elodi7 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 a chwilowy dol, ogolnie nie podoba mi sie jak wygladam, z drugiej strony i tak jestem brzydka po co sie odchudzac:P heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 szalona !:) ważne ,że wróciłaś!:) a co na kolacyjkę?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 wlasnie nie wiem, moze jogurta naturalny, albo serek wiejski hmmm czas leci nieublagalnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 no leci leci :) ale ja wiem ,że w wakacje będzie nam dużo dużo dużo łatwiej i jeżeli damy trochę z siebie to dostaniemy bardzoooo dużo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 dobrze ze wieje od Ciebie optymizmem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 :) od Ciebie też powinno nie wiem czy to czasami nie Ty straciłaś ponad 9 cm ??:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 6, ale potem mnie motywacja opuscila, zachcialo mi sie jesc heh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 przede mna dzisiaj nocka :( jutro mam poprawkę więc ciężko to widzę a Ty już po kolacji ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 bde trzymac kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 bede trzymac kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 jak CI poszlo Ewelinko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bedeszczupla1 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 moge sie dołaczyc? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 pewnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 wróciłam nie było mnie przez weekend bo byłam na weselu super zabawa !:)pojadłam (mnóstwo) popiłam jeszcze więcej ale nie żałuję i do diety nie było mi ciężko (wrócić):P dzisiaj zjadłam ś kefir ze zbożami żurawinowy 300 kcal 2 ś poł kromki chleba ciemnego zytiego z łyżeczką serku topionego i 2 pl pomidora + kawa zbożowa obiad warzywa na parze stimeria + 2 jajka sadzone bez tłuszczu podwieczorek i kolacja sałatka z pomidora papryki sałaty ogórka ananasa kukurydzy i grillowanego kurczaka a u Was jak tam?? co dzisiaj zjadłyście?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina2212 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 widzę ,że cisza ale ja wpadłam n apomysł ,ze zrobię sobie leczo dzisiaj na jutro na obiadek mniam mniam :):) a co u was?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Lipiec 1, 2011 co u was dziewczyny:) u mnie powoli do przodu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agu$_88 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Hej dziewczyny :) U mnie w sumie motywacja podobna - w październiku zaskoczyć he he he ja niestety jeszcze w trakcie sesji jutro mam egzamin pisemny i w poniedziałek jeszcze ustny, ale będzie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Lipiec 4, 2011 trzymam kciuki ! Ewleinko gdzie jestes:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach