Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjatbbb

aborcja farmakologiczna

Polecane posty

Gość gość
zabawa w Pana BOGA

Gość gość
Jesli uwazasz, że we wszystkim mozna zdać się na Boga to stań na środku autostrady i oddaj sie w jego ręce.

Gość gość
jesli uwazasz, że we wszystkim mozna zdać się na boga to stań na środku autostrady i oddaj sie w jego ręce. # dokładnie nikt nie staje specjalnie na środku autostrady bo każdy dba o siebie matka też jak morduje własne dziecko tylko że wy to robicie świadomie i specjalnie :) a nie ups niechcący teraz bawicie się w boga ale kiedyś.....

Gość gość
Ja nie jestem ani zwolenniczką, ani przeciwniczką aborcji, bo wiem, że sytuacje w życiu są różne i trzeba by było być właśnie Bogiem, aby móc je oceniać.. Ale jak patrzę na świat i to co się dzieje to chyba jednak mniejszym złem jest usunąć kilkutygodniową ciążę, aniżeli "pozbywać" sie narodzonego już dziecka. Dlatego myślę, że słowa "mordować dzieci" dotyczące aborcji sa mocno nadwyrężone. Bo tak jak nasiono drzewa nie jest jeszcze jabłonia, tak zarodek nie jest jeszcze dzieckiem. Jesli ktoś nie ma mozliwości urodzic to aborcja farmakologiczna jest dla niego jakims rozwiązaniem. Sama mam koleżanke, ktora urodziła dziecko ciężko chore i gdy ponownie zaszła w ciąże to ja usunęła bo się bala, ze znow historia sie powtorzy. I wcale sie jej nie dziwie. Bo w Polsce jest duzo ludzi, którzy maja wiele morałów do powiedzenia, gdy mowa o teorii, ale gdy dojdzie do praktyki to ani państwo, ani ludzie, ani moralisci nie pomogą wam wychowac chorego dziecka. Wiec nim ocenisz to pomyśl.. Bo niekażda niechciana ciąża to efekt nieodpowiedzialnosci.

Gość gość
COŚ TY ZROBIŁA?????!!! Pomodle sie za ciebie Partycja

Gość xLion
Czy ktoś wie co zrobić by przesyłka z WOW doszła? są problemy celne i nie wysyłają do POLSKI

Gość zaraha
xLion nie ma żadnych problemów z paczkami z wow. Czasami mogą zostać nie wpuszczone do kraju. Ja tak miałam, ale napisała do wow, wysłali jeszcze raz i dzisiaj doszła.

Gość gość
witam, czy ktoś może mi polecic jakąś osobę co sprzedaje zestaw do przeprowadzenia zabiegu? Bo co czytam to sami oszusci.

Gość nieszczesliwa22
Tez jestem po aborcji, mija 6 miesiac, podnioslam sie na tyle zeby w miare normalnie funkcjonowac... strasznie zaluje tego co zrobilam, jestem pewna ze wroci to do mnie jak bumerang... momentami zyc mi sie odechciewa... nie wiem co dalej ze mna bedzie..

Gość gość
Rany Boskie.... Aż mnie zesłabiło jak przeczytałam pierwszy post autorki. Wiele czytałam tu o aborcji, ale jak napisała o szczegółach to nigdy tak mnie to nie uderzyło. Nagle zrobiło mi się słabo i zebrało mi się na wymioty. Straszne... Straszne...

Gość gość
"zdecydowalam sie na pozbycie sie mojego dziecka razem z partnerem o tym zadecydowalismy w sumie on zrobil to dla mnie bo przeciez nigdy go nie ma a ja sama z 2malych dzieci praca sprzataniem gotowaniem... " I to jest właśnie powód dla którego kobieta nigdy nie powinna się oglądać na zdanie faceta, bo oni generalnie mają wszystko głęboko w d***e!!! Nawet bardzo, bardzo poważne sprawy. Nigdy nie oglądajcie sie na faceta. Swoje sumienia słuchajcie.

Gość gość
Niby padałaś wieczorem ze zmęczenia, ale na seks siły się znalazły. Dziwne. A ten facet w domu tylko na seks sie zjawia ? W dniu matki dowiedziałaś sie że jesteś w ciąży, którą zdecydowałaś się usunąć. Kochałaś dziecko ale mimo to zdecydowałas sie usunąć. Dobre Może niech ci to zmarłe dziecko kwiatuszki przyniesie na dzień matki.

Gość gość
W piekle się najbardziej cieszą z aborcji. Bo jak człowiek dorosły morduje dorosłego to do więzienia idzie na kawał czasu, ale nie jest to zło wystarczająco zadowalające. Natomiast z aborcji całe piekło się cieszy na całego bo najwyżej cenione jest zabójstwo całkowicie niewinnego, małego i bezbronnego człowieka. Jesteś bezmyślną cholerą. Przepraszam. Innego określenia nie mogę znaleźć. Ale o dziwo Bóg cię nadal kocha. Masz jeszcze szanse..

Gość gość
Boże Dlaczego to zrobiłaś! Dlaczego teraz piszesz o tym. Teraz od paru godzin mam to przed oczami. Nie będę mogła dziś w nocy spać! Myślałam że nie ma nic gorszego niż te kobiety które abortują i tego nie żałują, ale myliłam się! Bo na dzieci tamtych kobiet pozbawionych uczuć to i tak nie byłoby nadziei. A tutaj ? Tutaj jest jeszcze bardziej serce się kraje, bo widać że niewiele brakowało a dziecko żyłoby! Jesteś straszna. Nienawidzę cię. I po co to wszystko piszesz ? I jeszcze użalasz się nad sobą. Po tym co zrobiłaś to nie masz prawa pouczać innych ani umoralniać. No ale dobra. Niech ci będzie. Wyrzygałaś to co cie gnębi. Może coś kogoś ruszy na przyszłość. Chociaż nienawidzę takich ludzi jak ty.

Gość gość
Mialam aborcje farmakologiczna w 9 tyg ale moja ciaza obumarla juz w 5tym. Cytotec przepisala mi doktor ginekolog zeby przyspieszyc poronienie. Nie bierzcie tych tabletek same w domu !!!!! Przy zazyciu pierwszej dawki tj.4 tabletek dopochwowo wzielam tez 2 tabletki lekow przeciwbolowych (pochodne kodeiny, bardzo silne leki). Bol brzucha po 3 godzinach byl paralizujacy, nie bylam w stanie wstac z lozka, moj chlopak zawiozl mnie do szpitala gdzie dopiero po 2 lub 3 dawkach morfiny bol na kilka godzin minal. Cytotec jest bardzo niebezpieczny, wzielam lacznie 8 tabletek, krwawienie wcale sie nie pojawilo, drugiego dnia o 14 mialam lyzeczkowanie...

Gość PoZabiegu
Cześć dziewczyny! Ja miałam aborcję farmakologiczną w poniedziałek przed Wigilią... Przeżyłam ją paskudnie (w, zasadzie myślałam że nie przeżyję), bo ból był tak potężny że opadałam na nogach, bardzo długo żałowałam, gdybym mogła cofnąć czas to pewnie pojechałabym za granicę żeby tam zajęli się mną profesjonaliści. Wiem jednak że to zależy od człowieka, jeden przeżywa tak a drugi inaczej no i może też to kwestia tego że zrobiłam to arthrotekiem bo leki z women on web nie zdążyły dojść. I dlatego też tutaj jestem. Pierwsza wysyłka z WOW miała być do mnie wysłana na początku grudnia. Zamówiłam ją na UP w Elblągu bo na Pomorze nie wysyłają. Przeszła przez UC w Warszawie no i niestety została zatrzymana przez UC w Starogardzie Gdańskim... Po niecałym tygodniu WOW wysłał drugą przesyłkę na adres mojej koleżanki w Warszawie, ale paczka znowu szła tak długo, ze niestety było już trochę za późno, byłam pod koniec 8-go tygodnia. Strasznie się bałam. Załatwiłam więc z pomocą rodziców Arthrotec no i tego samego dnia usunęłam ciążę.... Przesyłka z WOW przyszła dopiero w styczniu, pewnie byłoby już za późno gdybym nie poradziła sobie z tym "sama"... Odrebrałam ją dopiero wczoraj z Waszawy no i w zasadzie nie jest mi ona już potrzebna, mam nieodpakowaną, nieotwartą kopertę, zaadresowaną z Indii (tabletki wysyłają przeważnie z Bombaju), no i chętnie ją odsprzedam. Nic nie będę otwierać ani ruszać, zdjęcia przesyłki mogę wysłać na maila, jeśli któraś z Was jest w potrzebie to na pewno szybciej dojdzie to zwykłą pocztą Polską niż z drugiego końca świata... Dla mnie byłoby za późno. Jakby któraś z Was była zainteresowana, piszcie na maila, odsprzedam tabletki: mmadzior@o2.pl Pozdrawiam i życzę powodzenia...

Gość gość
Youtube niemy krzyk obejrzcie i się zastanówcie

Gość gość
1.najwięcej przeciwniczek aborcji jest wśród kobiet bezdzietnych, często młodych, studiujących sobie na utrzymaniu rodziców itp. nie znających realiów prawdziwego życia i nie mających nawet w 5% pojęcia jak to jest po porodzie, z poharatanym kroczem, w połogu, z nabrzmiałymi piersiami bolącymi jak dwa ropnie i wyjącym noworodkiem, bez pieniędzy i bez wsparcia bliskich. 2. druga pokaźna grupa zagorzałych przeciwników aborcji jest wśród BEZDZIETNYCH MĘŻCZYZN którzy mają kucharki i gospodynie czyli KSIĘŻY - leniwych, spasionych, wygodnickich, zawsze wyspanych i zarabiających 5000zł/m-c (średnia pensja księdza), więc sorry ale mam w doopie zdanie takich osób.

Gość gość
posiadam zestaw z women on web. odstąpię. tylko sms 794960424

Gość gość
mam do sprzedania 2 zestawy - 8 + 1 .Oryginale ze strony Women on Web.Szły tak długo ,że zdecydowałam się na zabieg. Zapłaciłam za jeden "darowizne" 80 euro.Chce 250zł. Nie jestem handlarzem ani oszustem. Chcę się tego pozbyć i zapomnieć... Jedyna metoda to zaufanie - przelew na moje konto , po wysłaniu potwierdzenia od razu wysyłam paczkę. Nie godzę się na pobranie czy odbiór osobisty - nie chce pokazywać swojego nazwiska. Myślę, że z racji pochodzenia pigułek można wierzyć w ich autentyczność. tabletkioryginalne@wp .pl - mail założony tylko na potrzeby tego ogłoszenia.

Gość gość
ja mam dzieci rok po roku 3 :-) też bym się dziwnie czuła jakbym 3 zabiła dałam rade z dwójką to i z trójką też do pań sympatycznych co zaraz mnie zjadą po tym wszystkim zafundowałam sobie waginoplastykę i mąż jest zadowolony :-) współczuję ci autorko wyrzutów sumienia musisz nauczyć się z tym żyć :-o

Gość gość
zostały mi 4 tabletki Arthresanu, oddam za darmo koteczektoja@wp.pl

Gość gość
mowicie o kims a wy nie sadzcie bo bedziecie sadzone za te wyzwiska kazdy popełnia grzech wy tez nawet jesli jest lzejszy to popelniacie teraz grzech pychy troche pokory swiete nie jestescie

Gość gość
Mam arth.50 w blistrach(12szt.-150zl)lub(20szt.-250zl)szybka wysyłka za pobraniem a na życzenie sprawdzenie zawartosci.tel.519-786-700 ps.udzielam porady dotyczacej podawania.

Gość gość
ja usunełam i nie żałuję nikt nie powinien wchodzić babie miedzy nogi to każdej kobiety indiwidualna sprawa czy usunie czy nie nikt jej w wychowaniu dziecka nie pomoze jej decyzja

Gość gość
Arthrotec odsprzedam,opakowanie 20 szt.za 200zł.plus koszt przesyłki,płatność za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości.Proszę o kontakt na wladzio67@o2.pl

Gość gośćmonia
witam kobitki zostały mi 4 tabletki mizoprostolu, jak ktoś zainteresowany proszę o kontakt moniakicia84@wp.pl

Gość gość
teraz nikt nie kupi żadnej tabletki, także się nie reklamujcie, bo teraz ja będę dawała każdemu facetowi który zechce i jak wpadne to mam 500 zł alimentów od tatusia dziecka i 500 zł od szydłowej i czym więcej dzieci tym więcej dostanę za darmo, i po cholerę mam pracować za 1200 zl i jeszcze dojeżdżać do pracy