydki facet też nie ma szans na miłość. Babka może co najwyżej kochać jego samochód i jego pieniądze. ot tyle.

hejjjjjjjjjjjjjj, mam gdzies kim jestes w ogole. widac moje prowokacje działają na ludzi i mam z tego niezły ubaw :) Wniknęłam głęboko w ludzką psychikę. potrafię was prowokować. Ale nie zapominajcie - temat jest mój i zasady ja w nim wyznaczam. więc ytytytyt, przebrzydły zniewieściały faceciku WYPAD mi stąd!! i to już !!

druga pasztetówa, skoro jestes pasztetem, to sama nie powinnas miec wymagan co do wyglądu. adonis nawet na ciebie nie spojrzy. no moze jak bedziesz miala kase albo duze mieszkanie. wtedy tak. ale to nie bedzie milosc. fajnie ze ktos dodaje do ulubionych temat, ktory zalozylem dla prowokacji. :) super. pomagacie mi napisac moja prace magisterska z psychologii brzydoty. dzieki :) hehehe. pozdrawia mistrz w swojej osobie - GoGoSmart.