Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankafana

panowie NIE MYJA RAK po korzystaniu z WC

Polecane posty

Gość są faceci
którzy po kazdym skorzystaniu z toalety nie tylko myja ręce ale tez kutasa...

Gość totalna porażka
ja też ocieram wacka papierem po sikaniu. Higiena to podstawa. A ci ktorzy tylko otrzepują wacka po sikaniu: choćbyś trzepał dwa tygodnie, to i tak ci kropla spadnie w spodnie.

nie miałam na myśli moczu na palcach ,a raczej płeć z tego co zauważyłam to wiele kobiet również wychodząc z toalety zapomina o umyciu dłoni a co więcej niektóre zapominają ogólnie o higienie chodzi mi o to że to raczej świadczy o higienie osobistej niż od płci więc niema co generalizować:) czy facet ,czy kobieta wystarczy dbać o siebie :)

Gość Polak na wycieczce na wyspach
jestem kobieta, a dowcip (jakze gorzki w wymowie) pokazuje tylko co mysla o myciu dloni ci, ktorzy naleza do wspomnianej niechlubnej wiekszosci...

Gość totalna porażka
jeszcze jedno: nie wyobrażam sobie nie dbać o higienę wacka i dać go kobiecie do zrobienia loda. Przecież to byłoby chore. To samo w drugą stronę. Przecież człowiek poci się wszędzie i z czasem śmierdzi. A wracając do tematu, to nie umyć rąk i zjeść kanapkę to aż się prosi o jakąś bakterię Ecoli i temu podobne. O niemiłym zapaszku nie wspomnę.

rowka - nie czytalaś mnie wcześniej. pisdałam ze w mojej pracy w toalecie damskiej szybko ubywa mydlą w plynie a w męskiej prawie wcale. również papier i ręczniki papierowe u mężczyzn zostają /prawie/ nie tknięte. to oczymś świadczy. prawda?

jestem bardzo wyczulona na sprawy higioeny i zwracam uwage na takie sprawy. może aż do przesady ale potrafie wyobrazic sobie brudne ręce i co z nimi dalej ludzie robią. będę usilnie naglaśniac brak higieny szczególnie u panów. a panie powinny zastanowic się robiąc loda facetom przygodnie poznanym.

Słuchaj, fankofana, Ty pracujesz jako sprzątaczka i uzupełniasz to mydło? Tak z ciekawości pytam, bo ja nie mam bladego pojęcia w jakim tempie zuzywa się mydło (zarównow męskiej jak i w damskiej). Ponadto Twoje wnioski (choś być może prawdziwe) to są na wyrost bo szybsze zużywanie mydła w damskiej toalecie może świadczyć o tym, że: 1. W Twojej firmie pracuje o wiele więcej kobiet; 2. Kobiety są nieoszczędne i rozrzutnie wylewają za dużo mydła; Nie jest prosto wyciągać dobre wnioski. Jak na razie uprawiasz demagogię.

o.k o czymś świadczy ale to że Ty w pracy masz brudasów nie oznacza że większość facetów zapomina o higienie zastanawia mnie jeszcze jedno w jakim Ty zawodzie pracujesz ,skoro masz tak dokładne dane o toaletach :-p ?

Gość jak nie myja
moze wasi, sila od pluga oderwani to ni emyja :D 🖐️

Gość Ania,,,,
Ja to specjalnie nie wycieram, bo lubię tak facetów znaczyć. Podaję rękę, a potem na nich zostaje mój mocz. To takie podniecające. :)

Gość Ania,,,,
dodam że zawsze,ale to bezwzględnie zawsze po głebokim analu robię soczystego loda z połykiem :classic_cool:

Gość dobre to jest
siedzi w kiblu i nasluchuje czy slychac szum odkrecanej wody w kiblu obok i sprawdza poziom mydla w meskiej toalecie! :D

Gość Ania,,,,
Ej no! Nie podszywaj się!

Gość Ania,,,,
kiedyś zaatakowało mnie 5 nigeryjskich studentów marketingu swoimi wielgachnymi lagami - myśleli, że wezmą mnie siłom, ale ich przechytrzyłam i pierwsza rzuciłam siem na ich knagi p.s za 2 tygodnie maja mi ściągnąć szwy z odbytu :)

Coz... To glownie matki ucza swoje dzieci higieny i to z domu wynosi sie podstawowe wzorce

Gość Ania,,,,
Oj, widzę wielkie oburzenie podszywacza. Ale żadna z was nie ma takiego fajnego uczucia jak naznaczy trochę faceta moczem? Mi się serio ciepło na macicy robi z podniecenia. Oni nawet nie są świadomi tego, że ręka nie była do końca czysta i to jest fajne. :)

Gość Ania,,,,
Nocami, gdy mgła unosi się nad polami a księżyc oświetla nagrobki na cmentarzu, niczym Nosferatu wypełzam z ukrycia i z ciekawością małego dziecka rozglądam się wokół, po czym udaję się na poszukiwanie tych jakże wspaniałych dowodów życia doczesnego, jakimi są ukrytę w pokrytej rosą trawie szczurze stoltze, które, gdy nakryję je in flagranti swojej bezwstydnej egzystencji, badam swoimi kościstymi i poskręcanymi reumatyzmem palcami a następnie w pełnym czci i szacunku pokłonie zbliżam się do nich swoimi naznaczonymi trądem ustami i nagle gwałtownie wsysam je z siłą Electroluksa 3000 MEGA POWER, zasysając przy okazji ściółkę i zeschnięte liście

Gość taki jeden on
Niech mi ktos wyjasni dlaczego nigdy nie ma mydla ani papieru w WC dla mezczyzn a u kobiet jest? Skad wiem? bo jak w meskiej toalecie nie znajduje mydełka to na bezczelnego ide do damskiej ;)

Gość mamba i ja
I siurka tez nie strzepuja ;)

Gość Ania,,,,
Że też chce wam się wymyślać takie głupoty. Przyznaję się, że lubię pissing i ogólnie te rzeczy z moczem, sikanie na faceta, właśnie naznaczanie itd. Was to nie kręci, a mnie tak i po co od razu wymyślać takie głupie teksty? Trochę tolerancji. :o

nie jestem sprzątaczką. jestem można powiedzieć administratorem budynku w ktorym mieszkają ludzie starzy i młodzi kobiety i mężczyżni. do mnie należy dbanie o czystość. to tak ogólnie. nikogo nie podglądam i nie nasłuchuję. tego nie potrzeba bo ściany są cieńkie a drzwi nieszczelne. wszystko słychać. panie sprzątające same sygnalizują gdzie jest nieczysto. z praktyki wiemy po kim pozostaje brud.

Gość taki jeden on
siadam do sikania ale tylko w domu, klape opuszczam przed spuszczeniem wody, rece myje, ptaszka wycieram papierem, o czyms zapomniałem? Cze roweka ;)

Gość totalna porażka
ja sikam na siedząco tylko rano jak mam wzwód i boje się że oleję pół łazienki. Tylko jak wacek stoi to ciężko jest zrobić siku na siedząco. Trzeba go trzymać na dół. Wiem, ze niektorzy faceci rano leją do umywalki bo im ciężko na stojąco.

Gość anetkaodpowiada
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

mija się 2 gentelman'ów w drzwiach do Water Closet, jeden z nich sarkastycznie stwierdza: -my gentelman'i po Oxford po wyjściu z toalety myjemy ręce... -a MY gentelman'i po Cambridge nie sikamy sobie po palcach

Gość totalna porażka
śmieszne, ale stare. tak czy inaczej to ja nie uznaję braku higieny. Większość facetów nie dba o siebie.

przede wszystkim jest to wina rodziców którzy nie nauczyli tego dzieci a w szkole nie pokazali jak dbać o higienę i dlaczego. dlatego uczulam wszystkich ze higiena osobista to podstawa zdrowego człowieka.