Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia fistasiaa

Jestem w szoku!! moja znajoma ma 2 lata młodszego chłopaka!!

Polecane posty

Gość kasia fistasiaa

ona ma 22 lat on 20 ... jestem w szoku...sama mam 19 lat i 2 lata starszego chłopaka, wiekszosc kolezanek ma chlopaków w swoim wieku albo starszych a ta ma mlodszego!!!o czym to może świadczyć? jej poprzedni chłopak też był mlodszy :o jest niedojrzała? czy może ma uraz do starszych? ale dlaczego nie z rówieśnikami? od paru lat interesuje sie tylko młodszymi, dziwna co ?

Gość kasia fistasiaa
aa i nie mogę jej zapytać bo nie jestesmy super kolezankami znamy sie w sumie malo mam ją w znajomych na fejsie, w ogóle dziwna bo jest bardzo ładna , zgrabna , a dlugi czas była sama a z drugiej strony jej chlopak poprzedni i ten obecny to takie ciacha że mmmmmm tylko że ten obecny wygląda na 15 latka :o

Gość huig
czemu dziwna? poprostu gustuje w młodszych ..zdarza sie i na to reguły nie ma ..miłosc nie wybiera..dobrze ze tylko 2 lata młodszy ja mam kolezanka która ma 40 lat a jej facet 33 to juz jest lekka przesada ale co kto lubi

Gość kasia fistasiaa
to znaczy ona jest ładna ale zarazem taka dość przeciętna, przeciętna ładna, a nie jakas wybitna, chyba z takich szarych myszek , nie ma za dużo znajomych ale jak już ma chłopaka to zawsze jakiś piękniś i fajnie modnie ubrany stylowy co oni w niej widzą? i czemu ona wybiera własnie takich?

Gość kasia fistasiaa
no nie Wasze przykłady są troche inne , bo dorośli ludzie tacy powyżej 25 lat to już w sumie obojętne kto jest starszy...chociaż po co komu starsza kobieta?! przecież czy ona sie nie boi że on ją zostawi dla młodszej? czy to nie jest tak , że oni są nią zafascynowani bo myślą że jest starsza dojrzalsza itp . ?

Gość kasia fistasiaa
ale czy to nie jest żenujące?!?! ona z nim wygladają jak gimnazjaliści!!!! laska ma 22 lata i jej piwa nie chcą sprzedawać bo tak wygląda a ten jej koles jak taki bieberek czy to jest Waszym zdaniem normalne? cjhyba tak mówicie żeby mnie wyprowadzić z równowagi

Gość kasia fistasiaa
nie mówię że związek spisany na starcie, ale czy to nie wygląda na zgryw? na wakacyjny romans ? która normalna laska w tym wieku spotyka sie z 2 lata młodszym i chodzą za rączkę i zachowują sie jak zakochane dzieci?! :o

Gość jack ill
może masz 19 lat, ale emocjonalne wydajesz się być niedojrzała może też powinnaś znaleźć sobie mlodszego, tak dla dopasowania się

Gość kasia fistasiaa
widzę Carrie że coś Cie boli...pewnie sama masz młodszego chlopaka to weź sie nie udzielaj skoro nie możesz tego przeboleć że NORMALNE to nie jest by kobieta była młodsza od faceta!! poza tym mysle że za jakis czas ona bedzie mieć o 3 lata młodszego potem o 4....i tak dojdzie do tego że za 10 lat nadal bedzie sie spotykac z jakims maturzystoł

Gość kasia fistasiaa
i jeszcze sie tak zachowują perfidnie na facebooku sadzą sobie uśmieszki buziaczki foteczki ile można?!? ale co najnajgorsze w tym jest? nawet nie ustawili że są w związku!!! czy normalni dojrzali ludzie tak się zachowują?!?! są razem ale ona nadal ma napsiane "wolna" on też chyba co za ludzie!

Gość kasia fistasiaa
ona mu nawet nie komentuje opisów z tego co widziałam, on jej tylko kliknie lubię to . może oni wcale sie nie kochają tylko sie po prostu nudzą, albo ona sie nim bawi? może powinnam go ostrzec co z niej za numer? wiem że zabawiała sie z facetami a ten może jest nawet prawiczkiem mysle że powinien wiedzieć co z niej za ziólko

Gość jack ill
zapytam z ciekawości czy Pani Carrie ma młodszego?

Nie mam młodszego, ale taka głupota mnie rozkurwia na łopatki. I jeszcze pieprzenie o fejsbuku, ahahaha, jakby to byl wyznacznik szczęśliwego życia. :D :classic_cool:🖐️

Gość kasia fistasiaa
maturzystom miało byc litery l była blisko m tak mi sie wcisnęło ale myslicie że powinnam mu o niej powiedzieć co wiem? że rzuciła swojego chłopaka i on długo płakal? że była okrutna wiec i jego zrani na pewno takiego młodego chlopaczka żal mi go taki dobry ładny a ona taka zła chociaz też wyglada jak aniołek w wilczej skóże

Gość sabka1111111
RANY! Ja też mam chlopaka 2 lata młodszego i nie uwazam tego za dziwactwo. Ja już studiuję drugi rok, a on pisał maurę:) No i co w tym złego??? Kobiety żyją dłużej, więc młodszy chłopak jest ok:D

Gość kasia fistasiaa
tak mówisz pewnie sama masz fejsa, a jesli nie masz to pewnie nie masz znajomych , znam takich ludzi straszne odludki nawet nie mają fesja, bo co? zaprosili by 5 osób do znajomych? :D a w ogóle to zauważylam z fotek że faceci tej laski nie są tacy sami! pierwszy miał niebieskie oczy a ten teraz brązowe i zupełnie inny typ urody tamten miał duży nos a ten za mały dlaczego laska ma raz takiego a raz takiego? moi byli podobni do siebie, a ta co? raz sobie blondynka raz brunecika? co bedzie pozniej ? murzyn ? albinos?! jak to okreslic ją jedną cechą? beztroska? niefrasobliwa?

Gość kasia fistasiaa
jak ona traktuje ludzi ? wczesniej miała niskiego potem szukała wysokiego widziałam te jej opisy w stylu "facet poniżej 180 cm to namiastka nie facet" albo 'spotkałam boskiego 190 😍" teraz usuneła te opisy bo ten jej nowy na wysokiego nie wygląda znowu niski ale za to z ładną twarzą, wyrzezbiony , jak ona to robi? myslicie że to feromony? dlaczewgo tak rózni faceci na nią lecą? dlaczego nie jeden okreslony typ np. dresiarz? bo ten jej tamten to był taki sportowy skejcik troche joł taki a ten teraz elegancik kurde jaki goguś no az mnie skreca...moze ona sie odgryza na tamtym ?

Gość kasia fistasiaa
nie jestem wścibska czy chora psychicznie, po prostu interesuje mnie życie innych ludzi , zwłaszcza takich których znam, nie siedze na pudelku , nie obchodzi mnie doda i inne ale to co robią ludzie których chociaż raz spotkałam w życiu jest niesamowicie ciekawe, prowadze obserwacje na rózne tematy czasem hipotezy sie potwierdzają,wykrylam raz zdrade

Gość kasia fistasiaa
ale żenada teraz sobie napisali "do zobaczenia jutro w szkole pysiaczku " "do zobaczenia dziubuniutku i bądz wczesniej" ja yebie i pomyslec że oni studiują!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasia fistasiaa
no to no to teraz juz wiem , jakby miała starszego faceta to może by jej tak nie nadskakiwał? a ten to w ogle jak jest upał oddaje jej okulary przeciwsłonczene chociaz ona ma swoje ale mowi że w raybanach chodzic nie bedzie bo wyglada jak gej wiec ona je nosi a on nie nosi jej bo ona mu nie daje bo mowi że jej są damskie i on nie może

Gość kasia fistasiaa
powiedzcie cos błagam :( nie mogę zasnąc, dzwoniłam do mojego bf ale on mówi że śpi i nie ma siły o tym sluchać. to z kim mam o tym pogadac

Gość Milan Kundera
ja ja pisałem poważnie, przecież dobrze napisała z tą gimówą, co kogo obchodzi czyjś partner, lepiej własnego nosa pilnować

Gość Jasne jasne
Straszne! Moja szefowa ma - uwaga - 5 lat młodszego męża! AAAA! ZBOCZEŃCY!

Gość Słoń belgijski
To rzeczywiście szokujące!! Po prostu szczyt najbardziej perwersyjnego zboczenia!!Jak możesz w ogóle uznawać osobę tak totalnie zdegenerowaną za swoją znajomą!!

Gość czy zrobiłam coś złego??
up gdzie śa porty

Gość gość
Słuchaj Kasia...ja sama mam o 2 lata młodszego chłopaka i wiesz co.? Jest mi z nim świetnie bo on jest bardziej dojrzały od tych starszych... -_- Moje koleżanki mówiły że to siara i wgl ale ja ich nie słuchałam. to by było głupie gdybym z nim zerwała z takiego powodu. I naprawdę nam sie dobrze uklada... więc co ty masz do młodszych...przecież niektórzy kochają mocniej niż ci starsi...