Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Boze, ale jestem vkurviona. :O

Polecane posty

Gość dyketore
slyszalam ze carie bierze teraz tylko chinskie czlonki do ust bo jej wary spuchly po botoksie

Droga Carrie, Mam prawie 19 lat. Przede mną teraz bardzo ważne decyzje, które mogą zaważyć na całym moim życiu. Chciałabym Cię prosić o radę w podjęciu jednej z nich. Wiem, że może być Ci trudno odpowiedzieć, ale wierzę w Twoją inteligencję i doświadczenie. Więc z pewnością doradzisz mi jak postąpić dobrze, by w przyszłości nie żałować podjętych działań. Otóż swędzi mnie noga, konkretnie prawa, tuż pod kolanem. Czy mam się podrapać? Liczę na szybką odpowiedź, Twoja wierna czytelniczka Kultura 😘

Gość kkfkgfg
podrap sie po cipce na walach chrobrego to ci przejdzie :D

Droga Kulturo, Z racji tego, iż masz już 19 lat, wkracasz w dorosłe życie. Myśle, że najbliższe kilka miesięcy zweryfikuje Twoje poglądy odnośnie świata zewnętrznego. Niemniej jednak, powinnaś być pewna własnego "ja" i wiedziec na co Cię stać. Jednym z problemów świata nas otaczającego może być własnie owy świąd skóry. Jest to uciążliwy problem, ponieważ dopada Nas znienacka, niejednokrotnie wynikają z tego wstydliwe sytuacje. Dajmy na to, swędzi Cie wzgórek łonowy, a jesteś w supermarkecie, gdzie na kasie stoi przystojny maturzysta, wtedy nie wiesz co masz zrobic, no chyba, że jestes wyjątkowo wyuzdana... Jednak wracając do istoty tego, konkretnego problemu - miejsce pod kolanem nie jest miejscem intymnym, także możesz się podrapać i teraz, i w przypadku powielenia sytuacji - w towarzystwie innych osób. Z poważaniem, Bradshaw, Carrie Bradshaw :)

Gość ggggoooooolll
dyrektore.Pod ,którymi krzakami bedziesz warować na tegorocznym sunrajs festival....chce wiedzieć.W końcu przydałoby ci się zrzucić ten zbędny balast pt "dziewictwo":classic_cool:

Gość aumaattaxx
"Wciąż się spóźniam, bezustannie, bo jem obiad, czytam forum w wannie. " nie no kur........żal

Kochana Carrie, Serdecznie dziękuję Ci za szybką odpowiedź. Natychmiast wcieliłam Twoją radę w życie i swędzenie ustąpiło. Nie wiem co bym zrobiła bez Twych życiowych porad, które czynią moje życie lepszym. Wdzięczna po wsze czasy Kultura

Gość Dete-ktyw
kleszcz ją swędzi:classic_cool:

Ja znam na pamięc utwór "Oda prawiczka z kafe" (napisze z pamięci :classic_cool:) O losie niesprawiedliwy, Chyba zostane prawiczkiem pókim będę żywy. Po śmierci nic sie nie zmieni, potrzebuje błony dziewiczej cieni. W XXI wieku kobiety puszczają się gdzie sie da, wskoczą nawet na penisa psa. A ja biedny, nieporadny i zmartwiony, nie chce przecież rozwiązłej żony. W związku z tym, zostaje mi jedynie masturbacja i nieświeża, zrobiona przez mame, kolacja. 😭

A któż autorem jest tak wybitnego dzieła? ;) Widzę oczyma mej duszy jak ten biedny podmiot liryczny przy komputerze siedzie ogląda...filmy i...no tego..wiecie... Jestem w zbyt lirycznym nastroju by o takich rzeczach mówić wprost :classic_cool: Widzę, że kafe dba o rozwój duchowy także