chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Zgadza się Mariko.;) Doskonale sie rozumiemy pod tym względem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 zlosliwapoooam-- tak samo mówie bay bay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Marika10-- a dlaczego taki znaczek 10 w Twoim nicku??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 chudy ale BYK Zgadza się Mariko. Doskonale sie rozumiemy pod tym względem Bardzo sie cieszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 miło mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Próbowałam samym imieniem ale było już zajęte.Wypadła dziesiątka i tak zostało. Zresztą do emerytury mi tyle zostało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 23, 2011 marika do tej obecnej czy do tej przewidywanej hahahahah bo to male roznica , mnie troszke wiecej ale mam nadziej ze szybko zleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Taaaaaaaaaak.No to trzymaj się abyś dotrwała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Zleci zleci nawet się nie obejrzysz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 czytam z grubsza--dlaczego biegasz nagusieńka po kafeterii???:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Jezus Maria Byku a widać?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Mam potworny dylemat nie wiem czy możecie pomóc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Jeżeli będziemy w stanie:D Mów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Zakochałem się w dwóch Paniach z kafeterii.Jak teraz oddzielić jedną od drugiej:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Tego to nie wiem:) Widzieliście się tak w realu,tesco czy jak zwał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 I pytanie czy to jest zakochanie czy tylko zauroczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 a to jest właściwe pytanie Mariko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyytam z grubsza Napisano Czerwiec 23, 2011 a co zlaczyly sie i musisz oddzielac hahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 jedna nie zna mnie wcale a druga szaleje.Lecz nie pokochałem dokładnie żadnej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiec w Napisano Czerwiec 23, 2011 wiec w czym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 opcja jest za tą co mnie nie zna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 To masz problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak sobie podczytuję Napisano Czerwiec 23, 2011 no to daj sie poznać tej Pani która Cię nie zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Sądzisz Mariko? a przedstaw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Sorry mialam telefon. Ja mam się przedstawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Na mnie już czas:) Dobranoc wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 wskazane byłoby abym mial rozeznanie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudy ale BYK 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 Marika kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam z grubsza Napisano Czerwiec 23, 2011 powiedzcie czy mozna sie zaczernic na kilku nicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czytam z grubsza 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 już myslałam ze jestem nieuk a jednak wyszło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach