Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola153

Sąsiad żądzi się jak na swojej posesji!

Polecane posty

Gość pola153

witam mam problem. Mieszkam wspólnocie a sąsiad postawił kogoś reklamę na podwórku nie pytając się nas o zgodę .Więc zadzwoniłam do właściciela reklamy żeby ją zabrał a on powiedział że ten sąsiad powiedział żeby się nic nie martwił on to załatwi .Oczywiście zapłacił mu pieniążki i teraz mamy się dogadać.Ale sąsiad nie da pieniążków a właściciel reklamy jej nie zabierze bo przecież pieniędzy nie odzyska bo nie mają umowy i co ja z sąsiadką mamy teraz mam teraz zrobić gdzie mam pójść żeby ten pan zabrał tą reklamę.Bo gdy ją zaklejmy to on to zerwie.Bardzo proszę o podpowiedź i z góry dziękuję.

Gość hg45uyftg
Czy reklama coś zasłania? W czym przeszkadza?

Gość pola153
Nie Chodzi nam oto żeby tak się nie rządził bo nawet nie kosi tam trawy na podwórku też nie sprząta.

Gość przeszczepiona.
masz prawo ją usunąć-bo nie wyraziłaś na to zgody.

Gość pola153
Ale gdzie mam to zgłosić ? żeby ten właściciel ją zabrał .Wykopać jej nie mogę bo sąsiad jak by zobaczył to by chyba mnie pobił chodzi nam oto żebyśmy się nie poszarpali

Gość pola153
Sąsiad nie pozwoli mi jej samej usunąć bo przecież wzioł za to pieniążki newiem gdzie to się zgłasza czy do urzędu miasta czy do strarzy miejskiej?