Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE TO WCALE

CZY HOMOSEKSUALIZM MOZNA ODZIEDZICZYC?

Polecane posty

Gość ooooooooooooooooooohhg
A czemu prowadziłeś taki ascetyczny tryb życia?

Matka mnie krotko trzymała :O Nie pozwalała na nic, moglem kolegować się tylko z podobnymi do mnie.

Dalej z nią mieszkasz? Jeśli naprawdę chcesz zmienić swoje życie, wyprowadź się jak najszybciej. Inaczej prawdopodobieństwo podzielenia losu offermy wzrasta dramatycznie :classic_cool:

Grzeczny Pawełek :D

Gość jezdem szalonnna
Offerma to juz przegrany czlowiek , kazdy prawiczek powinien jak najszybciiej uwolic sie od rodziców :O Prawiczek bez wiary podobno dostał prace ,to prawda? Opisywal ,ze byl z szefem na piwie i przyznal mu sie ,ze jest dziwakiem ,a szef uznal go za geja : D

Wiara jest nieuleczalny, tak samo Faith i Offerma. Dla nich nie ma już ratunku. Ale Pawełek moim skromnym całkiem nieźle rokuje :D

Gość jezdem szalonnna
Faith ma powazne schorzenie , wierze mu ze jest dobrym czlowiekiem ,ale lekko ograniczonym umyslowo :O Gdy czytam duet Wiary + NB mam ochotę sie pociąć ,dwa depresyjne charaktery Cream to samo... zdał w ogole mature ? Bo cos gadal ,ze w dzisiejszych czasach wyksztalcenie nie jest potrzebne...to dziwne,bo ciągle roznosi ulotki z Real'a

NB to ta podstarzała anoreksja wiecznie skarżąca się, że jest za gruba?

Cream nie ma matury :classic_cool: A Faith wymaga silnych psychotropów- zwyczajnie stanowi zagrożenie dla społeczeństwa :O

Gość jezdem szalonnna
Tak ,to ona ;) miła osoba ,ale...potrafi czlowiekowi popsuc humor... kogo my tu jeszcze mamy? Korjonos - przegral zycie na calej linii, siedzi w malje miejscowosci i narzeka na kiepskie ,głodowe zarobki IMO - nie wiem co to za typ ,ciągle bluzga i gada o cyckach BLE BLE - zamiast ruszyc dupe powiela te same tematy :/ Darker - nie lubie go ,ale ma szanse na normalne zycie Brzydki niski beznadziejny vel/ Prawiczek i kropka - powaznie zaburzony czlowiek , pisal na kilkudziesiecy forach ,chyba wszystkich kobiecych w PL :O Byl jeszcze Mystery - przyszły prawnik , ale od marca zniknąl... wiecej prawików nie znam..

Jest jeszcze Noxelia, zdiagnozowana schizofreniczka mająca urojenia i opisująca coraz to bardziej wymyślne historie. Wierzy, że jest wampirem. jest kilka nudnych kur domowych: Czizas, Ike, Brum i jeszcze jedna, której nicka nie spamiętałam. Siedzą tu na okrągło.

a z prawików- Stev (alter ego Faitha), "spokojny" prawiczek miotający przekleństwami na prawo i lewo :D

Gość jezdem szalonnna
jest jeszcze Regres - kobiecy mężczyzna ,ktory podobno siedzi tu kilka lat ... :D Pamietam ,gdy Cream wklejal fotki klaty,brzucha i ciagle zadawal te same pytania czy jestem chudy? Ile powinien wazyc facet? Ile powinien miec w pasie? ;D

Regres- rzekomo zaręczony, przygotowuje się do rzekomego ślubu :classic_cool: ach ci nieudacznicy :D BTW, ładnieśmy rozwalili prowokację autorki.

Gość jezdem szalonnna
To forum to zbieranina pomyleńców :O Podałam adres w pracy znajomym ,wszyscy mają ubaw :D Zapomnielismy o Egoist*31 ;) i Jennifer1987 - nie wiem czy ktos ja jeszcze pamięta ,chwalila się bogatym facetem ,domem pod Warszawą z basenem ,kremami z żółwia za 1000zł i Lexusem :O

Taa, Jennifer i te jej kremy za 1000zł przy taniej meblościance i odrapanych futrynach w bidnym bloku na równie bidnym blokowisku :classic_cool: Egoist- nawet śmieszny projekt :P Jest jeszcze Ja pani wasza- dawna 83: średnio przystojna dziunia mająca się za ósmy cud świata :D

Gość jezdem szalonnna
Krystian / vel Sedes , prodżekt z f23 ten od tematów : Moj ojciec mnie w nocy macał Wujek mnie zgwałcil nie wiem jak życ Wysrałam dziecko Podcieram się biblią itp :D

:D :D lubię te tematy :classic_cool:

Gość jezdem szalonnna
Jeden z naszych prawiczków chce sie poddac tez operacji plastycznej :) ktos wspomnial ,ze jeden z nich pisal na BeautywPolsce i Wizazu( dzial chirurgia) wysylal nawet fotki ,wspominal ze pisze na kafe , chcial poprawiac nos,brode,policzki i cos jeszcze :O Nikt nie potrafigo zidentyfikowac:( Tylko Cream i Faith pokazywali swoje fotełe :(

Nawet zylion operacji nie zmieni spaczonego charakteru :classic_cool: Nasi radykalni prawiczkowie powinni mieć tę świadomość.

"CZY HOMOSEKSUALIZM MOZNA ODZIEDZICZYC?" Tylko i wyłącznie jeśli testament zostal prawidłowo spisany.

Gość ALE TO WCALE---nie
🖐️