Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia fistasiaa

Jestem w szoku!! moja znajoma ma 2 lata młodszego chłopaka!!

Polecane posty

Gość gość
Kochane!!! Dojrzałość nie liczy się w tym ile ma się lat ale w tym ile ma się w głowie...Czyli ie liczy się dojrzałość w latach a dojrzałość emocjonalna każdego człowieka!!! Nie krytykuję dojrzałości emocjonalnej osoby,która uważa że młodszy to beee ale chyba jeszcze trochę musisz się w życiu nauczyć,poznać ludzi-różnych i się przekonasz....Piszę to jako osoba starsza od Was i wiekowo i emocjonalnie.Mam porównanie w osobach starszych ode mnie,w moim wieku i w młodszych.....Każdy jest inny!!! I każdy ma prawo żyć z kim chce i jak chce!!! Ważne by nam życia nie uprzykrzał osobiście...A że ktoś jest szczęśliwy z takim partnerem?Moja znajoma ma rodziców,gdzie matka jest starsza od ojca uwaga dla Ciebie Dziecino- 7 lat (ona sama ma już 25 lat) i są szczęsliwym małżeństwem.Ważne by umieć sie wspierać,szanować,kochać,ufać i być przyjacielem dla siebie nawzajem!!!!! Życzę Ci tak udanego związku!!! I zapamiętaj NIGDY NIE MÓW NIGDY bo życia co będzie kiedyś nie przewidzisz!!! Więc bądź życzliwa dla innych a życzliwość wróci do Ciebie z podwójną siłą!!!!! Pozdrawiam!!! Doświadoczona.

Gość gość
Powiem ci coś miałam kolege który miał 17 lat,a zakochał się w 23 latce,a ona w nim.. Jak się dowiedziała ile ma lat to chciała sobie odpuścić,ale wiesz co usłyszała? "psy na lata się nie gryzą" Są w chwili obecnej 18 lat po ślubie i mają córkę. Nie liczy się wiek tylko uczucie.. Tym co piszesz to chyba ty nie jesteś dojrzała szukając starszych od siebie chyba po to by cię wychowywali. Pozdrawiam .

Gość gość
fistasia, a ty masz głupi nick

Gość gość
myślę że jesteś bardzo niedojrzały :) i stąd ten twój szok. Jak na twoja bardzo niedorozwiniętą psychikę, nie martw się, za 20 lat to zrozumie. Trzymam kciuki ;0

Gość gość
Moja córka ma 4 lata młodszego męża . Nic w tym dziwnego. Są bardzo zgodnym małżeństwem. A różnica wieku z wyglądu działa raczej na jej korzyść.:D.

Gość gość
Też nie widzę w tym nic dziwnego. Ja mam męża młodszego o 2 lata a mój brat ma żonę starszą o 3 lata.

Gość gość
phi to ja już miałam 10, 11 i 8 lat młodszego chłopaka. :D :p

kasiu fistasiuu.. nie rozumiem twojego zszokowania.. 2 lata to żadna różnica. moja znajoma wychodzi za mąż w przyszłym roku za faceta 5 lat młodszego od niej. jakie znaczenie ma wiek, wzrost czy waga, jeśli kocha się kogoś to akceptuje się go takim, jakim jest.ważna jest dojrzałość emocjonalna i charakter chłopaka a nie data urodzenia. Zapamiętaj to sobie, bo to nie twoja koleżanka ma problem, ale ty.

Gość gość
mąż Kożuchowskiej jest 6 lat młodszy :D

Gość gość
do autorki glupia jestes skoro tak myslisz. a po dwa uj ci do zycia innych sama sie zajmij swoim. bo tylko ci zyja cudzym zyciem ktorzy nie maja wlasnego.

Gość ale badziew
Ja mam faceta 5 lat młodszego (ja 30, on 25) i bardzo sobie chwalę. Wcześniej byłam w związkach ze starszymi i rówieśnikami i... wszyscy byli emocjonalnie tępi i niedojrzali. W końcu znalazłam kogoś, kto dojrzały jest - może nad wyraz jak na swój wiek. On z kolei mówił, że nie dawał rady umawiać się ze swoimi rówieśniczkami i młodszymi od siebie, bo to jakieś rozhisteryzowane gówniary. Więc po prostu do siebie pasujemy. A o różnicy wieku zapomniałam jakoś po miesiącu. :)