Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 No niestety zawsze bedziesz miał za żonę kierownice.Nigdy tej uczuciowej,ciepłej i madrej kobiety nie będziesz miał.Popis Twojego chamstwa już przekroczył wszystkie granice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwapomarancz 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Normalnie ciezko uwierzyć w to co się tu czyta...A niby dorośli ludzie:) Pozdrawiam Panie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Jesteś żałosny kmiot. Samotnik,sperma ci mózg lansuje. Czytających przepraszam za słownictwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 I zapowiadam Ci za te chamsto co tutaj robisz ,choćby.s zmieniał nicki jak rękawiczki dopadne Cie zawsze i ujawnie te posty.Dokonałem zzrzutu i ma Cię w garści:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 juz teraz rozumiem bo jak pisalem to marika nie byla obecna i co...nagle jak napisalem to jest? UPS pan oliwier zglosil babuni ze napisalem ...pa paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 ale M.ry trafiła na absztyfikanta :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 I jeszcze jedno woźny. Nie dorastasz mi do pięt:P Żegnam pana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 nie wierzę własnym oczom :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 25, 2011 hm.... tak się zastanawiam woźny na początku miałam wrażenie że jesteś ok. ale niestety bardzo się myliłam bo takie teksty fajnym facetom nie przystoją. Trudno tu nigdy nie wiadomo na kogo się trafi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 wozny z akropolu juz teraz rozumiem bo jak pisalem to marika nie byla obecna i co...nagle jak napisalem to jest? UPS pan oliwier zglosil babuni ze napisalem ...pa paaa Mam duży dom i mogę sobie swobodnie chodzić ,nie muszę być na każde twoje zawołanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wożny Olivier 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Radzę wam kobiety dziś załóżcie sobie nowy temat bo z tym cymbałem już szkoda mówić.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 ja tez miałam go za innego mężczyznę, zwłaszcza jak pisał o tym że jest zakochany. To nie może byc prawda :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Trochę sobie ulżyłam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika myślę że podobnie myślimy na temat tego co ten Pan tu wyprawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 On zakochany? A kto by takiego chciał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 Woźny Oliver czy jaki Twój jest prawdziwy nick M.ry powinna Ci postawić flachę, za to że wydobyłeś takie chamstwo z jej narzeczonego za wczasu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Reudi to jest żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 to jest straszne, pomyśleć że można na takiego trafić w realu I co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 kociołek kaszy-- tamten nick Wożny -olivier był paszkwilem na tego chamidłę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Kociołek wtedy jest ręka w nocniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika płakać się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 i przez wyjątkową zazdrość wpadł jak śliwka w kompot.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 a pierdolisz idioto bo piszesz pod adresem kilku nickow...co ty sobie myslisz ze dalem sie wyprowadzic z rownowagi? teraz sie zacznie dopiero...wiem ze polowa z tego co piszesz to nie ma tyle osob ...jestes najwiekrzym cykorem , psychopata,wiesz co? kiedys powiedziales zebym sie ujawnil-tak? to ty sie ujawnij psychopato pod 10ma nickami:) tzn ze jestesmy tylko we dwuch? no to co geju...wojwnka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Ja się z jego głupoty cieszę:D Fajnie mnie określił Niewolnica hahaha dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 hej hej ! stylistyka w niekazdych nickach jest taka sama...uwazaj-bo zaczales pisac tak samo:):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 duch cafe ale świetnie wymyśliłeś ten nick Wożny olivier, zwłaszcza stopka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociołek kaszy Napisano Czerwiec 25, 2011 szofer to wiecej niz jakas tam zwykla pomaranczka...ten zawod ma szacunek wiekrzy niz prostytutka To jest zdanie roku!!!! :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Tylko pusty śmiech na tego bęcwała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 nie zlamiesz mnie juz ...wiem ze piszesz pod wieloma nickami...jestes moze naprawde chory? mam dobre lekarstwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 kociołek kaszy-- na dodatek z bykiem więkrzy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach