Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASAKRA!!!!!

Kazalam mu sie zajac dzieckiem i zabralam mu komputer a on do mnie ;

Polecane posty

Gość MASAKRA!!!!!

'' Pierdol sie dziwko '' jestesmy malzenstwem a on do mnie takie teksty!! Mam dosc :( Chyba sie jutro od niego wyniose w pizdu...

o matko.... jak by mi mąż coś takiego powiedział to chyba rozwód

Gość Dyroton
wynieś się , najpierw oddaj dziwko kompa.

Faceci sa pojebani, każdy bez wyjątku! Mój też mnie dzisiaj wku!@#$:O

Gość MAX 22
Ale fajne życie rodzinne, tylko Wam pozazdrościć a kompa sprzedaj i kup sobie nagrodę pocieszenia. A tak poważnie za kogo wyszłas za maż jak teraz tak pięknie do Ciebie się zwraca to jak Cię nazwie za kilka lat?

Gość MASAKRA!!!!!
dyroton - ty jak nie masz nic do powiedzenia to wynocha stad, a tak dla twojej wiadomosci to komp jest moj :D ..wlasnie mam taki zamiar sie wyniesc, bo to juz nie 1 raz kiedy slysze od niego takie wyzwiska...!!!!

Gość MASAKRA!!!!!
Max22 , wlasnie sie teraz kurwa zastanawiam za kogo ja wyszlam i spiepszylam sobie zycie!

Ale frajer:O Do swojej starej pewnie tak mówił i mu został nawyk, nie przejmuj się cwelem.

Gość Hekcio Gonziu
Widziały gały co brały. HeHe założe się że mu przerwałaś rozgrywkę w sieci z jakąś napierdalanką w stylu UT albo QUAKE....spoko ochłonie troche i będzie git:classic_cool:

Gość MASAKRA!!!!!
Do swojej starej tez niema szacunku, to gdzie bedzie mial do zony...ĆWOK.

Gość Dyroton
miał rację, ja za przeszkadzanie mi w relaksie bym zamordował.

Gość Hekcio Gonziu
Bazinka,czy Kamil to twoje dziecko czy chłopak???

Gość gortozaur
Mam pytanie.A co robił na kompie jak mu go zabrałaś???

Gość MASAKRA!!!!!
Heekcio Gonziu, tak to fakt bo gral w Fife, ale to nie jest powod zeby mnie wyzywac, bez przesady...

Gość Grzegorz Kleszcz
a co to znaczy "kazałam'??? a co to znaczy "zabrałam'??? niewolnika masz DZiFFKO?? wcale mu się nie dziwię i postąpiłbym tak samo a wasze małżeństwo pojebana babo uznaj za "byłe"

Gość gortozaur
Moja Koleżanka ma takiego faceta który jak przyjdzie z roboty to tylko przed kompem siedzi i nawala:D:D:D:D....a ona sprząta,gotuje,dziedkiem się zajmuje i jeszcze pracuje też a jak mu raz zrobiła awanturę to wstał i powiedział...jak ci sie nie podoba to sie spakuje wywalam stąd a jak nie to zamknij ryj:D:D:D:D Nie wracała do tematu,widocznie jej jednak zalezy ale gosc nic nie robi....jest pod 30stke a gra w "rąbanie i zabijanie"w sieci.Uzaleznil sie a do tego w robocie tez juz ma przewalone bo zawala sprawy.

Gość Hekcio Gonziu
W FIFE??:D:D:D no tak to jasna sprawa:D:D

Gość MASAKRA!!!!!
Gortozaur - he he niezle. I co ona sobie nic z tego nie robi, ze on ja tak traktuje? Ja tez nie jestem wcale lepsza, ale ja przynajmniej widze problem ale ta twoja kolezanka chyba go nie widzi...:(

Gość doodododododod
buahahahahahahahahhahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gortozaur
Widzi:O:O Ona doskonale widzi powazny problem tylko przechodzi jednak nieco dłużej fazę tłmienia emocji....niedługo soię chyba jednak zbuntuje....No dobrze a co tobie da to,że mu kompa zabierzesz????

Gość są tu takie
KOMP JEST JEJ, TO MOŻE MU GO ZABRAĆ, FRAJERZE :D i nie ma niewolnika, tylko debila, którego nawet na komputer nie stać :D

Gość Halina___P
Witam!!! A co było dalej?To znaczy co zrobił potem jak juz to powiedzial...poszedl zajac sie dzieckiem???

Gość ddddddddddoooooodddddddddddd
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość MASAKRA!!!!!
Chociaz by nawet satysfakcje :P Zamiast grac moglby sie zajac dzieckiem!! Ja przy wszystkim zapierdzielam a to nie jest fajne, bo on tylko chodzi i rozrzuca smierdzace gacie i skarpety, bo wie ze wszystko po nim posprzatam, a gdzie czas dla siebie!!?

Gość MASAKRA!!!!!
Dzieckiem zjmuje sie aktualnie tesciowa.Dupek poszedł na piwo a ja siedze na kaffe i na pudlu....śledzę wydarzenia z wielkiego świata.No w końcu muszę jakoś odreagować kur.....tak??

Gość MASAKRA!!!!!
Halina____P , hej. Tak zajal sie potem dzieckiem. Ja wyszlam z domu bo musialam sie przewietrzyc a jak wrocilam to spal juz i corka tez.

Gość MASAKRA!!!!!
Założe kur....blokade administratora na komp....dam mu fife za te dziwke chamowi to popamięta.

Gość MASAKRA!!!!!
MASAKRA!!!!! Dzieckiem zjmuje sie aktualnie tesciowa.Dupek poszedł na piwo a ja siedze na kaffe i na pudlu....śledzę wydarzenia z wielkiego świata.No w końcu muszę jakoś odreagować kur.....tak?? PODSZYWY GRASUJA>.........!!!!

Gość pauza na piwo
to jakaś MASAKRA!!!:O:O

Gość MASAKRA!!!!!
MASAKRA!!!!! Założe kur....blokade administratora na komp....dam mu fife za te dziwke chamowi to popamięta. NASTEPNY PODSZYW