Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zona00

Jego obojętność

Polecane posty

Gość smutna zona00

jesteśmy razem 4 lata mamy rocznego synka.. mój mąz stał się obojętny bardzo mnie to boli oschły nie czuły..praktycznie mijamy się ciągle nie spędzamy ze sobą czasu. muszę go prosić zeby wstał z łózka ciągle tylko lezy śpi i ma pretensje ze po co on niby ma wstawać ?? jak go o coś poproszę tez albo zapomni albo mówi "potem " ciągle telewizja komputer... nie pamiętam kiedy ostatni raz gdzieś wychodziliśmy... na spacery z dzieckiem równiez sama zawsze znajdzie jakieś zajęcie . staram się dla niego ładnie wyglądać dbam o siebie ostatnio kupiłam sobie sukienkę to rzucił tylko ładna a widzę jak wpatruje się w inne kobiety... w nocy to samo rzadko się kochamy jak jemu się zachce a przewaznie odwróci się i zaraz zasypia...ehh:( płakać mi się chcę tak mnie to dobija ..nie wiem jak mam to zmienić czuję się nie kochana samotna..

Gość smutna zona00
jest tu ktoś kto ma podobny problem?:(

Gość smutna zona00
//////???????

Czy przedtem maz mial jakies zainteresowania, pasje ktore poszly w odstawke? Czy dawniej cieszyly go rzeczy, na ktore teraz nie zwraca uwagi? Bo takie zobojetnienie i spanie calymi dniami moze byc objawem chorobowym. Probowalas z nim o tym porozmawiac? Moze jakis wspolny wypad np. na weekend, zebyscie mogli razem spedzic czas poza domem i odstresowac sie?

Gość wszyscy sa tacy sami
ja mam to samo.. niby na kazdym kroku mówi mi że mnie kocha, ale to tylko słowa :( nie jest tak jak kiedyś, nie zauważa mnie, mojego stroju, wyglądu - a dbam o siebie. W ogóle nie czuje się przy nim jak jego wyjatkowa kobieta, tylko jak matka jego dzieci, na ulicy ogląda się za innymi, wpatruje w dekolt a jak mu zwróce uwage to twierdzi,że kocha mnie i tylko mnie........

Gość smutna zona00
bardzo mi źle.. on tez mówi ze kocha a robi zupełnie co innego

Gość Agaaa_xb
oj tam, mi po prostu przestało już dawno to przeszkadzać. Wiem ze mnie kocha, nie zdradza i luż, nie mam potrzeby żeby na nim wisieć

Gość smutna zona00
na lato kupiłam sobie fajne klapki marki kuboota i tylko spojrzał, uśmiechnął się, powiedział, że ładne i gdzieś poszedł... :(

Gość eh ciezko i lekko mi
ja podobnie mialam po roku,bez dziecka,wiec co mam powiedziec

Gość ddrbfdndtntyn
jedyne rozwiazanie: lec szybko po ksiazke' dlaczego mezczyzni kochaja zolzy'. Zastosuj podane w niej rady. Po drugie, jesli bedziesz domagac sie jego milosc,i on bedzie dawal ci jej coraz mniej. Zacznij dbac o siebie, ale dla siebie a nie dla meza. Przestan byctylko matka i zona. Wyobrazaj sobie ze nie masz faceta i chcesz jakiegos poderwac. Maz musi poczuc ze nie jestes mu dana raz na zawsze, ze mozesz sie ciagle podobac i ktos moze chciec cie poderwac. Badz dla meza mila i slodka ale trzymaj go na dystans. Wystroj sie i ladnie wypachnij i powiedz ze idziesz na spotkanie z kolezanka. itd itd. Tyle juz bylo tych topikow...