Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlonek zarządu !

ohhh nieznajomy :D

Polecane posty

Gość 30mm20
Byłam na spacerze, ale niestety Go nie widziałam- a niech to... Może w desperacji pójdę tamtędy dzisiaj jeszcze raz, a jak nie to jutro. Ale czuję że się uda, bo aż tak się nie denerwowałam przechodząc obok :)

Gość członek zarządu !
haha siema byłam ciekawa was , jak tam sobie poradziłaś . ej a ja dupa ;/ byłam na chwilę tam gdzie on, kręciłam się ale nawet nie wiem czy spojrzał bo schodził z wysoka. jeszcze bardziej mi się podoba, jestem opętana :D chceeee go :D nie będe chyba jak głupia chodzić tam w te i we wte ? za pare dni będzie baj baj :[

Gość członek zarządu !
ahhha , a ty bardziej ode mnie odwazna kobieto chodz tam aż wyrobisz dziure w drodze :D

Gość 30mm20
Dzięki! Z tą odwagą, to może nie do końca prawda , ale motywujesz mnie :D Myślę, że jutro się uda- a co :)

Gość członek zarządu !
wiec zdaj relacje bo mój pojechał :[ zobacze go góra 2 razy jeszcze ... mam doła.

Gość 30mm20
Znowu nie był sam, tylko gadał z klientem- no co za pech :( Ale przynajmniej mnie widział i się uśmiechnęłam... niech to...

Gość a ja już
NIE ZOBACZĘ

Gość 30mm20
No i tym razem ojciec mu pomagał w pracy :( przecież nie będę go zagadywać jak on stoi obok... już kiedyś podrywałam faceta w sklepie jak się cała kolejka przysłuchiwał,a ale to co innego ;)

Gość członek zarządu !
no cześć :D kurde ty to masz fajnie bo z twoim ojcem robi a ten mój ? chyba mi przechodzi powoli jak go nie widzę, ale czuję coś takiego jakby nudny był ten dom bez niego :[ tak to fajnie mi się w domu spędzało czas jak był on chociaż nie widząc siebie. ale fakt, poszłam tam ku niemu, tzn. do psa :D ale on tylko moze się popatrzył. :[ działaj ! niech choć 1 z nas ma farta :D

Gość 30mm20
Tylko to nie mój ojciec, a jego! :P

Gość członek zarządu !
aaaaaa zle zrozumiałam :D

Gość 30mm20
Gdybym była na Twoim miejscu, może bym spróbowała z karteczką z Twoim numerem jak będzie wychodził z pracy ("cześć, widuję Cię od jakiegoś czasu, a nie za bardzo jest jak pogadać. Jakbyś chciał się spotkać to tu masz mój numer"- i wiejesz :P) Może to trochę bezpośrednie, ale najgorsze co może się stać, to że on nie zadzwoni i nigdy więcej go nie zobaczysz. To nie takie straszne, co? :)

Gość członek zarządu !
myślałam o tym samym z tym,że z tekstem " wiem,że zachowuję się w tej chwili jak kretynka, ale masz wez to ode mnie " :D aaa i on będzie jeszcze tylko 1 dzień u nas ... i tam chodza inni budowlańce, takze trochę wstyd... :P

Gość 30mm20
Dobre! :D Zawsze to zaskoczenie i żart w jednym :) A kolegami spróbuj się nie przejmować- przecież będą mu zazdrościć :D

Gość członek zarządu !
taaa z całą pewnością stare dziady w wieku mojego ojca będą mu zazdrościć, hihi :D no a ten twój to sąsiad chyba jakiś dalszy, czy tak ?

Gość 30mm20
No pracuje jakieś 600 metrów ode mnie- i chodzę tam na spacery z psem, ale szczerze mówiąc, to pies zaczyna mi protestować, że za daleko :P

Gość 30mm20
Dzisiaj po południu pójde tam bez psa. Jak będzie sam- tym lepiej. Jak nie, to pod pretekstem go trochę odciągnę i wtedy pogadamy :)

Gość członek zarządu !
widzę,że pies to cenny atrybut i dobra wymówka :D oj ty to wydajesz się być odważna, więc ino działać :D

Gość członek zarządu !
a jesteście już na cześć ? gadałaś z nim w ogóle ?

Gość 30mm20
Pies jest atrybutem, ale nie waży nawet 3kg i swoje lata ma, więc już nie mam serca go tak daleko zabierać ;) Gadałam z nim kilka razy, ale tylko w sprawach powiedzmy służbowych... a czy jesteśmy na cześć? Szczerze mówiąc, to on mi zawsze mówił "cześć", a ja dwa lata temu odpowiadałam "dzień dobry"... wiem- żenujące, ale on jest starszy, a ja nie wiedziałam jak się zachować... :]

Gość członek zarządu !
a to już tyle lat to trwa ? :O czy jakoś niedawno do cb dotarło,że chciałabyś cos wiecej od niego ? kurczaki, to ty kobitko masz prostszą sytuacje :D i wiesz co ? na dzień dzisiejszy zrobiłabym gdyby tu był to co napisałaś ! i dupa, pojechałabym na rower i by mnie więcej nie zobaczył a mi by wstyd nie było. :D

Gość 30mm20
Trochę to trwa, ale z przerwami... a ja te 2 lata temu byłam gówniara, no i wyszło jak wyszło... ehh żeby nie było za późno. A tego Twojego dzisiaj już nie będzie?

Gość członek zarządu !
a ile ty lat masz ? nooo już go nie ma od 2 dni ... będzie za 2 tygodnie ostatni dzień, albo góra 2 dni ...

Gość 30mm20
Ahh rozumiem... no to musisz czekać. Ja mam 21.

Gość członek zarządu !
no to czekamy na efekty :D idę , narazie. mam nadzieję, na jakieś twoje notki , bo może akurat coś z tego waszego będzie ;)

Gość 30mm20
Pisząc, że w wieku 19 lat byłam gówniarą miałam na myśli tylko siebie i swoje zachowanie- no chociażby to odpowiadanie "dzień dobry" fajnemu facetowi :P

Gość 30mm20
Oh dżiżas! Byłam u niego... i co? "Pojechał gdzieś i będzie za 15 minut"... powiedziałam że przyjdę innym razem. Mało na zawał nie zeszłam... Nawet nie wiem czy iść jeszcze dzisiaj czy jutro... Członek zarządu!-->help!

Gość członek zarządu !
a pytanie takie mam, czemu byś miała nie iść ? :D skoro dziś się nie udało to jutro się ma nie udać ? :D

Gość 30mm20
Cały dzień nie wierzyłam, że pójdę, a w końcu poszłam :) Wszystko poszło jak trzeba- pokazałam, że jestem zainteresowana, on był miły :) Teraz ruch należy do Niego.Zobaczymy czy coś zrobi jak się następnym razem miniemy. Nawet jeśli nic więcej się nie wydarzy, to jestem z siebie mega dumna i mam ogromną satysfakcję (No i jesteśmy na "cześć", a nie "dzień dobry":P). Ah no i oczywiście nie pierwszy raz zapomniałam spojrzeć czy ma obrączkę... taki plan miałam już 2 lata temu i też wtedy zapomniałam z wrażenia :P I co? Zachęciłam Cię, żebyś też spróbowała? :)

Gość czlonek zarządu !
yeah !!!! i tak wiedziałam,że coś w ten deseń będzie :D i jak ? robił maslane oczy moze ? jakies gesty ? serce ci biło ? tak ' na odwal się' podeszłas do niego i o czym gadaliscie ? wiesz, chyba mnie zachęciłas, ostatnio sobie tak myslalam,że na starosc bede wielu rzeczy żalować, ale tej mojej teraz dachowej sprawy nie muszę żałowac przecież :D