Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzz155

12 dni po stosunku.. czy mozliwe ze wyjdzie pozytywnie??

Polecane posty

Gość buzz155

witam dziewczymy mam pytanie jestem 12 dni po stosunku i jestem ciekawa czy gdybym zrobila test ciazowy to czy by wyszlo ze jestem w ciazy??

wiesz, po tygodniu mniej wiecej można już zrobić, ale musi byc to rano, wtedy wynik bedzie bardziej wiarygodny. Ale ogolnie lepiej poczekac do okresu :) i wtedy zaczac myslec :)

Gość buzz155
a jak sprawdzilam w kalendarzyku dni plodnych kiedy sa najwieksze szanse poczecia to wyszlo ze 5.06 wiec kochalam sie z mezem 3.06 i 4.06 i jeszcze kilka dni przed

Gość nie dodałeś/aś że natychmiast
no to doczekaj do tej niedzieli i jak okres się nie pojawi to wtedy rób test. Dwa dni cię nie zbawią:)

Gość buzz155
znajac zycie i tak wyjdzie negatywny ... staram sie juz 4 miesiace

Gość mikamikamikamika
Ja sprawdzam na teście strumieniowym BOBO-TEST. Na opakowaniu jest napisane, że wykrywa 2-dniową ciążę. Oczywiście trzeba w to wliczyć czas "podróży" zapłodnionej komórki jajowodami czyli jakieś 5 dni. 12 dni po stosunku spokojnie możesz robić ale z porannego moczu. Ja będę robić jutro bo dzisiaj się zgapiłam:) Może wyjdzie pozytywny:)

Gość buzz155
zrobilam wczoraj bobo test i wyszla mi jedna gruba kreska i druga taka bardzo bardzo bardzo slaba a dzis zrobilam rano z innej firmy i wyszla tylko jedna kreska wiec nie wiem co o tym myslec

Gość buzz155
dobra to poczekam do niedzieli ... a do tego juz od tygodnia boli mnie w podbrzuszu .. ale to moze na okres.. i kreci mi sie lekko w glowie tak jak bym miala anemie

Gość mikamikamikamika
ja też mam objawy ale boję się, że to moja psychika tak zadziałała. Mam podwyższoną temperaturę 37.1 i też mnie pobolewało w podbrzuszu. Do tego mam prawie pewność, że miałam owulację bo czułam kłucie w jajniku, w dniu kiedy się jej spodziewałam.

Gość buzz155
no tez tak mialam ale boje sie ze wyjdzie mi tylko jedna kreska... a ja tez mam 37.1 i zastanawiam sie czy to oznacza ciaze...

Gość mikamikamikamika
no właśnie ja czytałam, że przez 2-3 tyg od zapłodnienia temperatura może wynosić 37-37.2

Gość mikamikamikamika
37-37.5*

Gość buzz155
zobacze w sobote lub w niedziele.. abym nie dostala okresu..

Gość mikamikamikamika
napisz jak wyszedł test, jestem ciekawa:)

Gość buzz155
ok to bede czekac a ty kiedy spodziewasz sie okresu

Gość ola155
o to jeszcze tylko dwa dni... no trzymam kciuki

Gość mikamikamikamika
a masz coś takiego, że wchodzisz na strony poświęcone ciąży i opiece nad noworodkiem? Bo ja jak tylko pomyślałam, że może zaczęlibyśmy się starać to wszystko czytam żeby się upewnić czy to na pewno dobry krok:)

Gość ola155
ja jestem pewna ze to dobry krok... dziecko to najwiekszy skarb na swiecie.. nawet jezeli mialabym wychowywac je sama.. zawsze bede miala do kogo sie przytulic .. bede cale zycie slyszec MAMO KOCHAM CIE..

Gość ola155
i nawet mnie nie przeraza to ze dzieci choruja ze trzeba o nie dbac pilnowac byc przy nich caly czas zeby nic sie nie stalo

Gość mikamikamikamika
ja jestem trochę przerażona tym wszystkim bo jeśli jestem w ciąży to będzie to moje pierwsze dziecko:) Bardziej się zastanawialiśmy czy nie poczekać jeszcze trochę bo na dziecko to byliśmy zdecydowani ale wiadomo teoria teorią a praktyka praktyką:)

Gość ola155
a tam gadasz:)))) i tak kiedys to nastapi i bedziesz musiala przez to przejsc... tak jak ja i kazda inna kobieta...

Gość mikamikamikamika
wiem:) może faktycznie lepiej wcześniej niż później, bo w razie problemów jest więcej czasu na interwencję

Gość ola155
oczywiscie a ile maz lat jezeli mozna spytac,... ja mam 24

Gość mikamikamikamika
23, dla tego się zastanawialiśmy czy sobie trochę życia nie poużywać ale z drugiej strony mój facet ma 28 a oni też mają jakiś termin przydatności:P

Gość ola155
a moj ma 27 ... bawic tez sie mozna jak dziecko jest:))) zawsze mozna podrzucic do dziedkow:)))

Gość mikamikamikamika
moi rodzice i przyszli teściowie to powariowaliby ze szczęścia. Mój facet jest jedynakiem a że dobiega trzydziestki to mu ciągle suszą głowę o wnuka. Moi rodzice to samo, mam brata ale jemu się nie zapowiada na rychłe ojcostwo więc ode mnie będą mieć pierwszego wnuka. Babcie to by się pozabijały w walce o to, która ma się dzieckiem zająć:)

Gość ola155
no to widzisz ... bedzie dobrze a nawet bardzo dobrze .. wiec teraz tylko ostre wyczekiwanie na pierwsze oznaki ciazy... jeju ja juz bym chciala zobaczyc te dwie kreseczki... moj facet juz tez tak sie nie moze doczekac...

Gość mikamikamikamika
mój to obgryza paznokcie ze zdenerwowania, jak tak na niego patrzę to najchętniej wziął by ten test i sam go zrobił:D trochę się wkurzył jak dzisiaj o tym teście zapomniałam:)

Gość ola155
no ja sie boje ze jak moj zobaczy na tescie tylko jedna kreseczke to bedzie zly smutny i cholera wie co jeszcze ... ja sama oszaleje wtedy ...

mikamikamikamika a ile dni jestes po stosunku ?ja 11 .Kochalismy sie w 11dc a cykle mam 26dniowe