Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Co myślicie o związku, w którym kobieta jest 7 lat starsza od faceta?

Polecane posty

Czy Wg Was taki związek ma szanse? Patrzycie na taki nieprzychylnym okiem? A może znacie pary, w których różnica wieku wynosi 7 lat, i to kobieta jest starsza?

a to twój facet jest z 92r?O kuśwa powodzenia :D:D:D:D hahahahahahaa 26 latka i namiętny 19 latek,, klanu'' się naoglądałaś czy jak:) Wybacz ale na takie coś zawsze reaguję śmiechem bo to on jest nie dojrzały tylko ty.

Gość ach co to za dzien
nie ma szans...poki kobieta jest mloda i jeszcze wmiare atrakcyjna to sa szanse ale gdy pojawiaja sie peirwsze oznaki starzenia, neistety ale facet zacznie szukac mlodszej. ja unikalabym takiego jak ognia bo chce zalozyc rodzine taka do konca zycia a nie do czasow mlodosci

Gość wizazystka ola
Moja siostra jest z rocznika Twojego chlopaka, patrzac na nia, jej kolezanki, kolegow swtierdzam ze to strasznie durny wiek, wiec moim zdaniem zwiazek bez szans na przyszlosc

Gość ach co to za dzien
to nie kwestia niedojrzalosci bo czasem taki 19-latek mzoe byc bardziej dojrzaly od takiego 30-latka. chodzi o przyszlosc i o trwalosc zwiazku na starosc

znam 30latków, którzy zachwują się jak 15latki i znam 15latkow ktorzy myślą jak 30 latki... nie ma na to zadnej zasady... jeśli ktoś kogoś kocha to wiek nie ma znaczenia czy związek ma szanse - hmm ma takie same szanse jak kazdy inny związek niezależnie od wieku partnerów :)

,,miła ty kurwo zamknij morde debilko'' no kto jest debilem na tym temacie ten jest przynajmniej nie muszę szukać ,,facetów'' wśród 18-19 latków mimo,że jestem dużo młodsza od ciebie;) :* A teraz wyzywajcie dalej mnie i inne dziewczyny które sądzą tak jak ja :)PA:*

Gość miła jak już się
dowartościowałaś to teraz wypierrdalaj

Gość minia.
mam 42 lata moj facey 35 jestesmy para od 2 lati uklada nam sie bardzo dobrze i w dzien i w nocy. Wczesniej mialam meza o 8 lat mlodszego z ktorym bylam 5 lat i rozstalismy sie nie z powodu wieku.

Gość jooou
też uważam, że nie ma znaczenia. co to za brednie w ogoe, ze jak kobieta sie zacznie starzeć to ją zostawi i pojdzie szukać mlodszej. - oczywiscie być może, ale na pewno nie datego, ze ona jest kilka lat starsza :o wygląd i starzenie się to bardzo indywidualna sprawa. laska majaca 24 lata może wygądać na 29 tak samo i 29latka moze wygadac jak 24 :P

Dziękuję za przychylne opinie :) Wydaje mi się, że gorsze od różnicy wieku jest to, jak ludzie na nią reagują.

Gość sssdsdsdsd
moj chlopak jest mlodszy 5 lat, ja mam 26, on 21, co ciekawe: urodzilismy sie tego samego dnia ;) czy to ma szanse przetrwac? mysle, ze tak jesli ludzi łączy prawdziwa milosc i maja do siebie szacunek, nie sypiają ze sobą. Moj chlopak mimo mlodego wieku jest bardzo dojrzaly i wartosciowy, ma wysokie poczucie moralnosci, nie pije, nie lazi po imprezach, nie chce mnie zaciagnac do lozka, ja jego tez nie, po prostu wzajemny szacunek do siebie i tyle. i oczywiscie kochamy sie bardzo :)

Gość a jak uprawiacie
sex to już się nie szanujecie? szczere wyrazy współczucia za takie poglądy

Gość sssdsdsdsd
jestesmy ludźmi wartosciowymi i wlasnie tak uwazamy, jak ktos jest szmatą to nigdy tego nie zrozumie ;) mamy do siebie szacunek i tyle, wiem ze szmaciarzom ciezko to pojac, co zrobic 🖐️

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaa
powiem tak!!! moja kolezanka jest w takim zwiazku on ma niecale 19 a ona 23 masakra jak dlamnie on dzieciaka jeszcze niewyszalałay a ona juz inaczej mysli o zwiazku nie wiem, ale jak dla mnie to sie nie uda nie w tym wieku

sssdsdsdsd Z jednego dnia urodzenia? :) Ale fajnie ;) A z jakiego dnia jesteście? :)Bazienka 🖐️

Ja tam cudzych związków nie oceniam, to mi ogólnie wszystko na świcie zwisa. Zawsze wolałam starszych facetów, nawet dużo starszych, więc związku z takim małolatem nie rozumiem, ale skoro tobie jest dobrze, to najważniejsze.

moja siostra ma męża 7 lat młodszego. maja wspaniałą córeczkę. są szczęśliwym małżeństwem. lekceważ opnie ludzi. najważniejsze zebys ty była szczęśliwa.

Gość cestala
Moze wetne sie w Twoj topik ale mam wlasnie maly problem z tego tematu.Spotylkam sie z facetem krory jest mlodszy ode mnie wlasnie o 7 lat ale on tego nie wie. Jest nam cudownie. On wie ze jestem starsza ale mysli ze roznica jest moze rok lub dwa.Nie wiem jak mu to powiedziec bo boje sie ze go zniesmacze.

Gość jgfgvbghghg
moja mama ma 42 lata a moj ojciec 37...i sa z sobo 17 lat :)