Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inezaaa

Jak to jest z przytulaniem?

Polecane posty

Gość ja zawsze mam rację...
Jestem pewna, ze cie nie lubi bo jestes nudna i ograniczona osoba. Ile tak do cholery mozna gledzic o niczym!

Gość INEZaaaaaA
widocznie dla mnie to jest coś skoro tyle o tym nudzę:-( przecież z koleżankami w pracy o tym nie pogadam:-( z facetem też nie:-(

Dziewczyno zastanów sie, czy warto jest pakować sie w romans czy naprawde nie czujesz nic do swojego faceta? Chciałabys zeby on siedział pol dnia na forum i pisał o jakiejś kobiecie? Zauroczylas sie to na pewno jest dla ciebie trudne, no cóż zdarza sie, ale przyniesie to więcej problemów niz pożytku. Jesli chcesz z nim próbować to najpierw zostaw swojego faceta, bo jak go bedziesz zdradzać to kolega na pewno nie bedzie cie szanował. Moze jak mu zalezy i zobaczy ze jestes sama to też zakonczy swój zwiazek. Wiec zastanow sie czego chcesz i czy jestes gotowa zaryzykować. Ile jestes ze swoim facetem? Ile to zauroczenie kolega juz trwa?

Gość z przytulaniem
To jest zawsze niebezpiecznie. Przemyśl to, nim coś zrobisz pochopnie.

Gość INEZaaaaaA
ze swoim jestem prawie 6 lat, z nim nam się rok...wiem.

Nic dziwnego, ze jestes znudzona swoim zwiazkiem po takim czasie pewnie wkradła sie rutyna, kolega to cos nowego, odskocznia. Musisz sie zastanowić czy wyobrażasz sobie życie bez obecnego partnera, my ci tego nie powiemy. Moze byc też tak, ze ten kolega to wlasnie "ten", badz ostrożna i dobrze sie zastanow czego naprawde chcesz zanim podejmiesz jakąs decyzje. Ja ze swoim facetem jestem 3 lata mieliśmy kryzys w związku i też zauroczylam sie w koledze, ale postanowiłam poczekać z decyzja i odsunąć sie od niego, no i po paru miesiącach wszystko wróciło do normy. Moze u ciebie też tak bedzie.

Gość z przytulaniem
daj sobie z nim spokój

Gość karrry
dla mnie sprawa jest jasna, on sie boi bo nie zna twojego podejscia do tej sprawy