Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Gość pasztetówa3456
Nam też miło, że pomagamy się komuś dowartościować poprzez chodliwość tematu. :)

hehe, najlepsze jest to ze nikt juz nie wie czy ja jestem facetem czy kobieta. robie was w wała od tygodnia, a wy sie dajecie nabrac :) testuje w ten sposob wasza inteligencje. hehehe

Gość pasztetówa3456
Jesteś przenikliwa/y jak sam doktor House. :)

oj tak. w ogole to naprawde wam dziekuje, serio pomagacie mi w pisaniu pracy mgr. a pisze o wykluczeniu spolecznym, psychologii tlumu, manipulacji itp. :) Wnioski po dyskusjach z wami nasuwaja sie same :) - ludzie daja sie manipulowac, zalozylam zwykly temat PROWO, a wy dalyscie sie nabrac dziewczyny :)

Gość pasztetówa3456
Miło się pisało- ot cały sekret. Zresztą chyba nie trzeba być tytanem intelektu, żeby zrobić prowokację w internecie. :) A nie piszesz przypadkiem pracy o brzydocie?

to o czym piszę to już moja słodka tajemnica. ale wy mi jak na razie dajecie niezłe wnioski :)))) właśnie o taką machinę mi chodziło - tworzę temat, i mam w ciągu 2 godziny 300 odpowiedzi. hehehe.

Gość pasztetówa3456
Pozostaje nam się cieszyć Twoim szczęściem. :) Mimo, że uważasz nas za naiwny tłum podatny na płytkie prowokacje. :)

takie istotnie jesscie dziewczyny :) wystarczy uderzyc w wasz czuly punkt - kompleksy na tle waszej fizycznosci :)

Gość ZUO wszendzie
reagujemy jak istoty żywe...Trudno żebysmy reagowały jak komputer, ktory cały czas analizuje dane.

Gość pasztetówa3456
No po to weszłam na kafeterię w zasadzie żeby o tym z kimś powymieniać poglądy. To chyba normalne. :)

tak, normalne. ale juz widze ile osob ma kompleksy na tle swojej fizycznosci. to mi dostarcza duzo danych do mojej arcyciekawej pracy :)

Gość ytytytytyt
"Normalka całkowita." - jak to jest normalka całkowita, to ja już z Toba nie gadam:( byś niskim kolesiem to zylion razy gorzej niż brzydką babką, wy sobie zawsze możecie kogoś znaleźc , ma mamy przewalone. dobra lece

Gość ytytytytyt
gogo - twojej arcyciekawej pracy to nawet promotor dobrze nie przeczyta, nie mówiąc już o recenzencie, ale jak masz fun to jest ok

jak masz ponizej 170 cm wzrostu kolego to na pewno nie znajdziesz fajnej laski. to ci moge na 100% zagwarantowac. no chyba że jesteś majętny, wtedy może...

Gość pasztetówa3456
Hmmm, no jak dla mnie 174,5 cm to normalny wzrost. No ale różne są opinie- cóż poradzę.

Gość ZUO wszendzie
Dzisiejszy a zresztą zawsze taki był- trudno uwierzyć żeby nagle takie coś się zmieniło - cały czas probowano czlowieka oprawić w ramkę - ktoś wystaje wzdłuż lub wszerz - jest gorszy - odrzucony. Jako dziecko - w grupie rówieśniczej - nie masz modnej zabawki - OUt u nauczcyieli nie jesteś w stanie opanować programu OUT Od okresu dorastania - jesteś nie atrakcyjna/yjny - OUT Nie jest fajnie być na OUTcie - ale zawsze komus ta rola przypada

Gość ZUO wszendzie
Dzisiejszy świat oczywiście

Gość ZUO wszendzie
Więc się nie dziw że to tak ludzi emocjonuje. a poza tym dopisz że długotrwałe przebywanie na OUTcie frustruje.

Gość pasztetówa3456
ZUO- Ty też jesteś na naszej pozycji? W sumie ten topik pokazuje , że całkiem dużo jest takich ludzi pogrążonych w depresji spowodowanej byciem marginesem życia towarzyskiego (pod względem uczuciowym). A jak nie mają depresji, to przynajmniej mają nudne życie pogodzonego z marnym losem outsidera mimo woli.

ja wam powiem dlaczego was marginalizuja. wiesz dlaczego? dlatego, ze zamartwiacie sie, nie potraficie sie usmiechnac i znalezc pozytywna strone zycia. zamartwiacie sie zamiast sie rozwijac zawodowo i intelektualnie. wiec nie jestescie atrakcyjne. i tyle.

Gość pasztetówa3456
Ja nie jestem atrakcyjna, bo jestem brzydka. Przed znajomymi skrzętnie ukrywam swoją depresję, na spotkaniach bawię się jak wszyscy- tańczę, piję, śmieję się. Nie przepraszam nikogo za to, że żyję. Staram się rozwijać, ale co z tego, kiedy nie ma rezultatu.

Gość ytytytytyt
pasztetówa - no wśród 50 latków to tak, ale ja jestem trochę młodszy

Gość ytytytytyt
"ze zamartwiacie sie, nie potraficie sie usmiechnac i znalezc pozytywna strone zycia." - taa frajerze już widzę jak na naszym miejscu byś znajdywał "pozytywną stronę życia"

Gość ytytytytyt
sam spadaj

Gość pasztetówa3456
No ja też nie mam 50 lat, a wydaje mi się że to norma. Ale jak tak uważasz to się nie spieram- każdy ma swoje zdanie. W każdym bądź razie bardzo dużo moich znajomych ma wzrost zbliżony do Twojego i nie przeszkadza im to w niczym.

Gość ZUO wszendzie
Skąd wiesz że się nie rozwijam? Znam 3 języki studiuję na Uniwersytecie Ekonomicznym... Mam swoje zainteresowania - podróżuję. Czytam książki....Mam swoje grono przyjaciół. Tylko właśnie czasem mi smutno że miłość nigdy mnie nie spotka. dla facetów jestem kumplem ale nigdy nie będę osobą ktorą pokochaliby do szaleństwa. Nie mam depresji, po prostu mi smutno,

Gość ytytytytyt
no to powiedz co to za rejon to się tam przeniosę. bo u mnie to jak nie masz 180 to sobie możesz popatrzec co najwyżej

Gość ytytytytyt
"dla facetów jestem kumplem ale nigdy nie będę osobą ktorą pokochaliby do szaleństwa." - pewnie ktoś taki by się znalazł, ale sama dałabyś mu kosza