Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASAKRA!!!!!

Kazalam mu sie zajac dzieckiem i zabralam mu komputer a on do mnie ;

Polecane posty

Gość gfhfdjgbfyf
Grzegorz Kleszcz Hmmm tekst super.... troche racji masz. Tylko dlaczego jesteś aż taki wulgarny ? Babka ma problem ze sobą, bo zamiast pogadać, ze jej ciężko to wymierza swoją sprawiedliwość- którą uważa za słuszną, jak się okazje. To nie jest wystarczający powód by naruszać jej godność osobistą. Nie wiem czy wiesz ale takie teksty nie są miłe. Facet po wszystkim zajął się dzieckiem, położył spać, wiec nie może być aż taki straszny, zamiast oczekiwać można zacząć dawać od siebie...

Gość MASAKRA!!!!!
Proszek do prania - jak narazie postanowilam sie do niego nie odzywac. Jutro ma 1zmiane wiec jak wroci, moze mnie juz w domu nie bedzie? Mowisz tu o zranieniu, on nie jest swiadomy tego, ze mnie zranil. Zawsze jak cos zrobi nie tak, on nie widzi problemu! Taki to typ.. Nie wiem co mam robic. Dalam mu ostatnia szanse, mial sie zmienic a tu takie rzeczy.

Gość agnieszkaMD 217
Wiem cos o tym.Też mu niepozwoliłam grać i sprawa w sądzie!Co więcej on wytoczył równolegle z pozwem rozwodowym pozem o odszkodowanie czy tam zadośćuczynienie-podnosił w sądzie,że zabierając mu komputer nękałam go psychicznie i doprowadziłam do impotencji:O:OPojeb.

Gość Grzegorz Kleszcz
pokłuciła? choduj? o Jezu - to jakieś gimkupy udzielają typowej durnej aroganckiej bezczelnej i agresywnej POlce porad? do książek gówniary! a nie o facetach myśleć! :D

Gość Kwak Dżoanna
Agnieszka jakto impotencji???:O:O No nie!!!!!!A ja myślałam,że jak oni grają w te goowna to im od tego właśnie ochota odchodzi:O

Gość gfhfdjgbfyf
Grzegorz Kleszcz Smutno mi...

Jeżeli to była ju z (ostatnia) szansa to odejdź. Nie marnuj życia przy takim dupku. Możesz mieć kogoś wartościowszego, lub nawet mi się wydaje że bycie samym jest lepszą drogą..

Gość MASAKRA!!!!!
MAX 22 ja i tak juz dalam sobie wlezc na glowe niestety, nawet na takim przykladzie ze lubie sprzatac i on to wykorzystuje i rozwala wszystko gdzie popadnie,bo wie ze ja to po nim posprzatam,

Gość agnieszkaMD 217
Jak mu zabrałam kabel od kompa pierwszy raz to prawie mnie pobił....latał po domu i darł się,że na jakims serwerze przezemnie stracil autorytet bo nie "skasował tam kogoś"masakra!!!!

Gość MASAKRA!!!!!
Proszek do prania- wlasnie chyba tak zrobie.. (chyba?) mam problem ze stanowczoscią :(

Gość Grzegorz Kleszcz
do gfhfdjgbfyf Mówię wprost i bez ogródek gdyby powiedziała "proszę" zostawiłbym wszystko i zrobił gdyby powiedziała "czy mógłbyś" bo słowo 'Proszę" nie może jej przejśc przez usta - zostawiłbym dośc szybko i zrobił gdyby się przytuliła i powiedziała - Kochanie zaopiekuj się dzieckiem - jeszcze by nie skończyła mówić a już bym był przy małym NO ALE jeśli typowa durna, arogancka, bezczelna i agresywna POlka zaczyna od darcia mordy i wydawania rozkazów NIGDY w życiu bym placem nie ruszył

Gość ssssiiiooonnn
A ty proszek prukwo nie rozwalaj innym zwiazkow ok???

Gość MASAKRA!!!!!
agnieszkaMD 217 - twoj ex czy tam facet to podobny typ do mojego brata..Moj brat to kompletnie uzalezniony od komputera a dokladniej od Metina2. Dla ulepszenia swojej postaci wladowal w ta gre juz pare stow, nie wiem jak tak mozna :D

Gość co za dupek
Dziewczyno, jest zasada, jeżeli tak naprawdę nie masz zamiaru się rozstać z mężem nie używaj słów jak: daję Ci ostatnią szansę, zobaczysz zostawię Ciebie, odejdę i takie tam. Nie robisz tego co mu obiecujesz a on wychodzi z założenia, że obiecanki to cacanki. Zatem znajdź na niego inny sposób, może własnie jakieś wspólne zainteresowania, może wróćcie do początków, co Was w sobie zafascynowało, co Was połączyło. Zresztą czasami dobre winko, a może nawet piwko może zrobić cuda.

Gość Neo Man3000
MASAKRA!!!Ja to Cię kompletnie nie czaje kobieto.O co Ci chodzi??????? Zamiast sama się podpiąć pod kompa i zagrać z nim to mu zabierasz???Naucz się grać!!Rób save"y albo chittuj...obojetnie ale normalnie kuffa od razu ban na kompa????:O:O :classic_cool:

Gość MASAKRA!!!!!
proszek nie jest zadna prukwa tylko dobrze mi radzi. zadna kobieta nie powinna byc tak traktowana jak mnie dzisiaj potraktowal wlasny maz, poza tym to nie jest jedyny powod dlaczego mialabym od niego odejsc

Albo masz nienormalnego faceta, albo zdarzało sie juz wczesniej, ze Ty tez go wyzywalas. Jak dlugo ze soba jestescie?

Gość gfhfdjgbfyf
Grzegorz Kleszcz Nie wiem dlaczego, ale bardzo podoba mi się Twoje podejście!!! Teraz zauważam, autorka nie widzi w sobie żadnej winy ale to wciąż za mało by ją obrażać. Dlaczego nie zastosujesz swojej polityki właśnie teraz? Pokaż klasę na którą nigdy nie będzie stać tej Polki... Babki już tak mają, dojrzewają ( lub nie) od warstwy uczuciowej kończąc na zmysłowej, może u autorki nie doszło nawet do warstwy uczuciowej... hehehe

Gość gfhfdjgbfyf
chciałabym mieć kleszcza w tyłku👄

Gość neo kid_
Noe Man dokładnie!!Niech żyjom gry komputerowe!!!Yes!!!

Gość MAN real
napisze krótko....gdyby mi ktos przerwal partyjkę to zrobilbym mu przerwe na papierosa w uzębieniu:classic_cool:

Gość MASAKRA!!!!!
co za dupek - tak ja wiem o tym. napisze jeszcze cos innego. moj maz ostatnimi tygodniami wogole nie zajmowal sie dzieckiem, codziennie pil , robil mi awantury, wtedy wyzywal gorzej niz dzisiaj. Powiedzialam DOSC! Wyprowadzilam sie do rodzicow!! Siedzialam tam przez tydzien ale glupia wrocilam postanowilam mu dac ostatnia szanse. Odkad wrocilam byl jak aniolek, przestal pic, teksty typu, kochanie aniolku misiu perlo itp do dzisiaj az mu zabralam komputer bo to jest do pewnego momentu, taka moja cierpliwosc dziecko placze ja zajeta myciem garow a on przy komputerze zamiast sie nia zajac, nie wkurwiajace? Jak wrocilam mialam postanowione, jeden jego blad i wracam do rodzicow jego zmiana nie trwala dlugo tydzien i 3 normalnie MASAKRA, teraz musze byc stanowcza i jutro sie od niego wyprowadze!! Neo Man3000 - mam inne obowiazki jak granie w jakies glupie gierki

Gość gfhfdjgbfyf
Hmmm, podszywa marna i banana, nie prowokująca :)

Gość MAN real
w razie co to napinacze jestem na czeskim serwerze w UT2007 a potem przechodze na amerykanski bo nocom tylko tam nie spiom:classic_cool:

Gość MAX 22
Grzegorz Kleszcz- Ty chlopie musisz się tak nieładnie dowartościować wypowiadajac się wulgarnie i bez sensu. Zadna dziewczyna Cię nie zechce i wiesz co Ci pozostanie. Opanuj się i zacznij używać rozumu a nie tego co masz w rozporku.

Gość MAN real
gfhfdjgbfyf Hmmm, podszywa marna i banana, nie prowokująca banana???????:classic_cool: A jednak...podziałało na ciebie:classic_cool: głodnemju bananna myśli:classic_cool:

Gość Grzegorz Kleszcz
droga gfhfdjgbfyf! ja po prostu rozumiem tego faceta bo autorka o tym (OCZYWIŚCIE) nie wspomina, ale zapewne 90 % rozmów jakie "inicjuje" z tym nieszczęśnikiem polegają na a/ pretensjach b/ zarzutach c/ wydzieraniu mordy d/ zakazywaniu e/ rozkazywaniu f/ lamentowaniu więc facet nie wtrzymał - ale zajął się dzieckiem bo widać, dziecko kocha ale tę typową, durną etc POlkę zostawi!

Gość gfhfdjgbfyf
Zwykła literówka.

Gość spr und potw yo
do Max22-G.Kleszcz miał niedawno na forum swój coming out. On nie gustuje w kobietach tylko w Szympansicach:classic_cool: Nie słyszałeś???:classic_cool: