Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Na truskawki to zapraszają na werandę.Czasami jest super towarzystwo. Gitara,śpiew coś upieką na grillu.Młodość jest piękna. Biorą nie tylko dziewczyny:) Mnie też:D O jaki ładny piesek a jak się wabi?:D Kanapki? Nie możesz zrobić coś na ciepło?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Dla Ciebie z salami i pomidorem. Sobie zrobiłem z dzemem...nie napiszę jakim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Super:) Jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Na ciepło? Daj, zaraz je wsadze do mikrofali:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Za późno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Gra na gitarze to jedna z tych rzeczy których nigdy nie udało mi sie opanowac a nad czym bardzo ubolewam...A tak chcialem kiedyś jednej kobiecie zaśpiewać piewien kawałek Marka Jackowskiego...Było minęlo. Nie zaśpiewałem i jak życie później pokazało dobrze że tak sie stało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Kiedyś grałam teraz hmmmmm paznokcie przeszkadzają. Mój syn gra jego koledzy także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Nie mówiłam:D Już mają towarzystwo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Uuuu, to ja ze swoimi staroświeckimi podejściem już do konca życia będę kawalerem:D Syn by nie znalazł trochę czasu by udzielic kilku lekcji?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Młodość ma swoje prawa:) Dużo studentów już pracuje po ośrodkach wczasowych i nie tylko. O tej porze kończą pracę. Znają się więc wieczorami się spotykają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Na parę minut muszę uciec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Młody juz nie jestem więc pozostaje frak i klasyczny bukiet róż...:) Ewentualnie zwabić panią nad jezioro i skopiować scenę z "Nocy i Dni" ...Oby tylko nie było za głęboko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Cholerka, czułem że ta jedna kanapeczka to będzie za mało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak sobie podczytuję Napisano Czerwiec 23, 2011 cichutko i powiem jedno: gratuluję pani M.ry faceta na poziomie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Dla mnie też:) Ale podjadam sobie czereśnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Chodziło mi własnie o Ciebie...Sobie zrobilem trzy;) Pada jeszcze u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczuś doskonały 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 achaaaaa ty chcesz z duchem wygra c? hahahahahahahhahahahaaha wybij to sobie z głowy palancie:DOd trzech lat nikt z nim nie wygrał:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 W tej chwili nie.Nawet pięknie słonce zachodzi. Ale to chyba cisza przed burzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Prawiczuś a do kogo to? Chyba nie do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczuś doskonały 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Do Wożnego co go zdemaskował duch:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Ach rozumiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Marika, jutro będzie tak samo:) nalej jeszcze lampke to zapewnię Ci pogodę na cały przyszły tydzień:D ...Pewnie do mnie:) "wygral - nie wygrał" - nie w tych kategoriach kolego. uważam że facet zachował sie mało kulturalnie coś na temat Wożnego insynuując i mu to wypomniałem. Tylko i aż tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Postawię Ci całą butelkę tylko załatw:) To nie było do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 Ludzie znają sie (albo i nie) tylko wirtualnie a prowadzą ze soba jakieś dziwne wojenki...Po co i na co??? A nie lepiej cieszyć sie życiem? Bezchmurnym niebem( nie chcialem Cie wkurzyć Marika:D ) śpiewem ptaków za oknem, i rozpoczętym własnie latem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Tylko bardzo proszę nie sprzeczajcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Masz szczęście że nie mam Cię pod ręką:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapoomaranczka Napisano Czerwiec 23, 2011 A nie masz tam czasem beczki w piwnicy? Załatwię Ci na całe lato:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Oj tam.Zaraz piwnica:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczuś doskonały 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 po co wchodzisz O na pomarańczce?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Zawsze można napędzić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach