Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka.koza...

Ja jestem brzydka ! Nie mam szans na miłość , nie mam nawet koleżanek :(

Polecane posty

Gość gość
Brzydkie baby to wredne i zawistne stworzenia, do tego zazwyczaj są tępe.

Gość gość
fryzura, ciuchy.....to mi nie pomoze, tylko operacja chociaz ja musialabym cala twarz operowac

Gość Brzydulaa ula
Wiecej wiary w siebie :) :) Obejrzyjcie sobie jakiś program metamorfozy i bedziecie w szoku jak wiele daje odpowiednie ciecie, dobrze dobrany kolor włosów , makijaż i ciuchy dobrane do figury . Osobiście znam dziewczynę niezbyt ciekawą wizualnie ale jak poszła do solarium, farbnęła się na czarno i zaczeła malować oraz odpowiednio ubierać to była nie do poznania...jak zupełnie inna osoba.,,,,, Każda kobieta jak o siebie zadba może być atrakcyjna i nie trzeba operacji plastycznej Tutaj przykład jak wiele daje makijaz i zmiana fryzury ...

Gość Brzydulaa ula
kurcze nie mogę wkleić linka :((((( ale proponuje wam poogladać filmiki na youtube ....

Gość Brzydulaa ula
WYCZESANA ZMIANA - Logopeda Agnieszka No obejrzyjście sobie ... raczej ona nie jest ładna

Gość tannoy
mi się podobają tylko naprawdę atrakcyjne kobiety, śliczne, piękne, seksowne, ponętne, podniecające. nie jestem związany z nimi żadnymi planami, kalkulacjami, jedynie marzeniami, dlatego moje uczucia wobec nich są prawdziwe. jakbym miał brać pod uwagę tylko te które chciałyby ze mną być to bym musiał zaniżyć wymagania i udawać że mi się naprawdę podobają a przeciętniary i ładnawe dziewczyny to ja mam w czterech literach

Gość Brzydulaa ula
Oczywiście każdy ma inny gust i każdemu co innego się podoba. Znam panów co tylko biora pod uwagę urode typu hmm bardzo rzucającą się w oczy na ulicy i ok ...Ja sama nie spełniam takich wymagań ale to nie znaczy, że jestem na przegranej pozycji... po prostu nie pasuje temu typowi mężczyzn Jednak jest wiele panów co wiażą się ze zwykłymi ale zadbanymi dziewczynami .... Po prostu nie nalezy sobie wmawiać: jestem brzydka i nikt mnie nigdy nie zechce ... Trochę sie postarac i o siebie zadbać i już ktoś miły się wokół was zakręci .. ;-)))

Gość gość
,,mi się podobają tylko naprawdę atrakcyjne kobiety, śliczne, piękne, seksowne, ponętne, podniecające. nie jestem związany z nimi żadnymi planami, kalkulacjami, jedynie marzeniami, dlatego moje uczucia wobec nich są prawdziwe. jakbym miał brać pod uwagę tylko te które chciałyby ze mną być to bym musiał zaniżyć wymagania i udawać że mi się naprawdę podobają a przeciętniary i ładnawe dziewczyny to ja mam w czterech literach" - brawo za szczerą wypowiedź. Najlepsze jest to, że tak myśli dobre 90% facetów, ale że w koncu fioot dopomina się o swoje, to biorą sobie taką ,,ni w pięć, ni w dziesięć", byle było co zaroochać. Cudownie, po prostu cudownie.

Gość gość
,,Brzydkie baby to wredne i zawistne stworzenia, do tego zazwyczaj są tępe." - typowe, doprawdy typowe. Aż boję się szacować ile procent ludzi (a raczej zwierząt udających ludzi) myśli w ten sposób...

Gość Brzydulaa ula
"Najlepsze jest to, że tak myśli dobre 90% facetów, ale że w koncu fioot dopomina się o swoje, to biorą sobie taką ,,ni w pięć, ni w dziesięć", byle było co zaroochać. " No to nie wiem na jakich facetów trafiam ... :D Zwłaszcza, że na wstępie oznajmiam że czekam do ślubu z seksem, to czemu o mnie jeszcze zabiegają to jakiś niezrozumiały fenomen, gdy wokoło jest pełno kobiet co nie mają az takich surowych kryterii :D Może instykt łowcy się odzywa ?... a może sa jeszcze męzczyźni co nie kierują się zwierzęcym popedem ? ;)

Gość tannoy
trofeum z dziewicy to zawsze coś

Gość Brzydulaa ula
:D :D :D

Gość gość
Znam wielu naprawdę brzydkich ludzi, którzy są w szczęśliwych związkach. Partnerzy też zazwyczaj nie są szczególnie piękni, ale bywają też wyjątki. Tak więc myślę, że każdy ma szansę na miłość. A jeżeli chodzi o przyjaźń, to wygląd jest chyba ostatnią rzeczą, na którą zwraca się uwagę.

Gość Brzydulaa ula
Oczywiście .. a ja zauwazyłam, że najczęściej parują się osoby niesamowicie do siebie poodbne....

Gość dawny cream
brzydkie kobiety powinny sie przeprowadzic do niemiec,tam są tez brzydkie panny a mimo to mają mężów więc macie jakies wyjscie :classic_cool:

Gość Brzydulaa ula
@dawny cream Nie mogą się przeprowadzić, bo w kim wtedy bedą wybierać brzydcy panowie ? :D

Gość gość
Nie mogę się nadziwić jak baby potrafią być okrutne jakie potrafią być perfidne ?? Te niektóre komentarze to od bab które by wdeptały w ziemię smiejąc sie przy tym .... Jestem facetem mam pare lat i dziwie sie ze kraza straszne opinie o chlopach

Gość gość
Tak facet jak zwiaze sie z brzydką to albo sam jest albo ma jakies problemy z sbą.Brzydkie są czesto w patologicznych zwiazkach fzie partner nadużywa bo ma dosc pewnie życvia i patrzenia sie na swojego paszteta.Takie życie brzydkie nie maja szans na normalny zwiazek,i nie mowcie że to wina zaniedbania sa brzydcy ludzie ktorym zaden ciuch i fryzura nie pomoże :'/ Mogą sie starac mnie dziewczyny uwielbiały jak mnie lepiej poznały ale mezczyzni boja sie nawet usiasc koło mnie życie.