Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elodi7

13.06 - 16 tygodni do uczelni

Polecane posty

a chwilowy dol, ogolnie nie podoba mi sie jak wygladam, z drugiej strony i tak jestem brzydka po co sie odchudzac:P heh

wlasnie nie wiem, moze jogurta naturalny, albo serek wiejski hmmm czas leci nieublagalnie..

no leci leci :) ale ja wiem ,że w wakacje będzie nam dużo dużo dużo łatwiej i jeżeli damy trochę z siebie to dostaniemy bardzoooo dużo :P

6, ale potem mnie motywacja opuscila, zachcialo mi sie jesc heh:D

wróciłam nie było mnie przez weekend bo byłam na weselu super zabawa !:)pojadłam (mnóstwo) popiłam jeszcze więcej ale nie żałuję i do diety nie było mi ciężko (wrócić):P dzisiaj zjadłam ś kefir ze zbożami żurawinowy 300 kcal 2 ś poł kromki chleba ciemnego zytiego z łyżeczką serku topionego i 2 pl pomidora + kawa zbożowa obiad warzywa na parze stimeria + 2 jajka sadzone bez tłuszczu podwieczorek i kolacja sałatka z pomidora papryki sałaty ogórka ananasa kukurydzy i grillowanego kurczaka a u Was jak tam?? co dzisiaj zjadłyście?:)

widzę ,że cisza ale ja wpadłam n apomysł ,ze zrobię sobie leczo dzisiaj na jutro na obiadek mniam mniam :):) a co u was?:)

Hej dziewczyny :) U mnie w sumie motywacja podobna - w październiku zaskoczyć he he he ja niestety jeszcze w trakcie sesji jutro mam egzamin pisemny i w poniedziałek jeszcze ustny, ale będzie dobrze!