Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmelalda i Juan Martinez

kafe telenowela o miłości Juana do Esmelaldy.

Polecane posty

W porywach wiatru. odcinek 1 Esmelalda do Juana: - Juanie, juanie przygotowalam sniadanie - naprawde seniorita Esmelaldita??? - tak mój Juanie, mój latino kochanku z Algentyny po tej rozmowie do drzwi puka listonosz Carlos Nigarlos - przyniosłem poczte do matki Juana Juan czyta, ze musi wyjsc za mąż w ciągu roku inaczej jego majatek zabierze brat Fernandos - o nie moje many 😭 przerazony wyplakuje sie Esmelaldzicie - nie martw sie wyjde nawet za biedaka a on na to- to idz na ulice bo ja ide szukac zony seniority cdn.

odc 2 Juan jedzie na ranczo brata - Co tu robisz Juanie, wiesz ze wisz mi kase :O - nie teraz, ja nie mam many 😭 ale mam talony na hotdogi - o to daj bo mam smaka - ja chce majatek naszej rodzinie - nie dam ci - czemu? - bo niema dzemu

odc 3 przybywa, Kinky :classic_cool: i zalicza dziką noc z Esmeraldą 🖐️ Ona go kocha, jest zauroczona, myśli o nim jak o najwyższej wartości wartości. On, olewa i leci do Elizabeth, jego prawdziwej, pierwszej miłości :D

Gość samsung1982
kinky,,,,, odc nastepny Labedzia noc Esmelalda idzie z Kinkym nad staw dokarmiac labedzie:P kinky dawaj cd:)

:classic_cool: E - Jaka piekna noc... K- nie tak piękna jak ty :classic_cool: E-jaki sliczny łabędź K- nie tak sliczny jak ty :D E- och Kinky... K- Tak.... E- weź mnie, teraz, weźźźź K- ....... :classic_cool: 🖐️

Gość to ona się do ciebie
samolot kinky zderza sie z lecącym kondorem. pasażerowie wypadają na ziemię przez dziure wybitą dziobem kondora. kinky wylatuje ostatni i spada na kupkę potłuczonych ciał. Na końcu spada kondor. Do stosu niedobitków podbiega elzbieta, która akurat była na miejscu i załamuje ręce. W tle leci El condor pasa.

Kinky cudem przeżywa :D i daje wywiady w największych Brazylijskich stacjach. Młodę, jędrne dziewice lecą na niego. Dzieki temu K. staje sie lepszym,. i coraz doskonalszym kochankiem. Za co docenia go Esperalda :classic_cool:

Esmeralda rzuca kinkiego i biegnie w ramiona Juana - Juanie wole ciebie tys taki sliczny latinos amerikanos - Esmelaldo ale ja czuje coś do twojej siostry Friolleli - ale ja jestem ladniejsza bejbe - ale ona ma lepszą pupe - ty chamie- Esmelalda daje w pysk Juanowi i idzie napic sie drinka z Fernandem

Przypadkowy bandyta podczas próby obrabowania sklepu zabija Juana i Esmelaldę i jeszcze dwóch innych klientów i w ten nietypowy sposób nowela się konczy. THE END. :classic_cool:

okazuje się że Esmelalda i Juan żyją, a pomylono ich z przyjaciółmi Pedrem i Constancią. Juan i Esmelalda idą na pogrzeb, Juan do Esmelaldy: - skoro przeżyliśmy to znaczy ze cos nasz czeka jeszcze w życiu :) - może ślub kochany? - jak zdobęde majątek to ci sie oświadcze - ale kiedy to bedzie? mi nie zalezy na kasie jak niektórym z kafe - ale Fernandos musi mi dac kase :P - a może wybiore jego :classic_cool: - spróbuj to zobaczysz! - dobra może jednak jestes lepszy - pewnie ja przeciez Juan Martinez twój kochanek z Algentyny

Juan Martinez odkrywa ze Esmelalda czesto odwiedza jego brata. Postanawia przylapac ja.

Frioliella rozmawia z siostrą: - podobno Juan jest zazdrosny o Fernanda - no tak bo niewiem kogo wybrac - wybierz Juana