wesołek 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 może za dużo truskawek jesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Ciekawa jestem kto pierwszy wstąpi na ten dywanik? Bo ja nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 złosliwapomarancz-- a dlaczego miałbym wklejać makatkę czy dywanik??Przecież już tutaj jesteśmy zle odbierani:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwapomarancz Napisano Czerwiec 24, 2011 Marika10, uważaj z takimi deklaracjami!...możesz nam zabić Ducha i zrobi się nudno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubie mądre ropuchy Napisano Czerwiec 24, 2011 złosliwapomarancz Biedactwo, stale trzymałeś stronę Woźnego a na końcu i tak Woźny Cie zjechał jak psa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Ok! Nie miałam nic złego na myśli. Przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwapomarancz Napisano Czerwiec 24, 2011 Duchu, pisząc "my" kogo masz jeszcze na mysli?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwapomarancz Napisano Czerwiec 24, 2011 Witamy Woźnego:) To już komplecik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 nic tu po mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwapomarancz Napisano Czerwiec 24, 2011 Marika, jak dzisiejsze zbiory?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwapomarancz Napisano Czerwiec 24, 2011 Duchu, ale po co to "sprawdzanie"? jeszcze nic nie zrozumiałeś?:((( Czy nie mozna po prostu sobie porozmawiać nie doszukując się w każdym wroga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatra Ajron Majdan 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Na tym nicku mógłbym go skompromitować a nie uczyniłem tego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwapomarancz Napisano Czerwiec 24, 2011 Rękę podawałeś mnie:) Nie jestem Woźnym jak to próbujesz cały czas insynuować - zrozum to w koncu:) Dziwny jesteś ale akceptowalny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złosliwapomarancz Napisano Czerwiec 24, 2011 Omg...Znikam Ciężki przypadek:) Pozdrowienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 Więc trochę rozsadku i innego spojrzenia na mnie.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolekcjoner_ 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5qgDkkN9y5E Fanko daję Ci slad abyś mnie odnalazła:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolekcjoner_ 0 Napisano Czerwiec 24, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4838470 Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyttam z grubsza Napisano Czerwiec 24, 2011 PODSUMOWYWUJAC WESZLA NA TOPIK KUPA IDIOTOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyttam z grubsza Napisano Czerwiec 24, 2011 I DLATEGO CIESZEM SIĘ ŻE WRESZCIE ZNALAZŁAM PODOBNYCH DO SIEBIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyttam z grubsza Napisano Czerwiec 24, 2011 no i co ... bombke strzelil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubie mądre ropuchy Napisano Czerwiec 25, 2011 No i wytropili cię stary durniu Wożny -Olivier.Już masz pozamiatane wszędzie na kafeterii:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 A co mi tam jestem i chooj wam do tego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię mądre ropuchy Napisano Czerwiec 25, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4873382 założył nowy temat buahahahahahahahahahahahaha Ty chamski tepaku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapomarancz Napisano Czerwiec 25, 2011 Dzień Dobry!:) A tu widzę bez zmian....:( Nie trzeba być specjalnie biegłym aby domyślić się komu może zależeć na dalszym dyskryminowaniu Woźnego...To już przypadek dla wybitnej klasy specjalistów, ja się poddaje... Choć ci to bardzo nie na rękę to ten topik przetrwa:) Wspólnie pokażemy ci że można inaczej, normalnie i z wzajemnym szacunkiem:) Dziewczyny 39-45 zapraszam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatra Ajron Majdan 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz-- zapraszam do swojego gabinetu.50 % żniżki jak dal Ciebie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatra Ajron Majdan 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 zlosliwapomarancz-- tylko dziś masz taką szanse:D nie wygrasz ze mna ośla pało:DNikt jeszcze tuitaj ze mna nie wygrał.Wiec przytuptaj i to żywo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatra Ajron Majdan 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 dedykuję Ci ten utwór http://www.youtube.com/watch?v=pBG4RsGtguM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwapomarancz Napisano Czerwiec 25, 2011 Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatra Ajron Majdan 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Wow no to już postęp.Więc dasz mi spokój tak samo będziesz go miał/a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatra Ajron Majdan 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Lecz olivierowi nie odpuszczę za te chamskie zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach