Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwww

Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w okresie dni płodnych.

Polecane posty

Gość helenka:)
ja mam termin @ doiero za 2 tygodnie więc o teście nawet nie myśle jeszcze.... w dni prawdopodobnej owulacji i dzień przed kochaliśmy się bez zabezpieczenia, tzn. stosun ek przerywany i raz zaszalelismy bo Mój nie jest pewien czy zdążył wyskoczyć a skończył na mojej "małej" - była cała w spermie... więc jakieś szanse na ciąze są...

Gość ola155
staramy sie okolo 4 miesiecy

Gość ola155
a temperature mierzylam wczoraj ale tak popoludniu

Gość ola155
ja mam takie dziewne uczucie w podbrzuszu tak mnie ciagnie .. jak na okres... w srode minie 3 tygodnie od stosuknu (tego pierwszego)

Gość wwwww
miej więcej po jakim czasie od stosunku można zrobić test?

Gość wwwww
ola155>>>> życze Ci tego, abyś była w ciązy..

Gość jak byly okolice dni plodnych
www ==> moze i starsza nie jest ale z nia ma dziecko a Ty jestes ta druga... Oczywiscie to Twoje zycie i nic mi do tego, ja osobiscie nie mogla bym byc z kims dla kogo nie jestem nr 1 ;)

Gość ola155
ja slyszalam ze po 8 dniach ale z porannego moczu

Gość helenka:)
test najlepiej w dniu spodziewanej @

Gość ola155
WWWW dziekuje ci bardzo.... a ty nie boj sie.. wszystko co sie wydarzy to widocznie tak musi byc:)))

Gość wwwww
jak byly okolice dni plodnych>>>> Nie mówie, że jest to dla mnie łatwe, ale kocham go i każda chwila z nim spędzona cieszy mnie strasznie..

Gość ola155
Dziewczyny ten tydzien jest dla mnie najgorszym na swiecie...

Gość wwwww
ola155 >>> też już myślałam, że wszystko gdzieś tam jest zapisane i będzie to co ma być.. Ale strach swoją zdrogą.

Gość dscsdcds
goń się kurwa kurwo. chuj mnie to obchodzi. ja mam kurwa sejse a ty masz takie probvlemy chujowe ze mam ci ochote wpierdolic kurwa maććććć sesja jest chujowa ludzieee

Gość wwwww
ola155 będę trzymała za Ciebie kciucki! Wierze, że w końcu wam się uda!

Gość ola155
WwWW-------- tez tak mialam zakochalam sie w mezczyznie ktory mial dziewczyne... myslalam ze zostawi ja dla mnie ale niestety a do tego wzieli slub... ale na szczescie pojewil sie ON moj ukochany i swiat sie zmienil.... teraz moze go kochasz nad zycie ale zobaczysz pojawi sie jeszcze inny ktory swiata po za toba nie bedzie widzial....

Gość wwwww
ola155 >> ja próbowałam z innymi chłopakami.. Ale cały czas myślałam o nim.. Cały czas.. Nie umiem się zakochać w kimś innym próbuje i nic.. A spotykac się z kimś i robić mu nadzieje, że coś może nas łączyć to nie jest wporządku..

Gość ola155
No to prawda moze wreszcie TEN TWOJ bedzie przy tobie... znam faceta ktory za swoja ukochana tak chodzi przez tyle lat ze az wychodzil ... teraz ma synka i ONA jest jego zona.... a mieli podobna syluacje do twojej ... ona miala innych i tego nawet nie chciala az wkoncu go pokochala

Gość wwwww
Wiem, że krzywdy mi nie dał zrobić w pewnej podbramkowej sytuacji.. Gdybym miała chociaż troche nadzieji, że ją zostawi.. było by mi łatwiej teraz..

ola155 ==> Temp. aby byla wiarygodna powinna byc mierzona rano przed wstaniem z lozka, termometr powinno sie przygotowac wieczorem i polozyc tak aby byl rano na "wyciagniecie" reki bo jak mierzysz temp po wstaniu z lozka czy po poludniu to jest juz ona zaklucona. A robisz testy owu lub monitoring? www ==> aby test wyszedl wiarygodny powinno sie go zrobic ok. 14 dni po owulce a wiec najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki poniewaz plemniki przy sprzyjajacych warunkach (np.sluz plodny) przezyc nawet 72h w drogach rodnych kobiety czekajac na jajeczko. To ze doszlo do zblizenia z finalem w srodku nie musi oznaczac ze w tym samym dniu doszlo do zaplodnienia bo moze to nastapic pozniej wiec najlepiej testowac w dniu spodziewanej miesiaczki...

Gość ola155
SPytaj go prosto z mostu...

Gość wwwww
ola155 >>> on pięknię wybrnie od odpowiedzi.. ;] jak byly okolice dni plodnych>>>>> nie wiem czy doczekam się jeszcze tyle czasu, ale postaram się..

Gość ola155
A HA DZIEKUJE CI KOCHANA TERAZ BEDE WIEDZIALA CO I JAK JUTRO Z SAMEGO RANA I KAZDEGO RANKA BEDE MIERZYC TEMPERATURE... ALE CZY TO PRAWDA ZE W CZASIE CIAZY JEST WYZSZA TEMPERATURA?? A KIEDYS ROBILAM TESTY OWULACYJNE I NAWET KOCHALAM SIE W TYCH DNIACH CO POKAZYWALO ZE MAM OWULACJE ALE NIE ZASKOCZYLAM NIESTETY:(((

Gość wwwww
dscsdcds nie wypowiadaj się w tym temacie kretynie.. Weź się ogarnij i odczep sie ;]

www ===> to przedstaw mu jasno sytuacje ze istnieje ryzyko ze jestes w ciazy i spytaj czy jezeli sie okaze ze tak zostawi tamta panne i bedziecie razem. Jezeli mu zalezy to bedzie z Toba i zakonczy tamten zwiazek. Jezeli jest nieszczesliwy to bycie z kims na sile dla "dobra" dziecka wg. nie ma sensu bo jakie to szczescie dla dzieciaka ze jego rodzice sa ze soba na sile...

Gość ola155
NO ZYCZE TEJ PANI KTORA TAK WULGARNIE SIE ODZYWA ABY BYLA W TAKIEJ SYTACJI

Gość wwwww
poczekam jeszcze... jak sie okazę że bede miała z nim dziecko powiem mu.

Gość ola155
MOJE NP SA 35 DNIOWE

Gość wwwww
mam 28 dniowe cykle