elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 dobrze ze jestes zmotywowana mi sie cos na rower dzis nie chce ja jak raz nakrecilam na papoiloty wlosy to mama mowila na mnie kopernik:D:D:D przesadnie to wygladalo..:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 :d ale ja nakrecam na takie bardzo grube :) wiec spoko wyprobowany sposob na zmiane :) Nie chce sie isc na rower to w domu pocwicz !:) 16 tyg to wcale nie tak duzo więc Elodi musimy się ostro wziazc !:) nie ma zmiłuj . licze na to ,że wieczorem napiszesz jak pocwiczylas :)! co ile się mierzysz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 obiecuje ze napisze, na rower nawet ten domowy mi sie nie chce:D juz zostalo prawie 15 tygodni, masz racje nie ma zmiluj! a papiloty jeszcze wyprobuje wtedy byly to takie cienkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 no właśnie więc ćwiczenia ćwiczenia i więcej warzyw:P a ja dzisiaj jeszcze się pomierzę ogólnie to strasznie żałuje ,ze nie zrobiłam sobie takich zdjęc na początku odchudzania ,żeby później porównać ...ehhno ale już teraz po ptakach :D Ty jesz 3 posiłki dziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 zrob sobie zdjecie, nie ejst za pozno 4 razy dziennie rano kromke razowego z wedlina potem serek wiejski 3 plocen tluszczu ma 120 kalorii potem owoce obiad i koniec ale rybe chyba bede smazyc bo nie moge gotowanej, przez gardlo przejsc nie moze:/ i rozwala sie strasznie przy gotowaniu 2 razy w tyg smazone niech bedzie ryba filet z kurczaka gotowany tez 2 razy, 2 razy jajka na twardo i chyba 3 parowki zjem z biedronki raz na obiad, jedna ma 111 kalori:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 tą rybe możesz zrobic tak na patelnie wylewasz tylko wode ja wrzucam jeszcze marchewke paprykę i cebulę jak woda zacznie dziczec :d czyli jest zagotowana to wrzucasz rybę i gdy woda zaczyna parować podlewasz ja od czasu do czasu ja dodaje jeszcze suszone pomidory curry pieprz zmielony i sol morska z lawenda PYCHA! Jaki masz dokladny plan ja Cie krece ja tak za pierwszym razem miala ze rano zawsze owsianka potem kanapka wszystko tak zaplanowane a teraz jakos sie opuscilam musze sie poprawic !!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 wiesz tak naprawde waze zeby malo jesc a tak se ustalilam i mi wygodnie po prostu, a z ta ryba sprobuje, caryy mowisz, lubie carry moze byc dobre:) cos mi ten zel z allegor ni przychodzi mam nadzieje ze przyjdzie, bylam wczoraj w rossmanie i tak chcialam sobie cos kupic , ale nie wiem co:D na poprawe humoru i wnagrode za wytrtrzymywanie na diecie, moze jakis blyszczyk hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 ale rybe czekaj, czy filet np z mintaja? bo filet sie rozwala..czy Tobie nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 hehe ja to nazywam zapychaczem :d byleby z czymś wyjśc aa ja dzisiaj jeszcze musze jechac do tesco i kupic ten balsam na biust moze juz na uda chociaz mam sporo bo moja mama to kocha kosmetyki i tych balsamow to nakupuje zawsze tyle ale zobaczymy :) a na bank ten garnier jest w makro 1 bo przypomnialo mi sie wczoraj ze kiedys go w makro ogladalam!:) wiec jak nie bedzie wtesco to kupie w makro :P Ja jesli o obiady chodzi to w pon i czw jem zupy :D bo praca we wt jem salatke z kurczakiem bo praca laczy sie z uczelnia:D w srode i nd jem mieso bo mam czas!:) w pt jem rybe albo cos jajecznego :D a w sob albo cos parowanego albo cos co mama robi bo nie mam czasu :D:D ALE teraz to sie zmieni !!:) bede jadla inaczej bo bede miala wiecej czasu :P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 ja jem filet najcześciej z Soli ale zawsze filet i jest spoko ); tylko woda musi być bardzo gorąca i wtedy ryba od razu się ścina :) ważne żebys mocno ja przyprawiła i pokropiła cytryną a tej wody to tak maks do polowy ryby nie wiecej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 to tez dobry plan :) jesli chodzi o jedznie garniera kup koniecznie, on naprawde dziala, przynajmniej na mnie:) jak juz ulozysz menu napisz co jak jesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 ok, wyprobuje ta rybke dzikuje :* eWELINKO, PIEKNA DZIEWCZYNKO :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Ewelinko* no:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzam się na poważnie Napisano Czerwiec 18, 2011 Hej, dołączam się....Odchudzam się od zawsze czyli żre wszystko :D OD dziś koniec...Do końca czerwca chciałabym zgubić 3 kg, teraz ważę równe 70 przy 172. Mówię sobie, że 2 tygodnie diety to niedługo i dam radę. Potem 65, 63 i zobaczymy jak się będę czuć. nie mam czasu na ćwiczenia. Ale po sesji zacznę jeździć na rowerze i ćwiczyć ;) NIe stostuję jakiejś diety - jem mniej, głownie białko i nisko kcal. Jajecznica z cebulką - 200 lód - 200 (nie mogłam się oprzeć :P) obiad- makaron z ryskawkami- 300 kefir- 200 serek homogenizowany- 200 póki co zjedzone dwie pierwsze pozycje :) pozdrawiam! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Witamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzam się na poważnie Napisano Czerwiec 18, 2011 Co studiujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 ja na politechnice jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 witamy witamy !!:) a Ewelinka piekna dziewczynka (poklocilabym sie ) przeprasza za nieobecnosc ale internet w pracy sie zacinaaaa...;/ odchudzam się na powaznie ja studiuje pedagogike i terapie dziecka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 to ciekawe, chyba musisz lubiec swoje studia:) ja niekoniecznie heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Odchudzam się masz prawie taki sam wzrost jak ja :) ten cm w tą czy tamta :P czyli walczymy razem !:) Nie ma to jak studentki odchudzające sie razem czuje ze będzie wesoło I nastepna dostanie po pupie !!:P gdzie są warzywa pytam ?:) Pania odchudzająca sie na poważnie?:) ah tak baardzo lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Ewelina bedzie nas bic:D taa czuje ze moze byc wesolo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 No widze ze trzeba !:) zero warzyw wstaja prawie na obiad ja nie wiem co to ma byc !:) Trzeba porzadek tutaj zrobić . Mama nie odbiera i nie wiem co mam na obiad ;( kto mnie przygarnie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 ja CIe moge poczestowac jajkiem:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 i mloda kapustka bo mama zrobila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 mniam uwielbiam młoda kapuste :))) a gdzie nasza nowa kolezanka ?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 moze sie nas wstydzi:) halooo, jestes tam>?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 myślisz , może te kierunki odstraszają ! ja już sie nikomu nie przyznam !:D :) u Was tez taka brzydka pogoda jak u mnie ?;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 u mnie pada:( a Ty pracujesz teraz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 u mnie tez;( si jestem w pracy :) ale coś dzisiaj mały ruch więc moge tak swobodniej się poruszac po kafeterii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 ale masz dobrze..i jeszcze CI placa, tyz tak chcem :)))) wiecej informacji co studiuje itd jaky ta Pani chciala co do nas chce dolaczyc na elodi7@o2.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach