Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASAKRA!!!!!

Kazalam mu sie zajac dzieckiem i zabralam mu komputer a on do mnie ;

Polecane posty

Gość pauza na piwo
to jakaś MASAKRA!!! Żeby dorosłemu mężczyżnie nawet w fife nie dac pograć...:O:O oj wstydź się kobieto.

Gość Grzegorz Kleszcz
mówię ci dzifffko (typowa durna, arogancka, bezczelna i agresywna POlko) że KAZAĆ to możesz swojemu kotu a nie dorosłemu mężczyźnie znasz takie słowo (typowa durna, arogancka, bezczelna i agresywna POlko) jak "proszę" no nie ! takie słowa (typowym durnym, aroganckim, bezczelnym i agresywnym POlkom) przez wiecznie zaciśnięte z wściekłości mordy nie przejdą on cię zostawi kretynko będziesz sobie wydawać rozkazy do swojego kompa na kanapie :D

Gość lasia
moi drodzy pomóżcie! :) jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos ;) temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#show nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj") dzięki wszystkim, którzy wsparli amatorkę fotografii ;)

Gość pauza na piwo
lasia bujaj wory:classic_cool:

Gość ale tematttt
hahahahahaha k. leje normalnie nie moge już:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość MASAKRA!!!!!
Grzegorz Kleszcz - Kretynem to jestes ty :) Predzej ja go zostawie dupku :) Wynocha z mojego topiku

Gość Anabellla
Zabierzmy naszym chłopom komputery w trosce o prawidłowy rozwój relacji międzyludzkich w rodzinie:classic_cool:!!!!!!!!

Gość prawdziwa masakra
co za kutafon

Gość Dj Barrack
WOW to Ci pojechał tekstem na ostro:O:O I co ???Zdissowałaś go????:classic_cool:

Gość Grzegorz Kleszcz
ale MASAKRA typowa durna, arogancka, bezczelna i agresywna POlka nie rozumie takiej prostej sprawy, że jak mężczyzna ją kocha to zrobi wszystko!! czego ona będzie chciała O ILE nie bedzie na niego wydzierać mordy, rozkazywać mu i zakazywać, zarzucać pretensjami i "walczyć" z nim no ale (typowa durna, arogancka, bezczelna i agresywna) POlka nie poprosi, nie przeprosi, nie okaże szacunku - ona ROZKAŻE i ZABIERZE bo to jej! (mam wrażenie, że gdyby on zaczął wyliczać co jest jego typowa durna, arogancka, bezczelna i agresywna POlka musiałaby zabrać kompa i z płaczem wybiec z domu) Boże - te POlki (tdaba) :D

Gość co za dupek
że każdy grześ to prostak i cham. Zamknij cwelu ryja.

Gość MASAKRA!!!!!
Anabellla - ooooooooo taaaaaak! Jestem za! Co ten internet i glupie gierki potrafia zrobic z facetem :/

Gość prof Yodell
A oto jest dowód...kolejny dowód na to,że gry komputerowe podnoszą poziom agresji!!!!! :classic_cool:

Gość co za dupek
że co proszę, jaki szacunek. Chyba prosisz się w ryja jak nic.

Gość Grzegorz Kleszcz
typowa durna, arogancka, bezczelna i agresywna POlko o jakze słusznym nicku MASAKRA! - sprzedaj ten komp bo ci na rozprawę rozwodową nie wystarczy :D

Gość MASAKRA!!!!!
Proszek do prania ,bylby normalny temat ale jak widac sa tu ludzie zbyt pojebani zeby normalnie pogadac.

Gość Grzegorz Kleszcz
co tam brzęczysz dodatku do piiizdy?? w ryja chcesz? :D nic z tego - z mordy ci jedzie

Gość ozzzzy g
Proszek do prania Myślałam że jakiś normalny temat, opisujący jakiś problem.. A tu jak widze wtargneła patologia Tak.Patologia wtargnęła na wątek postem z 21:56 i nazywa się "Proszek do prania":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość co za dupek
do Masakra!!!!! Dziewczyno a Ty się nie dawaj.

Gość Dr Yodell
tylko patrzeć jak ten Nygus rzuci się do bicia Ciebie tylko dlatego,że przerwałaś mu runde "w strzelanego na platformie w kosmosie":classic_cool::classic_cool:

Gość MASAKRA!!!!!
Ludzie ogarnijcie sie... Pogadam z wami normalnie czy raczej nie? Chcialam sie poradzic a tu jakies nienormalne ludziska wypisuja, typu Grzegorz Kleszcz, proponuje na niego nie zwracac uwagi.

Gość co za dupek
do Grzesia No wiesz, tego to nie możesz być pewien, ale ja z kolei jestem na 100% pewna, że mam doczynienie z IDIOTĄ.

Gość Anabellla
MASAKRA!!! Kochana Jestem z Tobą!!!🌻 Już niejednej zapracowanej kobiecie net i kompy życie rozwaliły.Rozwaliły robiąć watę z mózgu ich partnerom-masakra!!!

Gość agnieszkaMD 217
Właśnie zaczął się koniec twego małżeństwa. Gratulacje!

MASAKRA, możemy pogadać nie patrząc na ich durne wypowiedzi.. Nie wiem, ale jakby mnie mąż coś takiego powiedział to stałabym się ostrożna. Napewno bym się pokłuciła i dała do zrozumienia że mnie zranił. Nie ma szacunku do ciebie..

Gość MASAKRA!!!!!
co za dupek - ale ja sie nie daje, tylko poprostu ktos musi byc madrzejszy i ustapic :) Ja leje na takich typow!!!

Gość MAX 22
Nie słuchaj tych dupkow tylko zrób porzadek w swoim małżeństwie , macie dziecko a to już powazne zycie, ojciec laski nie robi zajmując się dzieckiem bo Ty na brak zajęć napewno nie narzekasz. Pamiętaj jak sobie pozwolisz na początku malżenstwa wleżc na głowę to masz przechlapane. I nie choduj w domu lenia bo z takiego nie będziesz ani Ty miala pozytku ani dziecko.

Gość co za dupek
do Masakra!!!!! Jasne, mądrzejszy zawsze ustapi, tylko ile i czy to przyniesie dobry skutek.

Gość Grzegorz Kleszcz
:D:D:D no i co typowe durne, aroganckie, bezczelne i agresywne POlki? zwieracze nie wytrzymały? :D miało być tak pięknie i solidarnie a znów się okazało że jesteście zwykłymi szmatami :D