Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robaczysko

Last minute, czy latacie?

Polecane posty

Gość Robaczysko

Czy latacie na last minute? Pytam bo planuję w tym roku po raz pierwszy polecieć na tego typu wakacje. Upatrzyłem sobie dwie wycieczki, na żadną jeszcze konkretnie się nie zdecydowałem, waham się między Tunezją a Egiptem. Przejrzałem oferty kilku biur, najbardziej zaciekawiły mnie te w Alfa star i tui, ale to drugie biuro ma jednak trochę wysokie ceny. Tak czy siak, latacie na takie wakacje? Czym różnią się od "normalnego" wyjazdu?

Gość dywersyfikacja
niczym się nie różnią, to pełnowartościowe ofert, po prostu nie zeszły w przewidywanym czasie a koszt już został poniesiony przez biuro, więc można tak taniej pojeździć po świecie

niiiiczym sie nie roznia! kocham last minute, jak tylko moge to poluje na takie okazje :) moj ostatni sylwester to 10 dni na gran canarii w **** hotelu za 1300 zl calosc :) a wszystko dlatego ze wykupilismy dwa ostatnie miejsca w hotelu i samolocie (poczatkowo ta wycieczka kosztowala 2600) ale fakt bylo to na wariata bo z dnia na dzien :)

Gość Robaczysko
Ja też się zdecydowałem na wyjazd z alfastarem i w ogóle to muszę częściej przeglądać te oferty. Czasami ceny są takie, że naprawdę jednego dnia można zapłacić ( no 800 zł) a 2 dni później już lecieć. Nawet w Polsce jest drożej!

Gość Santinka
Latam na last minute co rok. Moim zdaniem jest to najlepsza opcja na wakacyjny wyjazd, bo można polecieć właściwie wszędzie za niewielką kasę. Mnie w tym roku udało się upolować Egipt za 1000 zł. Już wróciłam z wakacji, atmosfera na miejscu była cudna, spokój, super ludzie i świetny klimat. No i pogoda, ona nigdy tam nie zawodzi! Generalnie można jeździć na wycieczki, chodzić po mieście, kąpać się w morzu i relaksować się przy basenie. Już drugi raz byłam z alfa starem, w zeszłym roku też u nich upolowałam tanie wczasy, z tym, że byłam w Turcji.

Gość sprytka87
A i owszem. Ja latam i latałam. W tym roku do Bułgarii z Alfastarem lecę. 999 zł kosztuje wycieczka więc naprawdę nie drogo. Do Neseber konkretnie lecę na tydzień. Myślę, że o pogodę martwić się nie muszę, powinno być dobrze!

Gość Robaczysko
999 zł? To faktycznie bardzo nie drogo? Ciekaw jestem jakie będą warunki? Kasa nie duża, ale to nie oznacza, że będzie kiepsko, hotele wyprzedają wolne miejsca. Czytałem niedawno, że jedna osoba za 1500 zł all inclusive trafiła w Tunezji w 5 gwiazdkowym hotelu! Są okazje i trzeba z nim korzystać, akurat z tym się zgadzam. Moje wakacje minęły bardzo fajnie, nie zapłaciłem dużo i nie mieszkałem w "Hiltonie", ale jak na tyle ile zapłaciłem to warunki były super!

Gość martaitak
ja też latam tylko na lasty, urlop mam zaplanowany wcześniej więc wem kiedy się pakować, a na kilka dni idę do biura i zawsze coś wybiorę. Niczym się nie różną. Tylko w tym roku lasty nie są już takie okazyjne bo biura mało miejsc wykupiło. Ale warto:-)

Gość Robaczysko
To chyba w takim razie zależy jeszcze które biura, bo jak patrzyłem wczoraj np w alfastarze to mają bardzo duży wybór lastów. Myślałem żeby na jakiś jeden jeszcze pojechać, ale jednak z urlopem kicha, szef mnie nie chce póki co puścić. Muszę poczekać przynajmniej do grudnia i nie wiem czy przypadkiem na sylwestra do ciepłych krajów nie leciec.

Gość Robaczysko
Znalazłem dla siebie super wycieczkę, do Egiptu za niecałe 1500 zł. W tym mam hotel z wyżywieniem, przeloty, transfery itd. Bardzo jestem zadowolony, że się udało bo zależało mi na tym żeby gdzieś sobie jeszcze odpocząć. Udało mi się jeszcze namówić znajomych także szykują się fantastyczne wakacje.

Gość Dobsekop
No pewnie że tak wczasy Last Minute to idealna oferta dla tych, którzy chcą wypoczać szybko i za niewielkie pieniądze. http://www.spokojnewakacje.pl/

Gość my mamy
ja latam praktycznie co roku, lub pływam

Gość ksiaksiaksia
a kiedy chcesz leciec do tej Tunezji?? my zcesto latamy z last minute, generalnie polecam bardzo...ale Egipt owszem moze byc teraz z last minute, lecz w Tunezji zimnooooo bylismy rok temu w marcu i ludzie w kurtkach puchowych chodzili :P dla nas tak bardzo zimno nie bylo,ale nie bylo mowy o kapieli w morzu czy tez w basenie ;-)) lecielismy wtedy 5 gwiazdek, all inclusive (ale martwy sezon wiec wielu atrakcji nie bylo) hotel super - wiecej obslugi niz gosci bo gosci bylo jedynie 20 osob, zadnych animacji bo nie bylo dla kogo :P do tego polowa barow i rest.nieczynna cena za to atrakcyjna bo 799 zl ale o wycieczkach fakultatywnych zapomnijcie w tunezji w tym okresie bo niema turystow to nie organizuja fakult. w egipcie z ato cieplej wiec predzej Tam bym sie teraz wybrala

Gość misek

no ja w Tunezji byłam z Coral Travel i szczerze mówiąc doskonałe wakacje to były! wszystko zorganizowane, wszystko fajnie zapewnione...no i wypoczynek się udało w 100%. na prawdę na fajne biuro podróży trafiłam!