Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE ODZYWA SIEE

Po 1 randce odezwal sie tylko sms, teraz już milczy 3 dnien

Polecane posty

" on jest po 30? tacy sa najgorsi, ruchacze pospolici, ruchac moga na peczki, pelno latwych kobiet, wiec po co ma sie starac o jakas jedną? sama pomysl" generalizujesz, tylko z faceci po 30 !!!! bo przynajmniej wiedza czego chcą i sa konkretni, jak chca ru..ania to sprawa wyjaśnia sie juz na wstępie i nie tracę zbędnego czasu

Gość NIE ODZYWA SIEE
Tak jest po 30. Nie wiem, chyba blizej mu do takiego podrywacza, ma taki sposob bycia ;) wiedzilam, ze nie jestem jedyna ktorą jest zainteresowany, przeciez to dopiero 1 spotkanie, wiec mi to nie przeszkadzalo, nie jestesmy para, ale lubie kiedy facet jest zainteresowany to to pokazuje - przejmuje inicjatywe. Myslalam ze starszego faceta nie bawia gierki :) no.. ale pewnie zwyczajnie mnie olał i tyle na temat eh.. taki facet jak on wybiera, a nie stara sie hehe

Gość NIE ODZYWA SIEE
nie podoba mu sie moja nadwaga

Gość NIE ODZYWA SIEE
hah to wyzej to oczywiscie podszyw, dzieki za pobicie tematu :D

Gość NIE ODZYWA SIEE
hej to wyzej to podszyw nie odswiezajcie tematu

Gość NIE ODZYWA SIEE
nie..

Gość NIE ODZYWA SIEE
wiecie, tak jeszcze myslalam, ze moze napisze On cos na dobranoc, ze okaze sie, ze jednak byl zajety w ciagu dnia;) ehh poszlo... w zapomnienie;P a myslalam, ze randka byla udana xD

Gość Czy napisać...
Hej!!!Powiedzieć mi czy mogę spróbować napisać do takiego no kumplami przyjaciela pomimo że dziś nie odp???Ostatnio tak miałam że też nie odp ale.na drugi dzień już odp,a wtedy no miał.zapoerdziel...