Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawełekcc

Kobiety lecą na pakerów :/

Polecane posty

a teraz możesz mieć dziewczynę, jedną której będziesz ufał, dzielił sie smutkami i radościami :) Wniosek jest jeden i z wiekiem zrozumiesz co w życiu jest najważniejsze, młody jestes to możesz z niewiedzy korzystać.

Zycie mam tylko jedno , poki co nie zanosi sie na wynalazienie leku na zycie wieczne wiec zamknij paszcze :O Smutki i radosci ? hahaha daruj sobie takie texty, nie mam potrzeby ufac komus, licze tylko na siebie ,dostalem juz po dupie

A przepraszam autorze, nie napisałam, że zwracam się do paranoika. Przyznawałam już się do gorszych rzeczy (a może i nie? cholera wie co ten żelek/żelkowa napisał/a). Mój nick to także bodajże Przystojniaczek nie, jakoś inaczej to było, nie pamiętam. A także Z każdym dniem..., chyba też pod Tego ostatniego niedziela mnie podłączano, i pod Kinky reggae. I jakieś tam jeszcze Ty i gdzie ja Ci "offermuś" napisałam? ALe spoko, szukaj może czegoś nowego się dowiesz🖐️

Gość zlossssssssssssssnica
taaaa jasne, kobiety to same zło, patrzą na facetów TYLKO z kasą, wyglądem, na pakerów, na facetem z mercedesem. na facetów co ich zwodzi, na karierowiczów. ale zauważ ,że ci brudni gnojkowie co robią kostki brukowe też mają żony czy tam szambiarze. głupie tępe gnojki z poniektórych facetów co mają jakąś patologiczną mentalność ... zmieńcie nastawienie bo inaczej dalej będziecie smęcić tu na kafe.

💤 niektorzy uwazaja tez, ze biblia to prawdziwa ksiązka ,a ja sie podcieram nią kiedy papier sie konczy 🖐️

ty sie chyba zle z rana czujesz. to oczywiste, ze kobiety lubia popatrzec i zachwycac sie dobrze wygladajacymi facetami, tak jak mezczyzni lubieja popatrzec na atrakcyjne kobiety. i co w tym zlego? sam masz wymagania, z opisu wnioskowac mozna tylko, ze uroda nie grzeszysz, wiec bierz, co jest i nie wybrzydzaj. :o

zlossssssssssssssnica - tylko zobacz jakie mają kobiety ci budowlańcy . Najczesciej nie mają wcale , siedzą pod sklepem i piją browara 🖐️ Zajebista kobieta nie spojrzy na byle jakiego faceta wspomnialem o tym durnym programie na czwórce, ta cipa az wzdychała kiedy mowila o wioślarzach ,takie silne ramiona,rece kurva :O Myslisz ,ze modelka pokazala by sie z robolem ? Albo jakims patyczakiem jak ja?

biblia to prawdziwa książka, no chyba że wydawca coś odjebie :P I do tego bardzo ciekawa :) troszk.ę szacunku bo dla niektórych ludzi to swieta księga

pocaluj mnie w dupe pisalem o tym chyba dwa dni temu Dlaczego święta? Gdyby ktos cos podobnego napisal w Grecji to Zeus i Atena byliby Jezusami :O

patrzaj chłopaczku, sa wyjątki wiec nie sprowadzaj wszystkich do jednego bagna. ja jestem atrakcyjna i co ? patrze tylko na przystojniaków ? nie. w każdym można zobaczyć to coś, choć nie powiem ,że wolę jakiś tam umieśnionych niż chuderlaków, ale ja nie o tym. ale zamiast narzekac to można przecież poprawić swoją kondycję, rzeźbę i przybliżyć się do tych twoich ideałów wioślarskich co to narzekasz,że laski leca na takich. sztangle w łapy i jaaaaaza !

no i patrz jak miło i przyjemnie a nie pieprzysz głupoty :)

Gość kjfjfjfjjfjfjf
chyba na paczke koksu ?:D

koniec pieprzenia, zamknąć temat ! :)

Święta dla ludzi wierzących :) szacunek sie należy, to że go nie masz świadczy tylko o ograniczonym światopooglądzie i o niedojrzałości emocjonalnej. Mitologia tey kiedyś była świeta ksiega dla ludzi z innej epoki :) i także jest bardzo ciekawa.

Gość edzio listonosz
a ja ma m chłocze 38 lat 180cm wzrostu 97kg wagi nie jestem sportowcem nosze okulary i dziewczyny mnie nadal lubią przestań pieprzyć o jakichś koksach . Idź do klubu zagadaj z jakąś kobieta a nie dupe zwracasz na kafe

Bez boga nie potraficie zyc , musicie w cos wierzyc ,inaczej byscie kopnęli w kalendarz jeszcze za zycia :O Kiedys bylem wierzacy , boga nie ma ,gdyby byl to by mi pomógl ,modlilem sie i co mi z tego przyszlo ?

edzio listonosz - wypchaj sie z takimi radami moja pewnosc siebie rowna sie ZERO , pojde do jakiegos klubu i co ? Stanę jak osioł ? Kiedys bylem w liceum z dwoma kolegami ,oni sie bawili , ja zostalem sam jak debil ,wyszedlem po godzinie 🖐️

i na tym opiera sie wiara, na braku dowodów. Pewnie modliłes sie o jakieś pierdoły więc nie dziw sie że bóg ma to w dupie. Pomódl sie o coś szlachetnego a nie tylko o sobie myśłisz :O Bóg jest, a może go nie ma. Nie wiemy tego na pewno :)

Gość nienachalna ona
Prawiczek bez wiary podobno dostał prace w srode? To prawda?