Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

13.06 - 16 tygodni do uczelni

Polecane posty

a co myslicie o brzyszkach na takim przyrzadzie ? mam go i wole na nim robic http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ergo1.home.pl/silownia/yk-a09.jpg&imgrefurl=http://diety.wp.pl/forum26,27765,0_Plaski_brzuch_na_sylwestra-_robimy_brzuszki.html&h=398&w=400&sz=26&tbnid=cWgILE0MUk9nBM:&tbnh=123&tbnw=124&prev=/search%3Fq%3Ddo%2Bbrzuszk%25C3%25B3w%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=do+brzuszk%C3%B3w&hl=pl&usg=__h5ezCK-H-FR2WZAvlXJGPK0V-Tc=&sa=X&ei=JfT1Td2JJYb0-gaaoNmCBw&ved=0CD0Q9QEwBA

zly link, wiecie o jaki mi chodzi, wystarczy wpisac do brzuszkow w googlach

Pyreczka to ja ;) Madzik, czy ja wiem, czy najważniejsze nie jeść od 19? Zależy o której chodzisz spać. Zaleca się nie jeść 2-3 h przed snem. A jak się kładziesz o 12-1 w nocy, to wg mnie tą godzinę można przesunąć. Co do mojej "chudości" ;) Obecnie jestem zadowolona ze swojej figury. Myślę, że wszystko zależy do budowy. Ja jestem raczej klepsydrą - równomiernie mi się rozłożyło, może z delikatnym wskazaniem na biodra, bo jednak w biodrach mam 84 cm, a w biuście 77 cm ;) Talia - 62 cm. Ale nadal nad sobą pracuję, głównie nad wyrzeźbieniem sylwetki :)

mi tez 1 razem polecialo, teraz mam spory ale na pewno poleci w dol:D

tak, sesja trwa, na 3 :) zazdroszcze CI bioder, ja jak bylam chuda mialam 97 i mniej nie moglam miec bo juz same kosci mam tak szeroko rozstawiomne:( jedynie wzrost mnie ratuje

A no tak, 177 cm :) Ładny wzrost. To trzymaj się, ja lecę, ale będę zaglądać co u Was :) Powodzenia w sesji!

O, a to jesteśmy w tym samym wieku! Tylko, że ja jestem na drugim roku i kończę teraz właśnie też trzeci na moim pierwszym kierunku (nigdy więcej !). No ja też mam mało w biodrach, ale u mnie raczej to równomiernie. Tylko wkurza mnie, że biodra mam takie ,,wystające' i zawsze przez to poobijane. Moja dieta polega na odrzuceniu jedynie słodyczy. Kilogramy zrzucam ruchem, a zatem idzie to dość powoli. Może wymieńmy się wszystkie wymiarami? Najlepiej jest się mierzyć rano. Ja mam jutro egzamin i mi sie nie chce :D

ja wole nie dawac wymairow, bo sama ich nie znam:D az strach sie zmierzyc;) dlatego od dzis zaczynam

moze przedstawie swoje menu na dzis:) Serek wiejski Kromka razowego na miodzie, jabłko Ryba gotowana (2,5 fileta), kalafior Rower: 15 km

jest tu kto? mam dzis dola, nawet nie chodzi o diete, tak po prostu eh

Gość madzikkkkk
Hej dziewczyny, od dziś bardziej restrykcyjnie zaczynam diete Ważyłam się rano i waże nie 57 kg tylko 57,5 czyli robi sie nieciekawie powoli :P Wiec najpierw żebym dobiła do 55 i bedzie dobrze.

Gość madzikkkkk
dziś jem płatki na śniadanko, potem na obiadek sałatke ze świeżych warzyw, na kolacje 2 jajka na twardo z pomidorem .. dziś musze w tym wytrwać... myslisz ze to dobry pomysł? Ty co dziś jesz?

mysle ze to troszke za malo.. ja zjadlam rano kromke razowca i plasterkiem wedliny potem serek wiejski 150 g z pomidorem dzis jeszcze 3 parowki z indyka z chrupkim chlebem 2 kr. i jakis owoc na kolacje

moje menu na dzis:) : Krokma razowego na miodzie, 2 plasterki szynki Serek wiejski, 2 pomidory z jogurtem naturalnym 3 parówki, 2 kromki chrukiego Czereśnie dodam jeszcze ze dzis zmierzylam sie w pasie..jestem na diecie 4 tydzien w sumie ale jak pisalam od 13 mam juz dopraocwana, w senie nie smaze itd mialam w pasie jakies 1,5 temu 105 pamietam, dzis sie zmierzylam, i 96 :) jestem happy

Hej dziewczyny moge sie przyłączyc ? Ja chce zacząć a raczej kontynuować dietę schudłam juz trochę ale chce ostatnie 6 kg zrzucic aby dojsc do mojej wymarzonej wagi 58 kg :) Ciesze się ,ze i Wy zmagacie się z sesja ;/ a wiadomo jak ciężko planować wtedy posilki .. ale damy radę:)

Dziękuje !:) Kurcze ja 24 .06 mam ostatni egzamin i potem będe mogła zabrać się już tak pełną para wiecej sportu itd :) a dzien powrotu licze od wczoraj bo dzisiaj zjadlam juz biala bulke i rolsy o smaku pizzy i kilka kostek czekolady wiec sie nie liczy :P a Wam jak idzie ?:)

ja w sumie jak zliczylam jestem na diecie od 18 maja czyli bedzie miesiac, zmiezylam sie i mam npp jakies 8, 9 cm mniej w pasie, jestem w szoku, ale pozytywnym:)

nie nwaze sie bo dla mnie wazniejsze sa obwody, a wagi sie boje:D mam 177 cm a wagi moge miec..moze neicale 90 kilo

nie ma sie co bac :) skoro cm leca w takim tempie to pomyśl jak waga no chyba ,że bardzo dużo cwiczysz :) ale jestem pod wielkim wrazeniem tyle cm to bardzo dużo :)

tez sie zdziwialm, ale po rzeczach czuje ze ubylo, dopinam sie w kurtki ktore nie moglam dociagnac do siebie wiec musi byc prawda, Ty tez dasz rade, tyle kilo, chcialabym miec:D

dzis niestety zgrzeszylam, na obiad mortadelka smazona wpanierce eh, ale raz w miesiacu mozna chyba..

dzis: .: Kromka razowego, plaster szynki Serek wiejski Nektarynka Filet z kurczaka gotowany, warzywa gotowane