Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

13.06 - 16 tygodni do uczelni

Polecane posty

dobrze ze jestes zmotywowana mi sie cos na rower dzis nie chce ja jak raz nakrecilam na papoiloty wlosy to mama mowila na mnie kopernik:D:D:D przesadnie to wygladalo..:D:D

:d ale ja nakrecam na takie bardzo grube :) wiec spoko wyprobowany sposob na zmiane :) Nie chce sie isc na rower to w domu pocwicz !:) 16 tyg to wcale nie tak duzo więc Elodi musimy się ostro wziazc !:) nie ma zmiłuj . licze na to ,że wieczorem napiszesz jak pocwiczylas :)! co ile się mierzysz?:)

obiecuje ze napisze, na rower nawet ten domowy mi sie nie chce:D juz zostalo prawie 15 tygodni, masz racje nie ma zmiluj! a papiloty jeszcze wyprobuje wtedy byly to takie cienkie

no właśnie więc ćwiczenia ćwiczenia i więcej warzyw:P a ja dzisiaj jeszcze się pomierzę ogólnie to strasznie żałuje ,ze nie zrobiłam sobie takich zdjęc na początku odchudzania ,żeby później porównać ...ehhno ale już teraz po ptakach :D Ty jesz 3 posiłki dziennie?

zrob sobie zdjecie, nie ejst za pozno 4 razy dziennie rano kromke razowego z wedlina potem serek wiejski 3 plocen tluszczu ma 120 kalorii potem owoce obiad i koniec ale rybe chyba bede smazyc bo nie moge gotowanej, przez gardlo przejsc nie moze:/ i rozwala sie strasznie przy gotowaniu 2 razy w tyg smazone niech bedzie ryba filet z kurczaka gotowany tez 2 razy, 2 razy jajka na twardo i chyba 3 parowki zjem z biedronki raz na obiad, jedna ma 111 kalori:)

tą rybe możesz zrobic tak na patelnie wylewasz tylko wode ja wrzucam jeszcze marchewke paprykę i cebulę jak woda zacznie dziczec :d czyli jest zagotowana to wrzucasz rybę i gdy woda zaczyna parować podlewasz ja od czasu do czasu ja dodaje jeszcze suszone pomidory curry pieprz zmielony i sol morska z lawenda PYCHA! Jaki masz dokladny plan ja Cie krece ja tak za pierwszym razem miala ze rano zawsze owsianka potem kanapka wszystko tak zaplanowane a teraz jakos sie opuscilam musze sie poprawic !!:)

wiesz tak naprawde waze zeby malo jesc a tak se ustalilam i mi wygodnie po prostu, a z ta ryba sprobuje, caryy mowisz, lubie carry moze byc dobre:) cos mi ten zel z allegor ni przychodzi mam nadzieje ze przyjdzie, bylam wczoraj w rossmanie i tak chcialam sobie cos kupic , ale nie wiem co:D na poprawe humoru i wnagrode za wytrtrzymywanie na diecie, moze jakis blyszczyk hmmm

ale rybe czekaj, czy filet np z mintaja? bo filet sie rozwala..czy Tobie nie?

hehe ja to nazywam zapychaczem :d byleby z czymś wyjśc aa ja dzisiaj jeszcze musze jechac do tesco i kupic ten balsam na biust moze juz na uda chociaz mam sporo bo moja mama to kocha kosmetyki i tych balsamow to nakupuje zawsze tyle ale zobaczymy :) a na bank ten garnier jest w makro 1 bo przypomnialo mi sie wczoraj ze kiedys go w makro ogladalam!:) wiec jak nie bedzie wtesco to kupie w makro :P Ja jesli o obiady chodzi to w pon i czw jem zupy :D bo praca we wt jem salatke z kurczakiem bo praca laczy sie z uczelnia:D w srode i nd jem mieso bo mam czas!:) w pt jem rybe albo cos jajecznego :D a w sob albo cos parowanego albo cos co mama robi bo nie mam czasu :D:D ALE teraz to sie zmieni !!:) bede jadla inaczej bo bede miala wiecej czasu :P:)

ja jem filet najcześciej z Soli ale zawsze filet i jest spoko ); tylko woda musi być bardzo gorąca i wtedy ryba od razu się ścina :) ważne żebys mocno ja przyprawiła i pokropiła cytryną a tej wody to tak maks do polowy ryby nie wiecej :)

to tez dobry plan :) jesli chodzi o jedznie garniera kup koniecznie, on naprawde dziala, przynajmniej na mnie:) jak juz ulozysz menu napisz co jak jesz:)

ok, wyprobuje ta rybke dzikuje :* eWELINKO, PIEKNA DZIEWCZYNKO :):D

Gość odchudzam się na poważnie
Hej, dołączam się....Odchudzam się od zawsze czyli żre wszystko :D OD dziś koniec...Do końca czerwca chciałabym zgubić 3 kg, teraz ważę równe 70 przy 172. Mówię sobie, że 2 tygodnie diety to niedługo i dam radę. Potem 65, 63 i zobaczymy jak się będę czuć. nie mam czasu na ćwiczenia. Ale po sesji zacznę jeździć na rowerze i ćwiczyć ;) NIe stostuję jakiejś diety - jem mniej, głownie białko i nisko kcal. Jajecznica z cebulką - 200 lód - 200 (nie mogłam się oprzeć :P) obiad- makaron z ryskawkami- 300 kefir- 200 serek homogenizowany- 200 póki co zjedzone dwie pierwsze pozycje :) pozdrawiam! ;)

Gość odchudzam się na poważnie
Co studiujecie?

witamy witamy !!:) a Ewelinka piekna dziewczynka (poklocilabym sie ) przeprasza za nieobecnosc ale internet w pracy sie zacinaaaa...;/ odchudzam się na powaznie ja studiuje pedagogike i terapie dziecka :)

to ciekawe, chyba musisz lubiec swoje studia:) ja niekoniecznie heheh

Odchudzam się masz prawie taki sam wzrost jak ja :) ten cm w tą czy tamta :P czyli walczymy razem !:) Nie ma to jak studentki odchudzające sie razem czuje ze będzie wesoło I nastepna dostanie po pupie !!:P gdzie są warzywa pytam ?:) Pania odchudzająca sie na poważnie?:) ah tak baardzo lubię :)

No widze ze trzeba !:) zero warzyw wstaja prawie na obiad ja nie wiem co to ma byc !:) Trzeba porzadek tutaj zrobić . Mama nie odbiera i nie wiem co mam na obiad ;( kto mnie przygarnie?:D

myślisz , może te kierunki odstraszają ! ja już sie nikomu nie przyznam !:D :) u Was tez taka brzydka pogoda jak u mnie ?;(

u mnie tez;( si jestem w pracy :) ale coś dzisiaj mały ruch więc moge tak swobodniej się poruszac po kafeterii :D

ale masz dobrze..i jeszcze CI placa, tyz tak chcem :)))) wiecej informacji co studiuje itd jaky ta Pani chciala co do nas chce dolaczyc na elodi7@o2.pl :)