Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trengolata

Dzis już nie mam żadnych wątpliwości, kobiety patrzą tylko na hajs

Polecane posty

Gość nikkkawww
Nie ma sensu z nią się spierac ani dyskutowac bo ona nie robi tego złosliwie, tylko nie zdaje sobie chyba sprawy z tego co pisała wcześniej i nie odróznia swojej wyobraźni od rzeczywistości. Szkoda troche dziewczyny, ze robi z siebie pośmiewisko

Jestem po "ciezkich" studiach, dobrze zarabiam i wole miec zaradnego faceta ktory zarabia tyle co ja, a nie jeczacego frustrata. Sorry chlopcy.

Gość hahaha męskie pizdeczki
po prostu kocham takich, którzy do szkoły mieli pod górkę, nie umieją pisać ani mówić, zawodu żadnego, studiów też nie, zarabiają 1000 parę zł (wstyd by mi było jako mężczyzna zarabiać mniej niż nauczycielka, ponoć najgorzej opłacany zawód), nic nie robią, by cokolwiek zmienić, zwalają winę na polityków, że w tym kraju niby nic się nie da zrobić (a jakoś mnóstwo osób daje sobie radę, tylko prościej siedzieć na dupie, przepraszam, na FORUM DLA KOBIET, i płakać) i pochlipują, że przecież powinno się ich kochać!!! a nie patrzeć na kasę!!! sorry, ale takiego gówna, które zarabia mniej ode mnie, kijem bym nie tknęła :D a teraz sio, strzepać sobie pod jotpegi, bo tylko to wam pozostało!

Gość MlodyWilk
kobiety to szmaty, które patrzą tylko na hajs- taka prawda... ona wolała by być z debilem np piłkarzem który zarabia 50 tys miesiecznie, ale jest pół główkiem, iloraz iq wynosi 80 ale wazne ze ma 50 tys.. niz zfajnym madrym chlopakiem ktory zarabia okkolo 2 tys gardze wami szmaty , tyle powiem

Gość onek299
ty to musisz miec nie równo pod kopulą :PPP A ta twoja miłosc ,wiesz co to zauroczeie i prędzej czy pózniej mu sie odwidzi i polecisz ,i nie bądz taka pewna siebie ,a jak tu piszą ze jestes chorana głowe to juz całkiem ze tak napisze klapaaaaaaaa i to tylko potwierdza co o tobie myslą inni tu . Ja tez nie mógł bym byc z kobietą która zarabia wiecej odemnie ;PPP wiec luz szukac mi tu bizneswomenów ;PPPP i smieci zostawcie sprzątaczkom które z nimi sobie życie ułożą :)))) i w czym tu problem widzicie .

my w niczym nie widzimy problemu i nie zakładamy takich topików :D Młody Wilk - a teraz do szkółki, powtórzyć choćby podstawy poprawnej pisowni w języku ojczystym - potem ewentualnie płakać o mądrych facetach zarabiających 2 tysiące :D Noxelia :)

Gość onek299
my tu odpisujemy na tki topik z nudów :PPP męska pizdeczko :))) słotkieeee hahah

Gość nikkkawww
a co do tematu. Sama zarabiam dobrze, jestem osobą wykształconą i dlaczego miałabym zakładac rodzinę z facetem, ktory jest życiowo nieogarniety i zarabia grosze? Roznie w zyciu się uklada a chce miec pewność ze gdybym np po urodzeniu dziecka straciła prace nie bede musiała zyc z pomocy opieki społecznej bo "meżczyzna" nie potrafi utrzymac rodziny. Nie wiem zresztą jak mogłabym pokochac faceta, ktorego ambicje konczą sie na kasie w supermarkecie i pracy na taśmie w fabryce, mało inteligentną ciapę. Kobiety pragnął mężczyzn przy ktorych czują, że mogą się rozwijac, którzy naturalnie przyjmują funkcje głowy rodziny. A te cipki, ktorzy tu płaczą ze wspólczesne kobiety lecą na kase, 50 lat temu przez swoje niedorajstwo byliby społecznie wykluczeni. Teraz mamy równouprawnienie, więc i tak mają po raz pierwszy w historii komfortową możliwość zrzucania winy z siebie powołując sie na kobiecy materializm:D

Gość Anulkaaaaaaggg
gówno prawda! mój facet nie zarabia 5 tysięcy i jakoś nie marudzę. każdy chciałby więcej pieniędzy ale takie życie!

"słotkieeee" same dysmóżdża :O albo jedna osoba zapierdala pod różnymi nickami :O "A te c*pki, ktorzy tu płaczą ze wspólczesne kobiety lecą na kase, 50 lat temu przez swoje niedorajstwo byliby społecznie wykluczeni. Teraz mamy równouprawnienie, więc i tak mają po raz pierwszy w historii komfortową możliwość zrzucania winy z siebie powołując sie na kobiecy materializm" Święte słowa :D

Gość onek299
Anulkaaaaaaggg kocham takie kobiety :))) bo szkopól polega na tym zeby gospodarowac umiejętnie kasą ,a jak chceci sie wznosic na wyzyny to mysle ze tu was nie powinno byc tylko u jakiegos goscia w kieszeni powinnyscie siedziec a nie wylewac wasze zale ile to zarabiacie i jakiego tobyscie nie chcieli biznesmantela :PPP

Gość nikkkawww
I dodam jeszcze, ze zarabiam na tyle dobrze by z mojej pensji moc spokojnie utrzymac rodzinę ale w zyciu nie chciałabym związku, w którym to ja miałabym byc głową rodziny bo facetowi nie urosły jaja by te funkcję pełnić:)

Gość nikkkawww
onek299 naucz się przynajmniej poprawnie pisać i jako tako stylistycznie układac zdania bo nie da sie ciebie czytac analfabeto

Gość do przmyślenia
Wyszłam za mąż z miłości, nie patrzyłam na kasę której nie miał. Optymistycznie patrzyłam w przyszłość bo uznałam, że oboje pracując damy radę. I tak było, aż do czasu gdy urodziło się nam chore dziecko. Musiałam zrezygnować z pracy... Mąż nadal trzyma się swojego starego etatu, zarabia 2 tys. Nie jest zaradny ani trochę, w razie problemów z kasą leci do rodziców albo do banku po kredyt, który jest przeznaczony na zatkanie najpilniejszych dziur w domowym budżecie. Po miłości śladu nie zostało...są ważniejsze rzeczy, jak np. podjęcie decyzji, któremu z dwójki dzieci, w tym miesiącu kupić buty...

Swiete slowa nikkkawww, jaja nie sa tylko od dyndania ;) Dawniej jak facet nie mogl utrzymac rodziny, TO SIE NIE ZENIL. Koniec kropka.

Gość onek299
nikkkawww widzisz szybciej myślę niz pisze ,i moze dlatego jestem dla ciebie analfabetą :PPP ,ale wiesz co mam to gdzies ,nic minie dałas nic od ciebie nie chce ;PPP buzka ;PP

Gość spr
"Dawniej jak facet nie mogl utrzymac rodziny, TO SIE NIE ZENIL." No i tak powinno być.

Gość onek299
Rude zło dokładnie nie stac mnie nie zenie sie :PP ale to działa w dwie strony :PPPP do przemyślenia to po co sie żeniłaś trzeba było zyc w konkubinacie i tyle ,cos by ci nie pasowało i cześć ,a zycie to wieczna walka ,i niestety ale różowo to jest tylko w serialach które moje drogie panie nagminnie oglądają i myślą ze tak jest,może i jest ale to ma odsetek ludzi i to nikły a ,reszta musi robić na tych co juz maj a duzo i chcą więcej i tak to sie koło toczy ,najlepiej własny biznes i się nie żenić i tyle :PPPP pozdrawiam moje drogie eee panie ;PPP naraaaa księżniczki

Gość zniesmaczonapy
noxi powiedz kto cie spłodził to cię pomszczę, taki głupi naiwny nierób z ciebie ;-)

Gość nikkkawww
kiedys o pracy kobiety nie było nawet mowy. Miały siedziec w domu, rodzić dzieci i czekać na męza z obiadem. Zdobywanie przez kobiety jakiegos wykształcenia było społecznie traktowane jako zgorszenie i i zbędna ekstrawagancja Gdy męzczyzna, głowa rodziny nie mogł zapewnic żonie i dzieciom godnego bytu, tracił szacunek otoczenia a gdy żona przez sytuacje finasową była zmuszona do dorabiania, to juz był to totalny dyshonor dla faceta, wręcz potwarz. Jakoś przez tysiące lat to funkcjonowało Swiat się zmienił, kobiety mają takie same prawa zarówno do wykształcenia jak i do pracy i nagle wylęgły się z czeluści i zakamarkow całe zastępy cipek, ktorzy w końcu mają cos do powiedzenia światu, który wcześniej ich lekceważył -"Kobiety to pieprzone materialistki, tylko kasa im w głowie. Ukończyłem 8 klas szkoły podstawowej, pracuję jako magazynier za 1300 brutto i żadna mnie nie chce. Kurwy jedne"

Gość nikkkawww
onek, nie wypowiadaj sie człowieku publicznie bo sie kompromitujesz. Mniejsza o poglądy ale człowiek ktory nie poznał tajników ojczystego języka i jego składni jest żałosny

Gość onek299
możne i przygłup jak dla twego pojmowanie świata ,ale ja zyje w normalnym świecie zdrowych ludzi na umyśle ,i nie ma takich chorych relacji miedzy nimi ,a ze mi wesoło to juz nie moja winna ;PP same drogie panie a ty w szczególności pasożycie poprawiasz mi humor tymi historyjkami jaka to ty jesteś i ze powinno sie ciebie nosic na rekach ;PPPP hhahaha wyluzuj bo nie masz dystansu do własnej osoby i myślisz ze świat to sie tylko wokół ciebie kreci i wszystko w nim musi byc jak ty sobie tego zażyczysz ,nie bądz śmieszna i zapisz sie na zal.pl ;PP bo tam cie jeszcze chyba nie było !!!

Gość nikkkawww
onek Pytanie kontrolne: Jakie masz wykształcenie? Tak ciekawości

Onek - nie pisze tego do ciebie, ale generalnie do facetow na kafeterii... bo az mnie roznosi !!! z tego co pisza to kazdy chcialby miec super laske, piekne cialo, slicznie ubrana, goraca w lozku, lubi rozne seksperymenty, sprzata, prasuje, gotuje, wychowuje dzieci, i jeszcze podstawia mezusiowi piwko pod nos, z usmiechem i w szpilkach... i to jest w porzadku... a jak kobieta napomknie, ze chce zaradnego faceta, ktorego stac na utrzymanie rodziny i domu, to od razu kurwiszon i sucz i w ogole dno... wiec pytam panowie - jakim prawem???

Gość onek299
"W obie strony... Kobieta bywa w ciąży i później musi się zająć dzieckiem i wiele innych. Żałosny jesteś koleś i tyle, zresztą widać po tym jak piszesz, że jesteś przygłupem " hahah a miałem juz spac ale co tam odpisze ...ciaza to nie choroba ,ciaza to nie kalectwo ,gdy kobieta jest nie w stanie koło siebie zrobic wtedy jest facet i to jest logiczne i normalne ,ale nie pierd.. mi tu ze po jakims okresie nie jest dalej nic w stanie robic tylko siedziec i czekac az dziecko wróci z przedszkola czy szkoły (przyprowadzone przez babcie czy kogos z rodziny ojca etc ) znam wiele kobiet które mają małe dzieci pracują ,pomagają mężowi nie narzekają, mają czas na wszystko ,mężowie tam nie tylko są używani jako reproduktor i ktos kto przynosi kase ale jako partner ,przyjaciel ,kochanka itp itd i to jest zdrowy układ a ty opisujesz siebie w jakims przejaskrawionym swietle, ty nie jestes normalna ,no moze jestes w swoim swiecie !!! A ktos kto ma odmienne zdanie jest dla ciebie przygłupem ,ja nie musze ci sie przypodobac i nie musisz mnie lubic ja wyrazam tylko swoje zdanie i go bronie bo miałem do czynienia z takimi kobietami jak ty i wiem ze ty sie nie nadajesz do zycia tylko do zerowania na plecach faceta !!!

Gość nikkkawww
Nie wiem, może obracam się w innym środowisku ale bardzo rzadko mam nieprzyjemność czytac wypowiedzi ludzi, ktorzy nie umieją poprawnie zbudować zdania, naduzywają emotikonek i mają taki infantylny styl. A może po prostu błędniej założyłam, że jest dorosłym mężczyzną

Gość onek299
srednie :)) ale ucze sie( na zaocznych mechatroniki) ,pracuje ,dokształcam ..acha nie jako nauczyciel tylko po to by zarabiac wiecej :))) dla własnych przyjemności ,moze kiedys załoze firme .jak mi cos fajnego wypali :))) A w tyłku mam co o mnie myślicie ,tak jak pisałem ,ja wam sie nie musze podobać ,to nie są wybory do parlamentu gdzie kazdy polityk wam wejdzie w dupe byle byście na niego zagłosowali ,wiec to tez proszę uszanować ,i rzecz jasna krytykowac :PPP

Gość onek299
moze błednie załozyłas :PPP no fakt ale mają wymagania i do tego jeszcze zeby piwo otwierały :PPPP serio to marzenia sciętej głowy ,tak samo jak wasze o idealnym partnerze z królestwem ,to pragnienie i tak naprawde ,jak jest z tego jakis ułamek i jest nam z tą osobą dobrze ,( lubimy jej towarzystwo ) to juz jest ok,a kasa wiadoma rzecz wazna ,a pisze wszystko w tak wkurwiający niektórych sposób ..nie dlatego zeby pokazac sie jaki m to jestem przygupem hmm:PPP tylko jak bardzo to dla was jest wazne przy doborze partnera ,a w życiu takich jak wy trochę spotkałem kobiet ,i wiem jedno jak sobie samemu nie zarobisz to gdy przyjdzie gorszy czas to polecisz dalej niz widzisz i w zyciu niczego nie mozna byc pewnym ,jedzcie małymi łyżkami to będziecie jeść długo .........

Gość kobietki!!!!
Pokażcie wyższość i olejcie tego szczyla, nie odpisujcie. Szkoda klawiaturki, ja jestem za wami, kobieta zasługuje na opiekuńczego i fajnego mężczyznę pozdrawiam :)