Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nonsense89

Najlepszy prezent jaki podarowałyście Swojemu facetiwi?

Polecane posty

moj chlopak mial juz urodziny. Za równy miesiac wraca z zagranicy i wciaz zastanawiam sie nad prezentem dla niego. moglabym prosic was o pomoc? z jakiego prezentu wasz facet byl mega zadowolony? mozecie tez podac przyklady roznych innych prezentów które mu podarowaliscie... dziekuje za pomoc:)

Gość striptiz górą
Ja kupiłam seksowną i odważną bieliznę, przygotowałam muzykę i zadbałam o nastrój:) Zrobiłam mu striptiz i był wniebowzięty. Tylko pamiętaj jak mu będziesz robić striptiz to nie pozwól mu się dotykać wtedy oszaleje i na pewno nie zapomni tego przez długi czas:)

Gość zgaga20
tez mysle ze striptiz bylby niezpomnianym prezentem, ale ja sie boje jeszcze przelamac :P

Gość spuść mu tęgie lanie też
na długo będzie pamiętał :O :O

Gość zgaga20
moj facet jest tez bardzo zadowolony jak przygotuje mu cos dobrego do jedzenia i jakies ciasto na deser. kiedys mi powiedzial jeszcze ze z tego co moge mu dac, to na pierwszym miejscu jest jedzenie, a dopiero na drugim seks :P

Moj Partner lubi recznie wykonane prezenty, np. obrazy albo rzeczy zwiazane ze swoimi zainteresowaniami

Te od tańcowania - należy jeszcze wziąć pod uwagę czy dany egzemplarz UMIE SIĘ RUSZAĆ, żeby wyszło seksownie, a nie śmiesznie :P Mój najlepszy prezent to chyba skok ze spadochronem, ale to wiedziałam, że mu się marzy fruwanie.

hmm.... ten erotyczny taniec w fajnym wdzianku tonie najgorszy pomysl:) a jakis upominek do tego moze? ma ktos jeszcze jakies pomysly?

Gość z okazji powrotu?
a długo był w tej zagranicy? Bo może zanim zaczniesz mu się oddawać w prezencie po długiej nieobecności to zafunduj mu w ramach powitalnego prezentu badania na weneryki i na nosicielstwo HIV, HPV, HCV i innych. A poza tym skoro to on przyjeżdża to on powinien przywieźć prezent Tobie, a nie odwrotnie.

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich :) Jak dla mężczyzny w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, która mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent. Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość proponuję
dziecko.

Gość terra ug inny
Przeprowadziłam prostytutke by się z nami dwiema zabawil

Gość gdyż oręża
Co może dać kobieta mężczyźnie tylko seks i erotyka nic ciekawego nie macie

Gość umcyumcy
skok na bugnee uwazasz za oryginalny i zwariowany? dla twojej wiadomosci od dlugiego juz czasu takie prezenty sa w modzie wiec ameryki nie odkrylas

W zeszłym roku miał urodziny przed euro, to w prezencie dostał ode mnie wielki telewizor o jakim marzył aby dobrze widział piłkę :D Może panowie się wypowiedzą co by chcieli dostać ?

W czasach kiedy to zrobiłam, to skoki na bungee były mało znane :P To było jakieś 13 lat temu, więc daruj sobie złośliwości :)

Gość dziecko,o który marzył.
.

Gość dałam mu dziecko,o kórym
.marzył.

Gość zrozpaczona_dama_W
hmm... a ja wam podsunę fajny pomysł, ale troszkę pracochłonny. Ja dla swojego faceta teraz na walentynki mam zamiar przygotować coś takiego : Kupię segregator, ładny i elegancki - z klasą Do tego muszą być kartki, najlepiej białe - coś ala z tektury( nie w żadne kwiatuszki, serduszka itp, bo to jest dobre dla nastolatków a nie dla faceta ) Ewentualnie zamiast segregatora można kupić też album taki z wklejanymi zdjęciami, pod którymi można też pisać ręcznie. Strona tytułowa to : "100 powodów za które Cię kocham

Gość zrozpaczona_dama_W
ojj.... urwało mi połowę tekstu ;(

Gość zrozpaczona_dama_W
generalnie dalej to będzie wyglądało w ten sposób, że na każdej kartce wkleję zdjęcie ( nasze wspólne, moje, jego lub miejsc w których byliśmy, poznaliśmy się itd... ) Generalnie ten album ma być w formie fotoreportażu Zasada jest prosta : jedna kartka = jedno zdjęcie + jeden powód za który go kocham, lub za co go pokochałam Myślę, że to będzie strzał w dziesiątkę i miło będzie wspominał nasze wspólne chwile to teraz ;) A kiedy się na mnie zezłości to podsunę mu to, aby sobie pooglądał i się zastanowił, czy warto się kłócić ;D hehe co o tym sądzicie ?

Gość zrozpaczona_dama_W
hmm.. wiesz tż się nad tym zastanawiałam. Ale przecież ile par robi sobie prezent w formie : zdjęcie w ramce ? Wydaje mi się, że taki album ze wspomnieniami jest chyba bardzo wzruszający, intrygujący i ciekawy ? Chyba miło jest przypomnieć sobie o wspólnych początkach ? Zobaczyć co ta druga osoba czuła w tamtych momentach i jak to wszystko postrzegała ? Kiedy się zakochała ? Co sprawiło jej radość ? A na koniec zostawić kilka wolnych kartek i kiedy np. dojdzie do oświadczy to wkleić tam to zdjęcie z pierścionkiem ? Coś na zasadzie podsumowania pierwszego najpiękniejszego etapu związku? Podejrzewam, że wiele osób chciałoby taki prezent :) Faceci też ;p

zrozpaczona dama: fajny pomysł, ale zmieniłabym album na fotoksiążkę - będzie lepiej wyglądać. Co do striptizu - beznadzieja. Typowe zagranie panienek bez pomysłu. Striptiz może być niespodzianką bez okazji, jeśli ma się taką fantazję. Na większe okazje (rocznice, urodziny, itd.) powinnaś zadbać o to, żeby na pierwszym planie był facet, a nie Ty. Na prezent powinno się dawać coś osobistego, ściśle związanego z zainteresowaniami ukochanej osoby - to potwierdza, że się tą osobę zna, że ceni się jej zainteresowania i wie się, co lubi.