Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoSiZwamiDzieje

Nawet moja matka mi powiedziała abym nie pakował się w związek z samotną matką

Polecane posty

Gość CoSiZwamiDzieje

nawet matka mi powiedziała abym nigdy nie pakował się w związek z kobietą, która sama wychowuje gówniarza i do tego ma kontakt z ojcem.. że niby nie są razem ale ojciec płaci na tego gnoja bo zawsze taki związek się źle kończy i kobieta od ciebie odejdzie i wróci do tego ojca albo znajdzie kogoś innego (bogatszego) bo wtedy bardziej kobiety patrzą na hajs by wychować, wyszykować, ubrać itp gnoja... przejebane jest z kobietami, my chcemy milosci a wy tylko pieniedzy

Gość mały odkrywca
"my chcemy milosci " fizycznej dodaj,w sensie ze sex

Gość CoSiZwamiDzieje
/"my chcemy milosci " fizycznej dodaj,w sensie ze sex/ taka nasza natura.. ale to lepsze niż opuszczanie faceta dla innego bo jest bogatszy

Gość CoSiZwamiDzieje
sex to również miłość.. no chyba ze wy w sexie widzicie same ruchy miednicą :O

Gość mały odkrywca
"taka nasza natura.. ale to lepsze niż opuszczanie faceta dla innego bo jest bogatszy" to to samo co opuszczanie żony bo kochanka ma większe cycki, jest zgrabniejsza bardziej zadbana i w ogóle mózg staje.

Gość CoSiZwamiDzieje
dla przykładu: jak w moim ostatnim związku moja była przestawała mi dawać dupy to nie dołowałem się dlatego, że miałem ciśnienie i nie mogłem spuścić z kija tylko dołowało mnie to ze nie miałem bliskości z nią.. oczywiscie brak sexu byl poczatkiem konca naszego zwiazku- tak to z wami jest, nudzi wam sie facet, wiec przestajecie mu dawac- dochodzi do ciagłych kłotni, fochów a na koniec sławny tekst "to nie to, przepraszam"

Gość mały odkrywca
Tak, seks to RÓWNIEŻ miłość ale dla faceta zwykle to tylko seks, bez miłości.

Gość CoSiZwamiDzieje
sex bez miłości może mieć miejsce podczas jakiejś przygody albo bzykania z przed chwilą poznaną kobietą.. ale jeśli jest się w związku to sex=miłość dla faceta a mówimy przecież o związkach

Gość dzień bez papierosa
zdecydowanie ci odradzam dzieciak nigdy cię nie zaakceptuje jak prawdziwego ojca, a ona przy pierwszej kłótni nastawi go jeszcze bardziej przeciwko niemu - na dodatek 99 % zasłużyło na swoją samotność zaprawdę - jak nie masz pewności że to jest ta jedna z tej setki - zostaw ją czym prędzej